Connect with us

Hronika

SARAJEVSKI KRIMINALAC PRETUKAO DJEVOJKU, pa zapalio automobil njenog oca

Pripadnici Policijske uprave Stari Grad Sarajevo uhapsili su juče Admira Lekića (34) zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. On se dovodi u vezu s paljevinom automobila „pasata“, koji je gorio u nedjelju tokom noći na Trgu Barcelone, sarajevsko naselje Mojmilo.
Požar se proširio i na drugo vozilo, koje je znatno oštećeno. Kako je za Avaz potvrđeno, Lekić je u subotu, 13. januara, u Starom Gradu oko 23.30 časova ponovo fizički napao bivšu djevojku, koju je brutalno pretukao na Obali Kulina bana, kod mosta u blizini Careve džamije.

Videosnimak prvog napada na djevojku, koji se desio 24. decembra 2023., prenijeli su svi portali.

Tada, prema policijskom izvještaju, 36-godišnjakinja koja je pretučena, kao i 47-godišnji muškarac, koji je brutalno napadnut jer je prišao da pomogne djevojci, nisu podnijeli prijave protiv Lekića, te on nije privođen.
Djevojka je ovaj put, nakon napada 13. januara, podnijela prijavu Policijskoj upravi Novi Grad Sarajevo protiv Lekića i tereti ga za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Nekoliko sati nakon što je brutalno pretučena u subotu, tokom noći na Trgu Barcelone zapaljen je „pasata“ njenog oca A. H.

Požar je prijavljen u nedjelju u 6.20 sati, a Lekić je potom uhapšen istog dana u 11.45 sati i predat je u prostorije za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo.

Lekić je i ranije poznat policiji, a osuđivan je zbog pokušaja ubistva.

Hronika

UŽAS U MARIBORU! Dijete upalo u šaht, NIJE MU BILO SPASA!

Jedno dijete je nastradalo kada je upalo u šaht u gradu u Sloveniji.

Policijska uprava Maribor juče je oko 22 sata obaviještena o nesreći u okolini Markovaca u kojoj je dijete upalo u šaht.

Dijete je odmah prevezeno helikopterom u bolnicu.
Uprkos medicinskoj pomoći, dijete je nažalost preminulo, pišu Slovenske novice.

U međuvremenu, mariborska policija nastavlja istragu o okolnostima koje su dovele do incidenta.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIV UDES u centru Trebinja, jedna osoba SMRTNO STRADALA (FOTO)

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se desika u Trebinju, potvrđeno je za ATV.

“Dana 18.05.2024. godine u 15:32 časova PS Trebinje prijavljeno je da se desila saobraćajna nezgoda u ulili Vuka Mićunovića i da je učestvovalo jedno vozilo “opel korsa”. U toku je uviđaj, a prema trenutnim informacija jedno lice je smrtno stradalo”, rečeno je za ATV iz PU Trebinje.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIVO NASILJE U BEOGRADU! Maloljetnog sina vezivao lancima i gumama

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan A.Ć. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

On je je u Zemunu, u kraćem vremenskom periodu, kako je saopšteno, do 16. maja ove godine svom maloljetnom sinu lancem i gumama vezivao noge i ruke, kako bi ga spriječio da napusti kuću.

Treća osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor.

Podsjećamo, još jedan muškarac juče je uhapšen u Beogradu zbog nasilja u porodici, ali ovog puta nad suprugom.

Žena I.J. iz Beograda pretrpjela je, u ponedeljak uveče, jezivo nasilje i to samo nekoliko koraka od stana u kom živi, piše Republika.

Nastavi čitati

Aktuelno