Connect with us

Uncategorized

ĐAJIĆ BEZ SRAMA “DOBAR SAM S KRIMINALCIMA, sve koji se nisu učlanili u SNSD-a ODMAH SMIJENITI jer su zauzeli mjesta članovima partije” (FOTO, VIDEO)

Dok pacijenti u UKC RS leže u nehumanim uslovima, bez osnovnih  lijekova i medicinskog osoblja, kuhaju se na +40 stepeni bez klime i ventilacije direktor ove zdravstvene ustanove Vlado Đajić kuha čorbu uz estradne zvijezde kojima isplaćuje honorare za jednodnevne zabave više nego doktorima za jednogodišnje plate.

Čorbe i dobre pjesme, a lijekova ako bude – to je postao moto Đajićevog života i rada.

Umjesto da poveća plate i zaustavi odlazak stručnih ljekara u Sloveniju i Njemačku on pod šatorima degustira čorbe koje zapržavaju SNSD-ove uzdanice Kiko i Ćurle.

I dok se Đajić zabavlja od šatora do šatora, porodice pacijenata koji leže u UKC- u hodaju od apoteke do apoteke u potrazi za lijekovima kojih nema u Đajićevoj bolnici. Za najosnovnije preglede i propisivanje terapije pacijenti čak i oni najstariji od 90 godina čekaju po 3 mjeseca. Nažalost, prije dočekaju smrt nego pregled u UKC-u.  Građani su ogorčeni zbog stanja u najvećoj zdravstvenoj ustanovi Srpske.

Javnost se sve češće pita ko plaća ove Đajićeve šatorske zabave i da li je lider SNSD-a Milorad Dodik zaista pokrovitelj njegovih šatorskih orgijanja?

Hoće li SNSD javnosti otkriti koliko je koštala ‘’najveća’’ kotlićijada u naselju Česma? Da li su se tim parama potrošenim na iće i piće mogla platiti dugovanja zaposlenim u UKC-u koji već godinama ne mogu ovjeriti zdravstvene knjižice zbog neuplaćenih doprinosa? 

Koliko je novca potrošeno na Đajićeve zabave i koliko je za taj novac moglo biti kupljeno prijeko potrebnog medicinskog materijala i lijekova kojih u UKC-u nema za pacijente, kao ni novih kreveta, klima, invalidskih kolica za čiju nabavku građani organizuju humanitarne akcije putem društvenih mreža.

I dok ljudi velikog srca prikupljaju sredstva za nabavku invalidskih kolica u UKC- u Đajić organizuje žurke za maloljetnike uz Breskvicu, Nuccia, Voyage i Gazda Paju koji u svojim pjesmama promovišu nasilje i drogu.

Đajićevo šenlučenje i organizovanje zabava u prostorijama SNSD-a u Banjaluci više puta je kritikovala i  kćerka lidera SNSD-a, Gorica Dodik.

 

Ali Đajić ne haje puno šta članovi SNSD-a i javnost misle o njegovim postupcima. On nastavlja i dalje da se zabavlja po žurkama i zborovima dok iz UKC izlaze užasne fotografije toaleta na odjeljenjima. 

Prisjetimo se i slučaja o kojem je prije godinu dana javno progovorila viša medicinska sestra zaposlena u UKC Republike Srpske Vanja Subašić koja je objavila video o katastrofalnom  stanju u ovoj ustanovi. 

U junu ove godine pacijenti su se požalili da u UKC Republike Srpske u gipsaoni stavljaju toaletni papir i ubruse umesto medicinske pamučne podloške.

 

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prije mjesec dana otkrio je novu Đajićevu aferu  – namještanje tendera. Stanivuković je Đajića upitao da li u UKC-u peru veš ili pare otkrivši javnosti kako je Đajić pokušao da namjestio tender vrijedan 13,3 miliona KM i ponovo ”opere” pare.

”Rabota otkrivanja kriminala na UKC -u je vrlo jednostavna, golim okom se ovdje vidi i kriminal i korupcija. Danas smo došli ovdje da pitamo doktora da li pere veš ili pare i kako je moguće da ono što su ranije plaćali 5,6 miliona danas košta 13,3 milionja maraka, kome ide ta razlika od 6 ili 7 miliona” – upitao je tada Stanivuković.

Stanivuković je istakao da Đajić truje mlade ljude “besplatnim” događajima koje organizuje, a koje doktor plaća ali ne iz svog džepa već na uštrb zdravlja ljudi.

Javnost je šokirana ponašanjem direktora najveće zdravstvene ustanove u Srpskoj i s pravom pita do kad će razni Đajići upravljati važnim institucijama naše Republike i predstavljati se u javnosti kao zaštitinici srpskog naroda?

Gostujući u Jutarnjem programu RTRS-a Đajić je bez imalo stida i srama izjavio da je on dobar i s policajcima i s kriminalcima. 

Jesu li naši najbolji borci ginuli da bi danas Đajić, Kiko, Ćurle i njima slični preko SNSD-a vedrili i oblačili institucijama i preduzećima u RS?

Kako je SNSD stigao do ovakvih kadrova pita se i nekadašnji generalni sekretar Rajko Vasić. 

I kad pomislimo da smo već sve vidjeli u slučaju zvanom Vlado Đajić i da nas više ništa ne može iznenaditi svakim novim pojavljivanjem u medijima nam dokaže suprotno. Đajić je gledaocima RTRS- otkrio i šta će u narednom periodu zatražiti od Dodika. Ni manje ni više od šefa će tražiti da sve one koji su na rokovodnim pozicijama u Srpskoj, a nisu se učlanili u SNSD-a odmah smijeni jer su zauzeli radna mjesta članovima partije?! 

Po već viđenom i dobro oprobanom receptu, Đajić će ustvari nastaviti da radi na uništavanju podobro uništenih institucija Srpske i cjelokupnog društva u kojem na kraju neće ostati niko osim članova SNSD-a poput Ćurle, Kike i slične ekipe. I Ognjena Tadića koji će ovaj put iz Dodikovog kabineta poručiti – laku noć Republiko Srpska. 

Uncategorized

PODIJELILA OPOZICIJU, POMOGLA ĐAJIĆU Koja je uloga Trivićeve na predstojećim izborima?

Od same najave osnivanja Narodnog fronta nema opozicionara i političkog analitičara koji su smatrali da opozicija još jednom strankom može biti jača.

Neki su smatrali da tu nema novih glasova opoziciji, već samo preraspodjela, dok su drugi govorili da usitnjavanje nikom nije ništa dobro donijelo. Sve u svemu, svima je jasno da NF nije nastao da pomogne opoziciji, više da im se na neki način osveti.

Jelena Trivić svoju mržnju prema Drašku Stanivukoviću nije mogla da krije, uz mnoge ružne riječi napustila je PDP, stranku koja joj je dala, ako mnoge pitate i više nego što zaslužuje.

Kompenzaciski mandat u NSRS, zantim i kandidaturu za predsjednika RS ispred mnogih članova koji su ovoj partiji mnogo duže od nje. Kada je izgubila, krivi su joj bili PDP i Stanivuković iako je u kampanji o njima imala samo riječi hvale.

Ljuta i ogorčena Trivićeva sahranila je svoju karijeru kada je na Trgu Krajine slavila pobjedu koje nije bilo, ali ipak, odlučila je da se vrati, sudeći po svemu zbog osvete onima koje je krivila za svoj poraz.

Mjesecima krije porijeklo novca

Trivićeva je osnovala novu stranku, iako postoji vise od godinu dana niko ne zna kako se finansira, ko plaća kancelarije, radnike, fotografe, vozača ali i novi automobil. Trivićeva dobija 50.000 KM mjesečno ali ni CIK-u ni građanima ne prijavljuje od koga.

Sa druge strane na sav glas priča o tajkunima, privrednicima i ostalima koji po njenom mišljenju ne rade za dobrobit Banjaluke.

Jelena Trivić prvo je poljuljala PDP, odvela sa sobom dva odbrinka, nekoliko aktivista, i svoje medijske nastupe iskorištavala iskuljučivo da napada Stanivukovića i Borenovića.

Ipak, činjenica da za njom nisu pošli funkcioneri koji nisu u dobrim odnosima sa Stanivukovićem puno govori o tome šta o njoj misli članstvo ove stranke.

Podijela SDS u Banjaluci

Nakon toga, Trivićeva je udarila na SDS. Prvo je sebi privukla Ljubišu Petrovića koji je po Bijeljini vrbovao članove PDP i SDS da pređu u Narodni front, a zatim i za nju radio na štetu vlastite partije. Podijelila je SDS u Banjaluci, jer je sjednicu GrO SDS Banjaluka organizovana na brzinu i polutajno kako bi mogli doći samo članovi koji podržavaju nju. Nakon podrške, počelo je pucanje ionako oalabljenog SDS u Banjaluci koji je sada podijeljen na dva dijela. Njoj ni to nije bio problem, nastavila je dalje.

Koga Banjaluka zove?

Podršku koju je dobila od pokreta Banjaluka zove, takođe je napravila problem i podijelila listu s obzirom da dobar broj kandidata ove liste javno podržava Davora Dragičevića. Imajući ovo u vidu, jasno je da ni ova podrška nije jedinstvena i da je listi donijela više problema nego koristi. Davor Dragičević je nedavno javno napisao kritike na račun Trivićeve uz poruku “Nikog Banjaluka ne zove”.

Vukanović podrška Trivićevoj, pohvale Šobotu?

Nakon svih ružnih riječi koje je o njoj izgovorio lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović zvanično je podržao Trivićevu, ali ni sam nije imao riječi hvale za nju, već otvoreno rekao da je ona najdalje od Dodika, a kontradiktorno toj izjavi rekao i da je Šobot dobar kandidat.

Svima je jasno da je ova “podrška” kazna Stanivukoviću i da Trivićevoj ne može donijeti ništa, pogotovo jer je Vukanović nekoliko puta rekao šta misli o njoj, a poznat je kao neko ko ne mijenja mišljenje tako lako.

Na pres konfereniciji na kojoj joj je podrška objavljena nije se pojavio Vukanović, kao ni Miličević kada je objavljena podrška SDS.

Kome sve ovo odgovara?

Jano je da opo0zicija podijeljenja i usitnjena od Jelene Trivić neće imati nikakve koristi. Koristi isklkjučivo ima Milorad Dodik, jer se Trivićeva više uopšte ne bavi njim, nego isključivo PDP posebno Stanivukovićem.

Ipak, kao sedmica na lotu, Trivićeva je najviše usrećila lidera banjalučkog SNSD, Vladu Đajića, koji ima novog saborca u borbi protiv aktuelnog gradonačelnika. Đajić ne krije da postoji saradnja, nekoliko puta je i javnom prokomentarisao “radi za Jelenu”.

 

Nastavi čitati

Jet set

ŠOK POTEZ SLAVNOG GLUMCA: Visio s aviona zbog scene u filmu

Slavni glumac Tom Kruz ponovo je visio sa aviona kako bi snimio scenu za nastavak filma “Nemoguća misija”. Svi koji pamte trenutak kada se agent drži za ivicu aviona koji poleće, reći će “pa šta” za novu akrobaciju u vazduhu. Sve dok ne vide da se avion okrenuo naopačke, dok se Tom Kruz držao za krila…

U medijima su osvanule slike i snimci sa snimanja “Nemoguće misije 8”, a sa njima i brojna pitanja obožavatelja serijala i glumca, a najčešće je “da li je ovo realno”.

Pogledajte sami:

Kako bi vam bilo jasnije da je “crna tačka” sa snimka glumac Tom Kruz, pogledajte i ovaj kadar:

Korisnici društvenih mreža su priznali “da jedva stoje na stoličici dok menjaju sijalicu”, a pojedini su se smijali osiguravajućim kućama koje daju osiguranje Tomu Kruzu. Naravno, bilo je i smješnih pitanja poput ovog: “Da li on visi sa aviona ili ga je podigao i sad drži avion u vazduhu”.

Nastavi čitati

Uncategorized

Dodik OTRESAO MARFIJA: ZALUTAO I UMISLIO da može da se ponaša kao KAUBOJ!?

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u intervjuu Srni da Republika Srpska ravnopravno učestvuje u svim procesima i ispunjavanju svih uslova neophodnih za napredak na evropskom putu i time je pokazala da želi da gradi partnerstvo sa EU, a spekulacije u vezi sa Planom rasta i kako Republika Srpska nešto blokira su klasične laži podmetanja.

“Naši stavovi su dobor poznati, Srpska mora biti vidljiva u svemu, zato i postoji mehanizam koordinacije, i nećemo dozvoliti da nam neko na ‘mala vrata’ oduzima prava koja nam Dejton i Ustav daju. Dakle, dejtonska BiH, time i Republika Srpska ne može da prihvati tri mjere koje su suprotne našem ustavnom okviru i kojim bi se stvorila dodatna nestabilnost.

EU treba stabilna dejtonska BiH i zato ih pozivam da čuju ono što im govorimo i prestanu da traže od nas nešto što podriva ustavni okvir BiH”, poručio je predsjednik Dodik u intervjuu Srni upitan da prokomentariše navode Delegacije EU da BiH neće dobiti prvu bezuslovnu ratu predfinansiranja iz Plana rasta za Zapadni Balkan, jer nije usaglašena Reformska agenda.

Konaković ima većih problema sa zakonom nego sa Srpskom, pa neka se tome posveti
Na pitanje da prokomentariše poziv ministra inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedina Konakovića upućen američkoj administraciji i EU da intervenišu ukoliko vlasti iz Srpske nastave s blokadama rada i neusaglašavanjem Reformske agende, Dodik je rekao da se “taj Elmedin toliko svezao i ukopao da mu niko više ne može pomoći”.

“Ima on većih problema sa zakonom, nego sa Republikom Srpskom, pa mu savjetujem da se tome posveti, a da Republiku Srpsku ostavi na miru, jer ima ona ko o njoj brine”, poručio je predsjednik Dodik.

On je naglasio da Republika Srpska jasno i nedvosmisleno odbacuje mjere koje zadiru u ustavno uređenje BiH i kojim bi se onemogućilo entitetsko glasanje i stvorila neka nova praksa, na koju bi se stranci opet pozivali.

“Završili su oni svoje sa ‘praksiranjem’ na nama, naučili smo lekcije svaki put kada smo išli s povjerenjem da će se poštovati dogovoreno. Na prvom mjestu ustavna, dejtonska, samostalna BiH, bez međunarodnog intervencionizma, pa onda možemo govoriti o nečemu drugom. Vratimo se na ispunjavanje 14 prioriteta. Ko njih blokira? Hoće li Elmedin da malo o tome pričamo? Bošnjaci su blokirali Dom naroda zbog Ustavnog suda, a nama ispostavljaju račune. Potrebno je više iskrenosti i transparentosti u odnosima i onda sve postaje jasno”, istakao je Dodik.

Kao prvo, rekao je on, Srpska ništa i nikog ne blokira i samo traži da se ustavno uređenje BiH poštuje. “Od toga nećemo odstupiti ni po koju cijenu, a vi nastavite da tužakate i idete strancima. Očekujemo da će prijatelji iz Evrope uvidjeti greške i ko ih pravi”, rekao je predsjednik Srpske.

Farsu u Domu naroda režirao Marfi, nezadovoljan što mora da napusti BiH

Govoreći o dešavanjima u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH nakon što je CIK BiH, gotovo dvije godine nakon izbora, umjesto Narodne skupštine Republike Srpske ustoličio delegata iz PDP-a u ovaj dom, uprkos činjenici da je legalno i legitimno izabrana Snježana Novaković Bursać odmah nakon izbora, predsjednik Srpske je rekao da je američki ambasador u odlasku napravio novu krizu za BiH i izazvao haos u svim institucijama, ne samo u Domu naroda.

Zato se danas, kaže on, brže bolje objavila odluka koja bi svakog legalistu i pravnika natjerala da baci svoju diplomu i da se pita gdje to živi – je li ovo džungla ili smo u plemenskoj zajednici, pa treba da pri zdravoj svijesti i pameti prihvatimo objašnjenje jednog od članova nelegitimnog CIK-a, koji su na sličan, sumnjiv način izabrani bez poštovanja procedura, koje glasi da je “pravna situacija takva da se odluka donosi kao da se donosila u doba kad uopšte nisu bili dodijeljeni mandati, kao da se mandat dodjeljuje prvi put”.

“Valjda žele da se svi pretvaramo da se prethodne dvije godine nisu desile i još su tu sramotu i bezakonje upakovali u formu nekakve odluke. To je potpuno kršenje Izbornog zakona i prava, Ustava BiH i ove institucije su ovakvom odlukom ugrozile i javni interes, jer cijeli postupak oduzimanja mandata se prikriva na način da se sramno tvrdi da nema oduzimanja, nego se već legalno dodijeljeni i potvrđeni mandat ponovo, prvi put, dodjeljuje nekom drugom”, naglasio je Dodik.

Predsjednik Srpske je rekao da je to klasičan primjer izlaska iz okvira prava i zakona, te da se nelegalno izabrani CIK upustio u opasne radnje.

“Mi ćemo iskoristiti sva pravna sredstva da to dokažemo. Ako tvrde da izbor nije bio u skladu sa procedurom, onda se sve vraća na Narodnu skupštinu Republike Srpske i tu se završava svaka priča, ali ne oni su izabrali da nastave dalje sa ovom farsom, jer ih je sve primorao /Majkl/ Marfi koji ne može da podnese činjenicu da odlazi iz ove zemlje upravo zbog haosa koji je napravio”, ukazao je Dodik.

Predsjednik Srpske je konstatovao da niko normalan nikada ne bi dopustio da se ovakva odluka smatra važećom, te ponovio da je sve ovo farsa koju će do kraja razotrkiti.

“Jasno je da nije postojao nijedan način da se legalno oduzme dodijeljeni mandat delegatu, jer to Izborni zakon ne predviđa i zato su smislili ovu prevaru, zbog koje će odgovarati pravno svi oni koji su se upustili u to”, rekao je Dodik u intervjuu Srni.

On je podsjetio da sve ovo gledamo u Ustavnom sudu BiH, gdje stranci sa Bošnjacima dopišu njihova proizvoljna pravila, suprotno Ustavu i onda kažu odluke Ustavnog suda su obavezujuće.

“Ma nemoj, i mi to kao treba da poštujemo, dok isti taj Ustavni sud djeluje antiustavno?! Naravno da nam ne pada napamet da učestvujemo u tom bezakonju. Ovaj iz PDP-a /Nenad Vuković/, ‘delegat’ zvani kinder jaje, što likuje, da ima imalo pameti i obraza i da želi dobro svom narodu nikada ne bi pristao da na ovakav način dolazi do pozicije. To sve govori o partiji kojoj pripada i o njemu lično”, istakao je predsjednik Dodik i podsjetio da delegate iz Republike Srpske bira Narodna skupština, te da je to jedini mogući i legalan način, sve drugo je pokušaj poništavanja insitucija Srpske na šta se nikada neće pristati, na žalost Marfija i PDP-a.

Ispod svakog nivoa je da likove koji se lažno predstavljaju komentariše legitimno izabran predsjednik RS

Na pitanje da prokomentariše izjavu njemačkog državljanina Kristijana Šmita, koji se lažno predstavlja za visokog predstavnika u BiH, nakon sastanka sa japanskim ministrom inostranih poslova Joko Kamikavom, da je BiH trenutno potrebno, kako je rekao, mnogo podrške i da se suočava sa izazovnom periodu, “jer postoje neke strane koje žele blokirati procese”, te pozvao “svakoga ko ima bilo kakav kontakt s ljudima u Banjaluci da ih upozori da brinu o potrebama građana, a ne da igraju igre i donose zakone kao što je zakon o izborima”, Dodik je odgovorio da ne zna zašto bi on komentarisao tamo nekog Kristijana Šmita, s obzirom na činjenicu da BiH nema visokog predstavnika, a i ne ide i ispod svakog je nivoa da likove koji se lažno predstavljaju komentariše legalno izabrani predsjednik Republike Srpske.

“Ali, s obzirom da se ta osoba dotiče zvanične Banjaluke i Republike Srpske, kratko ću odgovoriti. Ako već ima neko ko još kontaktira s ovim njemačkim prevrantom neka mu objasni da njegovo prisustvo u BiH sabotira evropski put i da on nema šta da pominje Republiku Srpsku i da to prestane da radi, jer tako prlja njeno sveto ime. On je nepoželjna osoba za Srbe, jer je prevarant koji je prevarom došao u BiH i nelegalno u njoj boravi, jer nema ni potvrdu da može da boravi”, naglasio je predsjednik Srpske.

On je naglasio da taj lik pokušava da zastraši ljude nekakvim odlukama koje objavljuje putem internet stranice i u Federaciji su pristali na to, jer misle da se tako mogu obračunati sa Republikom Srpskom.

“Stranac je nelegalno došao ovdje, dao sebi za pravo da dopisuje zakone i još kaže ‘od sada će biti kako ja kažem’ i svi u pravosuđu su pristali na to. To je poraz BiH i pokazatelj u kolikoj je krizi. Pa to nema nigdje na svijetu, osim u ovoj vještačkoj tvorevini zvanoj BiH. NJegov boravak ovdje ima samo jedan cilj, a to je da se zastraše Srbi kako bi ih primorali da predaju imovinu u ruke stranaca. Grdno se prevario, od toga nema ništa. Srbe mnogo jači, kompetentniji i autoritatvniji nisu zaplašili, pa neće i on, koji je zalagao za rehabilitaciju nacista koji su poinili zlo u 2′. vijeku. Taj film kristijan u Republici Srpskoj neće gledati, jer nikada nećemo dati svoju imovinu, a on neka plaši koga hoće, Srbe sigurno neće”, poručio je Dodik.

Marfi se precijenio, opozvan jer je neko uvidio da ništa dobro nije uradio

Što se tiče saopštenja Majkla Marfija i Ambasade SAD u Sarajevu u kojem se navodi da se “Republika Srpska na Banjalučkoj berzi u posljednih 18 mjeseci zadužila za više od 1,1 milijardu KM i da je to značajan iznos, predsjednik Srpske je rekao da je Amerika danas, za informaciju Marfiju da zna šta ga čeka kad se vrati kući, u većoj krizi nego Republika Srpska i duboko podijeljena.

On je dodao da je Marfi ovdje zalutao i da se precijenio, jer je umislio da može da se ponaša kao kauboj neki duži period i to mu se obilo o glavu.

“Na kraju, uspio je da ratuje sa svima. Ni Bošnjaci ga ne vole, ali ga se plaše i zato se javljaju na njegove pozive. Mi ga se ne plašimo i zato laže i podvaljuje. Tek će on da gleda i čita o uspjesima Srpske tamo nedgje iz Amerike, jer on je ostrašćni srbomrzac i znam da će i dalje da prati i čita sve šta se deršava u Republici Srpskoj. Na njegovu žalost, informacije mu se neće svidjeti, jer će Srpska da napreduje, politička karijera Milorada Dodika, koga najviše mrzi, i dalje će ići uzlaznom putanjom, a partija na čijem sam čelu – SNSD bilježiće nove i nove, još ubjedljivije pobjede”, naglasio je Dodik.

Šta reći o Marfiju, kaže Dodik, kada je sve rečeno time što je opozvan iz BiH i prije isteka mandata.

“Neko pametan u SAD je vidio da ništa nije uradio, osim šta je zatrovao ovu sredinu i podijelio je do maksimuma. Ali, mi nikada nismo ni marili za njega, jačali smo naše kapacitet i upravo takvi poput njega motivisali su nas da radimo još bolje, da vide da Srbi nisu ni glupi ni ludi, a ni podanici, da znaju da cijene i poštuju svoje i da znaju koje resurse imaju, kao i da ih neće predati takvim kao što je Marfi, koliko god da prijete, ucjenjuju i lažu”, naglasio je Dodik. . Podrška Trampu

Prema njegovim riječima, sada u SAD svi čekaju da se okonča ova agonija i da Donald Tramp dođe na vlast, da bude predsjednik Amerike, jer on zna koliko je važna Mađarska i njena politika i koji želi da okonča ratove, u čemu ima i našu podršku, i sigurno je da ih ne bi ni bilo da je on sjedio u Bijeloj kući.

“Slažem se i sa njegovim potredsjedničkim kandidatom da je politika NJemačke često slaba, a ni sam ne bih bolje opisao Britaniju. Ono što premijer Viktor Orban radi u Mađarskoj trebao bi biti recept za svaku suverenu zemlju i mnogi bi mogli da nauče dosta od njega. Svijetu treba da se vrate porodične vrijednosti, da jača nacionalni identitet, a ne da se to ruši, jer njihovim rušenjem ruše se temelji svakog društva”, zaključio je predsjednik Milorad Dodik u intervjuu Srni.

Nastavi čitati

Aktuelno