Connect with us

Politika

ĐAJIĆ UDARIO NA DODIKA! “Kriminal je most u Česmi KOJI FINANSIRA I VLADA REPUBLIKE SRPSKE” (VIDEO)

Direktor UKC-a Vlado Đajić, doktor koji rijetko kada govori istinu na današnjoj pres konferenciji pored niza kleveta i najstrašnijih uvreda koje je iznio na račun gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića napao je i predsjednika Republike Srpske i svog stranačkog šefa Milorada Dodika, rekavši kako je izgradnja mosta u Česmi kriminal!

-Kriminal je most u Česmi koji je platio 640 000, izletjelo je Đajiću.

U Banjaluci je doduše odavno poznato da su odnosi na relaciji Đajić – Dodik veoma zategnuti, te da predsjednik SNSD-a niti učestvuje niti podržava Đajićeve sulude aktivnosti. Hoće li mu prećutati i direktan napad na Vladu Srpske vidjećemo.

Most u Česmi inače zajedno finansiraju Grad Banjaluka, Vlada Republike Srpske i Vlada Srbije. “Putevi RS” su raspisali tender, završena je procedura i odavno je izabran najbolji ponuđač.

Možda doktor o tome nije obajvešten, jer je istinski posvećen pranju veša i estradnim nastupima i očigledno je ovo izgovorio u velikom bijesu ali sve su češća šuškanja o tome kako je Đaja svojim bliskim saradnicima nekoliko puta rekao da se on ne boji udariti na Dodika i da ga boli k**ac za njega.

Politika

TRIVIĆ POTVRDILA SIMBIOZU! Đajić i Šobot joj favoriti, reklamirala ih na BN TELEVIZIJI “ZA SVE PARE”

Kad smo pomislili da smo sve vidjeli i čuli, pojavila se Trivićeva na BN-u po nalogu svog partnera Đajića da u javnosti pokuša opravdati neodbranjivo, zastrašujuće snimke dva doktora nakon kojih se svaki pacijent boji prići UKC-u.

Naime, Trivićeva je izjavila da ima neka istraživanja prema kojem je Šobot u anketama ispred Draška Stanivukovića, iako svi banjalučani dobro znaju da je potpuno anoniman i da je ovakva izjava najsličnija vicu. Međutim, tu se ne zaustavlja, nego tvrdi da je ona ispred obojice, što je zaista nonsens jer znamo da je preletačkim i nedosljednim potezima izgubila većinu glasača koji su joj prije vjerovali. Ipak, povjerenje u nju najviše od svega uzdrmala je činjenica da troši basnoslovne iznose novca nepoznatog porijekla i da to nikako ne mogu biti čista posla. Još je gore jer se stalno predstavlja kao svetica, a djela govore da je daleko od toga.
Biće ovo vrelo ljeto, sudeći po tome da kandidati poput Trivićeve ne biraju izjave ni sredstva da dođu do cilja, potpuno zaboravljajući da zvuče potpuno neuvjerljivo i da je pretjerivanje u neistinama samo još jedan dodatni razlog za nepovjerenje.

Nastavi čitati

Politika

KOSTADIN SE PONOVO DOKOPAO POZICIJE! Imenovan za v.d. direktora Turističke organizacije RS

Kostadin Vasić imenovan je za vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Turistička organizacija Republike Srpske, te će tako na toj poziciji zamijeniti Miodraga Lončarevića.

Naime, Vlada Srpske donijela je Rješenje o razrješenju Lončarevića sa ove funkcije zbog isteka perioda na koji je imenovan, a koji je bio vršilac dužnosti ove organizacije.
Vasić je imenovan na period od dva mjeseca, pišu Nezavisne novine.

On je ranije bio i direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Nastavi čitati

Politika

DODIK ČESTITAO SPASOVDAN i krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Spasovdan – krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka vjernicima, sveštenstvu, građanima i gradskom rukovodstvu, izrazivši uvjerenje da će, kao i do sada, uz podršku institucija Srpske, nastaviti putem stvaranja što kvalitetnijeg života u Banjaluci.

Dodik je u čestitki poželio da praznični dani budu ispunjeni radošću, mirom i ljubavlju i da Banjaluka nastavi da se razvija i napreduje u svim aspektima života.

On je naveo da je krsna slava prekrasna prilika da se objedine kao zajednica i podsjete na važnosti vjerske i kulturne tradicije.

-Proslava ovog velikog pravoslavnog praznika i sabornost naroda nas podsjeća na vrijednosti milosrđa, ljubavi i nade, i to su vrijednosti koje obogaćuju naše živote – navodi se u čestitki.

Nastavi čitati

Aktuelno