Connect with us

Banjaluka

Glasaću za sve odluke koje su u INTERESU GRAĐANA BANJALUKE

Neću da budem uvučen u sukob između Đajića i Stanivukovića. Mi Grad moramo da odblokiramo, napisao je na društvenim mrežama Marinko Umičević, odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka.

Prema njegovim riječima građani ne bi trebalo da budu žrtve njihovih međusobnih prepucavanja.

“Uvijek ću biti na strani građana i glasaću za sve odluke koje su u interesu građana, a ne sujete pojedinaca”, dodao je on.

Danas u 11 časova zakazan je nastavak vanredne sjednice Skupštine grada koja je sinoć prekinuta zbog nedovoljnog broja odbornika, ali i kako su rekli neusaglašenih političkih mišljenja.

Danas bi odbornici trebali raspravljati i glasati o rebalansu budžeta za 2023. godinu.

Podsjećamo, juče je održana vanredna sjednica grada na kojoj je usvojena realokacija sredstava u iznosu od 3 miliona KM kojom je riješen dio problema u grada.

Banjaluka

SRPSKE TOPLICE I BRONZANI MAJDAN UZ STANIVUKOVIĆA! Dobio jednoglasnu podršku za kandidaturu!

-Broj članova naše organizacije, broj ljudi koji nam se svakodnevno pridružuje kao i broj zadovoljnih građana mjerama i politika koje realizujemo svjedok su ispravnosti naših odluka i koraka, PDP nastavlja svoj put rasta, istakao je Stanivuković.


I u Bronzanom Majdanu Stanivuković je dobio jednoglasnu podršku članova MO za novi mandat gradonačelnika.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ “Prostorije FK “Rekreativo” uskoro u novom ruhu”

Gradonačelnik Banjaliuke Draško Stanivuković obišao je danas radove na sportskom objektu za koji je izdvojeno 60 000 KM, a nakon kojih će ovaj sportski kolektiv dobiti optimalne i funkcionalne uslove za rad i razvoj kluba.
-Tokom današnje posjete dogovorili smo i izgradnju tribina. Pored FK “Rekreativo” izdovijili smo značajna novčana sredstva za mnoge druge sportske kolektive u našem gradu. Želim im mnogo sreće i sportskih uspjeha, kazao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

ZAVRŠENO IZLIJEVANJE PLOČE: “Centralno spomen-obilježje iz dana u dan PRKOSNO SE UZDIŽE”

Centralno spomen-obilježje poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata iz dana u dan prkosno se uzdiže.

Kazao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, navodeći da je danas završeno izlijevanje ploče.

-Nakon toga, krećemo sa izgradnjom stubova na kojim će zlatnim slovima vječno biti uklesana imena naših voljenih, koji su svoje živote dali za našu otadžbinu. Svaki stub nosi sa sobom priču prošlosti i simbolizuje trajnu uspomenu na one koji su oblikovali našu stvarnost i budućnost, našu Republiku Srpsku – poručio je gradonačelnik.

Prema njegovim riječima – „uprkos brojnim opstrukcijama, čvrsto koračamo ka ispunjenju naše zavjetne obaveze, Centralnog spomen-obilježja koje će prkosno stajati i svjedočiti o hrabrim podvizima našeg naroda“.

Nastavi čitati

Aktuelno