Connect with us

Banjaluka

“LOLEK I BOLEK” NA FOTOŠUTINGU! Ko mijenja doktore, dok oni “skakuću” po KONCERTIMA I ZBOROVIMA (FOTO)

Direktor UKC-a i predsjednik GrO SNSD Banjaluka vrlo brzo je doktora Nikolu Šobota uvukao u estradne vode, a uz estradu, zna se ide i slikanje.
U samo mjesec dana Šobot koji je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke dobio je cijeli set fotografija sa Đajićem koji osim što ga “vuče” po koncertima, došaptava mu i šta treba da kaže iza kamere (jer Šobot o politici i Gradu ne zna apsoultno ništa).

ĐAJIĆU SRAM TE BILO! Odveo Šobota na TV gostovanje pa ga OSRAMOTIO, doktor Nikola misli da je budžet grada MILIJARDU KM (VIDEO)

Blato u kojem se Đaja valja godinama svakako nije mjesto za jednog kardiologa koji evidentno nije bio voljan da uopšte i bude kandidat ali očito je da će estradna kaljuža postati mjesto na kojem i doktor Šobot obitava, htio on to ili ne.
U cijelom ovom cirkusu postavlja se pitanje ko zapravo radi na UKC-u dok doktori “skaču” uz Breskvicine hitove i koliko ljekara nam nedostaje da bismo imali luksuz da gubimo još jednog, koji je na kraju biti samo Đajićeva potrošna roba. Više čak nije ni smiješno.

Banjaluka

OBAVJEŠTENJE IZ VODOVODA I večeras redukcija u tri naselja

Iz banjalučkog „Vodovoda“ saopšteno je da će i noćas biti nastavljena redukcija vode prema Trnu, Glamočanima i Jablanu, kao i prethodnu noć.

Redukcija će trajati od 22.30 do sutra u 7 časova.

Rezervoar Rekavice 1 takođe će biti pušten ujutro u 7.

Iz Gradske uprave danas je rečeno da se stabilizacija u vodosnabdijevanju može očekivati sa smanjenjem temperatura, koja se najavljuju od nedjelje.

Nastavi čitati

Banjaluka

“BANJALUKA JE TU ZA SVE”: Uručena pomoć porodicama koje su pretrpjele štetu u nevremenu

Gradonačelnik Draško Stanivuković posjetio je porodice u naselju Mišin Han, i tom prilikom im uručio rješenja o nadoknadi štete uzrokovane olujnim nevremenom koje je nedavno zahvatilo ovo banjalučko naselje.

-Vjerujem da su svi u Banjaluci, a i šire, vidjeli stravične fotografije nakon nevremena, koje je prije nekoliko nedjelja pogodilo Mišin Han. Tada sam posjetio ove porodice i poručio da će Grad biti uz njih, a danas smo to obećanje i ispunili uručenjem rješenja o nadoknadi 50% procjenjene štete koja na nekim objektima iznosi i preko 20.000KM – izjavio je gradonačelnik.

Kako je istakao, ovom mjerom podrške obuhvaćeno je 18 porodica iz ove mjesne zajednice.

I kada je lijepo i kada je teško, Banjaluka je tu za sve – zaključio je Stanivuković.

Podsjećamo, nakon olujnog nevremena koje je zahvatilo naš grad početkom juna, više porodica iz MZ Mišinog Hana je ostalo bez krova nad glavom.

Osim što su interventne ekipe bile na raspolaganju i angažovano radile na sanaciji štete u ovom naselju, ove porodice je obišao i gradonačelnik Stanivuković i tom prilikom im dao obećanje da će Grad pružiti i podršku za sanaciju šteta na stambenim objektima.

Nastavi čitati

Banjaluka

UVEDENA DEŽURSTVA Na ove brojeve telefona možete zvati dok traje vanredna situacija

U okviru mjera koje je Gradski štab za vanredne situacije donio na današnjoj sjednici, uvedeno je stalno dežurstvo u službama Odsjeka za poslove civilne zaštite i vatrogasne brigade, Vodovoda A.D. i JU „Centra za socijalni rad Banjaluka“.

Sljedeći brojevi telefona ovih ustanova, određeni su kao dežurni u periodu dok traje proglašeno vanredno stanje:

– Vodovod A.D. – 051/498-950 dostupan 24 časa;

– Odsjek za poslove civilne zaštite i PTVSJ – 051-498-261 od 8.00 do 16.0 časova i Centar za obavještavanje – broj telefona 121 – od 16 do 8 časova;

– JU „Centar za socijalni rad Banjaluka“ – 065/539-701 i 066/237-558 dostupan 24 časa.

– JZU „Dom zdravlja Banjaluka“ – broj telefona 124 – dostupan 24 časa.

Nastavi čitati

Aktuelno