Connect with us

Banjaluka

MILANOVIĆ “Sportski klubovi su pretrpjeli nepotrebnu štetu ZBOG NEODGOVORNE POLITIKE” (VIDEO)

Šef Kluba odbornika PDP-a Dragan Milanović istakao je danas na sjednici Skupštine grada Banjaluka činjenicu da su sportski klubovi pretrpjeli nepotrebnu štetu zbog neodgovorne politike.

-Kao i mnogo puta do sada ono što se moglo uraditi na vrijeme radimo sa zakašnjenjem. Program sporta je trebao biti usvojen na prethodnoj sjednici kada je odjeljenje pripremilo materijale a SNSD skinuo sa dnevnog reda. Sportski klubovi su pretrpjeli nepotrebnu štetu zbog neodgovorne politike. I danas izražavaju navodnu brigu – kazao je Milanović.

Milanović je istakao da je na kolegijumu 22. marta upravo skupštinska većina, skinuli sve programe, između ostalog i program za sporta za koji sada traže da se nađe na skupštini.

– Na naše insistiranje da to ne radite i da obrazložite zašto to radite, niste ništa rekli. Ti klubovi moraju da znaju da ste vi to uradili na kolegijumu. Odjeljenje i Gradska uprava je na vrijeme pripremila program sporta a vi ste to skinuli bez obrazloženja. Šta je vaša namjera bila, mogu samo da naslutim, ali treba da znate da ova situacija u kojoj su se sportski klubovi našli, isključivo i jedino mogu da zahvale skupštinskoj većini – rekao je Milanović.

Banjaluka

“UVIJEK JE PRAVO VRIJEME ZA RAZGOVOR SA NAŠIM NARODOM” Stanivuković posjetio domaćina Bogdana u Krupi na Vrbasu (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković posjetio je danas domaćina Bogdana u Krupi na Vrbasu.

– Danas smo svratili i kod našeg domaćina Bogdana Novakovića u Krupi na Vrbasu, na kratki predah i druženje. Uvijek je pravo vrijeme za razgovor sa našim narodom, iz svih dijelova Banje Luke. Nastavljamo dalje! – napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Nastavi čitati

Banjaluka

“PROKLETA JE AMERIKA” Porodica Dodik pjesmom odgovorila na američke sankcije (VIDEO)

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, objavila je na svom X profilu video isječak na kojem se vidi da sa ocem pjeva pjesmu Šabana Bajramovića “Prokleta je Amerika”.

Iako nije navedeno kada je snimak nastao, očigledno je da je objavljen u ovom trenutku kao neka vrsta odgovora porodice Dodik administraciji Sjedinjenih Američkih Država, koja je nedavno uvela nove sankcije članovima ove porodice, i firmama za koje tvrde da su povezane s njima, pišu Nezavisne.

Nastavi čitati

Banjaluka

“PODRŠKU ĆEMO PRUŽATI I DALJE” Finalni dan Međunarodne kružne trke na stazi u Zalužanima (FOTO)

Na autodromu u Zalužanima uspješno je završena Međunarodna kružna auto-trka „Nagrada Banje Luke 2024“.

Finalnoj trci, u kojoj se za Otvorena prvenstva Republike Srpske i Srbije borilo 40 takmičara iz zemlje i regiona, prisustvovao je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Tom prilikom on je zahvalio organizatorima Auto klubu “Crankshaft” na sjajnoj organizaciji, te dodao da će Grad i dalje pružati podršku ovom događaju.

-Sjajan događaj koji smo kao Grad sa zadovoljstvom podržali, ali ono što treba reći jeste i to da ćemo u vremenu koje je pred nama izdvojiti značajna sredstva kako bismo obnovili ovu stazu, jer ovakvi događaji nas podsjećaju da je to itekako potrebno. Drago mi je što ovaj događaj organizujemo zajedno sa Sportskim auto – karting savezom Srbije, što pokazuje koliko su Republika Srpska i Srbija povezane na svim poljima – poručio je gradonačelnik.

Inače, Grad Banja Luka podržao je ovaj događaj koji banjalučki Auto klub “Crankshaft” organizuje u saradnji sa Sportskim auto karting savezima Srbije i Srpske.

Nastavi čitati

Aktuelno