Connect with us

Banjaluka

Na trećem međunarodnom Sajmu turizma u Banjaluci nagrađeni najbolji

Treći međunarodni sajam turizma y Banjaluci, na kojem je učestvovalo više do 110 izlagača i 450 učesnika, te njihove štandove posjetilo je više hiljada ljudi, ispunio je sva očekivanja a juče su nagrađeni najbolji izlagači u različitim kategorijama u turizmu.

Potvrdila je to za “Glas Srpske“ Branka Branković iz organizacionog odbora sajma, te da su prezadovoljni kako su protekla prva dva sajamska grada.

Priznanje za doprinos očuvanju i zaštite prirode – Nacionalni park „Una“, Priznanje za doprinos razvoju banjskog turizma – Zdravstveno-turistički centar „Banja Vrućica“, Priznanje za doprinos razvoju manifestacionog turizma – Turistička organizacije Herceg Novi; Priznanje za kvalitet poslovanja u hotelijerstvu – Sava Hotels & Resorts – hotelska grupacija; Priznanje za turističku agenciju godine – „KonTiki Travel“ d.o.o. Banja Luka; Priznanje za doprinos razvoju turističkog proizvoda – Turistička organizacija regije Zapadna Srbija; Posebno priznanje za lidera na tržištu nekretnina – New Life Turkey; Priznanje za doprinos u organizaciji sajma – GRAD PARTNER – Opština Nikšić; Priznanje za najbolju investiciju u oblasti turizma – Olimpijski centar „Jahorina“ Pale;

(Glas Srpske)

Banjaluka

BEZBJEDNIJI SAOBRAĆAJ Osvijetljeni pješački prelazi u više ulica u Banjaluci

U cilju podizanja nivoa bezbjednosti učesnika u saobraćaju u ulicama Đede Kecmanović, Jovana Rašković, Nikole Pašić, Gundulićeva i Bulevar vojvode Stepe Stepanović u Banjaluci, osvijetljeni su pješački prelazi.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve napominju da ovim ulaganjem Banjaluka potvrđuje opredijeljenost ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu na području grada, a sve kako bi bezbjednost učesnika u saobraćaju, a samim tim i bezbjednost saobraćaja bili podignuti na viši nivo, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nastavi čitati

Banjaluka

Vučević nakon sastanka sa Stanivukovićem: Naš narod će sve izazove prebroditi slogom i jedinstvom

Srdačan razgovor sa dragim prijateljem, gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Rekao je ovo predsjednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević nakon satanka gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

“Sve izazove koji stoje pred Srbijom i Srpskom, naš narod će prebroditi slogom i jedinstvom”, poručio je Vučević.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ nakon važnog sastanka: Sa VUČEVIĆEM se često konsultujem oko važnih tema

Sa Milošem Vučevićem, predsjednikom Vlade Srbije često razgovaram i konsultujem se oko važnih političkih i svih drugih tema za naš narod i naše zemlje.

Rekao je ovo nakon satanka gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“Naravno, neizostavna tema je i Banja Luka, njen razvoj i aktuelna dešavanja u njoj. Napredak svakog našeg grada sa ove strane Drine, posebno Banje Luke, uvijek izaziva radost i zadovoljstvo kod predsjednika Vlade koji je od ove godine i počasni građanin našeg grada”, poručio je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno