Connect with us

Zanimljivosti

Ovan da se čuva spletki, Jarac danas dobija neobičnu ponudu

Pročitajte dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine vas upozorava da će neko pokušati da vas “saplete” danas. Nije u pitanju osoba koja vas mrzi, već neko manje sposoban od vas i pokušava da sakrije sopstvene nedostatke optužujući vas. Izdignite se iznad situacije i ne dozvolite da zbog drugih ljudi izgledate lošije.

BIK
Vaš dnevni horoskop za 24. novembar je u znaku ljubavne dileme. Moguće je da se dvoumite između dvije osobe, svaka vam pruža nešto što želite, ali kao da nikako da dobijete kompletnu sliku koja bi ispunila vaše srce. Više se odmarajte.

BLIZANCI
Zvijezde vam predviđaju da ćete se danas okliznuti ako niste oprezni, moguće je da će se na poslu dogoditi neki propust. Budite fokusiraniji i pažljiviji nego ikada, ako se sada pokažete, moguć je i napredak. U ljubavi želite više nježnosti.

RAK
Povedite više računa o zdravlju, morate više da odmarate i jedete kvalitetniju hranu ako mislite da imate energije za sve što vas čeka. Neće biti samo izazova u profesionalnom smislu, već i emotivnom i biće vam potrebna snaga. Neka vaša mantra danas bude “Ja mogu sve”.

LAV
Dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine vam predviđa zanimljiv ljubavni susret. Ako ste čeznuli za više strasti, period koji dolazi će vam biti među najboljima u posljednjih nekoliko godina. Kada je zdravlje u pitanju, povedite računa da se ne prehladite.

DJEVICA
Dolazi vam sjajan period u ljubavi, dnevni horoskop vam najavljuje romansu iz snova. Važno je samo da budete malo hrabriji i da malo više vjerujete u sebe, i privući ćete osobu o kakvoj ste uvijek maštali. Bavite se više hobijima koji vas ispunjavaju.

VAGA
Dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine vam je u znaku mogućeg novčanog dobitka, ako odigrate svoje karte kako treba. Budite naročito oprezni ako se bavite tabelama ili brojkama, uočićete grešku koja je mogla mnogo da vas košta. Kada je zdravlje u pitanju pazite na zglobove.

ŠKORPIJA
Budite pažljivi šta pričate danas, posebno partneru, mogućnosti za nesporazume su velike. Budite prije svega iskreni, a potom i oprezni da ne povredite osjećanja. Neka mlađa osoba želi vaš savjet i pomoć.

STRIJELAC
Imate previše obaveza danas i nećete isplivati ako ne delegirate nekome dio svog posla. Obično vam je teško da drugima date nešto za šta duboko vjerujete da ćete sami najbolje uraditi, ali pružite šansu nekoj osobi koja želi da se dokaže. Preuzmite ulogu savjetodavca i mentora, prijaće vašem samopouzdanju.

JARAC
Dobijate neobičnu ponudu i ne znate kako da je protumačite. Može da vam donese mnogo toga, ali i da udari na vašu reputaciju iskrene i odane osobe. Promislite i ne brzajte da ne biste izgubili obraz.

VODOLIJA
Nervozni ste danas, iskoristite popodne da se opustite sa partnerom i date sebi oduška. Zaboravite na obaveze koje mogu da sačekaju sljedeću nedjelju i budite sami sebi prioritet. Mogući su problemi s vratom ili ramenima.

RIBE
Dnevni horoskop za 24. novembar 2022. godine vam najavljuje okršaj sa okolinom, kao da danas neće imati dovoljno razumevanja za vas. Imate problem koji zahteva instant rešenje, ali nisu spremni da vas saslušaju. Pomoć i razumevanje naći ćete kod osobe kod koje ste to najmanje očekivali.

Zanimljivosti

VASKRŠNJA JAJA NJEŽNA KAO PJENA! Isprobajte ovu nevjerovatnu tehniku (VIDEO)

Isprobajte novu, nevjerovatnu ideju za farbanje jaja koja će vam se sigurno dopasti.

Spremni ste za nešto novo. Kada je u pitanju farbanje jaja, svi već imamo svoju tehniku, ali ako ste se odlučili za promjenu, onda ste na pravom mjestu. Na ovaj neobičan način dobićete nevjerovatna vaskršnja jaja. Potrebna vam je samo boja i pjena za brijanje ili šlag i spremni ste da napravite čaroliju. Nakon ovog trika jaja će imati pastelnu boju i teksturu.

Sastojci:

jaja

boja za jaja

pjena za brijanje ili šlag

Priprema:

U pjenu nakapajte po nekoliko kapi rastvorene farbe za jaja u različitim bojama. Promješajte pa zatim uvaljajte skuvano jaje u tu smjesu i nakon 10 minuta isperite jaje i obrišite ubrusom. I to je to. Tako lako ćete dobiti ova prelijepa jaja.

Nastavi čitati

Zanimljivosti

DIJASPORA U PANICI: Nijemci za roštiljanje na balkonu uveli kazne do 25.000 evra

Visoke, gotovo ljetne temperature sve su nas namamile vani, a to znači i da je krenula sezona roštiljanja.

Ali, ako živite u Njemačkoj i želite roštiljati na balkonu, morate se pridržavati novog pravila ako ne želite platiti kaznu, prenosi Index.

Njemački mediji pišu da je najveći problem s roštiljem na drveni ugalj.

Naime, previše dima od roštilja na drveni ugalj ne samo da može stvoriti neugodnosti komšijama već time možete i kršiti njemačke zakone o zaštiti okoline.

Ako pečenje na roštilju uzrokuje štetu okolini zbog previše dima, mogu se izreći kazne koje se penju čak do 25.000 evra. Osim toga, ako to radite učestalo, to može dovesti i do sudskih sporova.

Njemački mediji upozoravaju da bi građani trebali pripaziti da ne izazovu ozbiljne probleme te da se pridržavaju važećih propisa.

Nastavi čitati

Zanimljivosti

MALIŠAN JEDNOM REČENICOM NASMIJAO REGION! “Ja više volim biti Dodik” (VIDEO)

Mališan, koga su televizijske ekipe intervjuisale prilikom obilježavanja Dana policije, za samo nekoliko sekundi razgovora uspio je da nasmije čitav region.

Naime, na društvenim mrežama “munjevito” se širi njegov odgovor na pitanje da li bi volio biti policajac kada poraste.

– Ja više volim biti Dodik – rekao je on.

Nastavi čitati

Aktuelno