Connect with us

Estrada

ŠTA SE DESILO SA NAJLJEPŠIM GLUMCEM HOLIVUDA? Šokantne fotografije obišle svijet

Jedan od najpoželjnijih holivudskih faca Kijanu Rivs pre par godina našao se u žiži svetske pažnje kada je otkriveno da je u vezi sa umjetnicom Aleksandrom Grant. Javnost je bila podijeljena – dok su jedni tvrdili da je Aleksandra, koja je od glumca mlađa osam godina, “suviše ružna i matora” za njega, drugi su hvalili zvijezdu “Matriksa” što je našao “normalnu ženu”, a ne “neku mladu i napumpanu” kao većina njihovih kolega.

Kijanu je prvo skrivao ovu vezu, a onda je par počeo da se pojavljuje na svim svetskim događajima često držeći se za ruke, a jednom su otišli i korak dalje pred brojin medijskim ekipama. Sada su nove fotke na kojima slavni glumac sedi sam nasred ulice kao beskućnik obišle svet.

Strani mediji objavili su fotografije čoveka koji sedi ispred kluba Sent Rok na Hermosa Biču, u Kaliforniji, a malo ko je u prvi mah primetio da na fotografijama nije beskućnik, već poznati glumac Kijanu Rivs.
Sa kapom na glavi i u odeći koja ni na koji način nije odavala utisak da je u pitanju svetski poznati glumac, sa milionima na računu, sedeo je na podu i pušio cigaretu, a njegova seda brada i duga kosa su samo doprineli neurednom izgledu. Rivs se odmarao ispred kluba uoči koncerta sa svojom grupom Dogstar, sa kojom je trenutno na turneji.

Poznat kao jedan od najvećih humanista i pozitivaca u Holivudu, Kijanu Rivs ne prestaje da iznenađuje fanove svojim sjajnim potezima i stavovima. Mnogi kažu da se nikada nije uklapao u stereotipe Holivuda, kao i da je najprizemniji čovek među slavnim facama.

Estrada

DARKO LAZIĆ ženi za doručak SPREMIO JAJE OD 30 EVRA!

Pjevačeva supruga Katarina objavila je na Instagramu snimak kako joj Darko Lazić sprema doručak i prizorom šokirala mnoge.

Naime, Darko i Katarina odlučili su se za nesvakidašnji doručak, te je folker svojoj supruzi spremao nojevo jaje.
Folker je, najprije, nožem razbio ljusku, da bi potom istu krenuo da ljušti komad po komad. Pjevačeva nježnija polovina tom prilikom ga je kritikovala da će pretjerati, ali je on tvrdio da neće.
– Pazi. Dosta, nemoj više skidati, ispašće ti – govorila mu je Katarina.

– Neće – odbrusio je Darko, a u jednom trenutku mu je opna pukla, pa je žumance počelo da se izliva.

– Eto, ja kažem, a niko neće da me sluša – kroz smijeh je zaključila Katarina.

Kako kaže statistika, jednim nojevim jajetom bi moglo da se nahrani čak 15 ljudi, a njegova cijena trenutno se kreće oko 60 maraka, piše Blic.

Nastavi čitati

Estrada

NEMA KRAJA TRAČEVIMA! Razvod Meline i Harisa u medijima sada KOMENTARIŠU I NJIHOVE KOMŠIJE

Veliku prašinu je digao i još uvijek diže, razvod Harisa Džinovića i Meline, koji su se nakon dvije decenije zajedničkog života rastali i to ni na malo lijep način.

Sudski spor je već završen, a nedavno ju je pjevač prijavio policiji jer mu je navodno upala u dom. Danas njegov komšiluk otkriva kako je njihov odnos izgledao mjesecima u nazad.

– Njih dvoje su dugo već otuđeni. To su bili kratki trenuci sreće, a možda i lažne samo za novine. Čitamo i slušamo kako Haris sada blati Melinu u medijima i ni to nije lijepo, kako god da su završili. Uvijek sam za to da čovjek mora biti veći od situacije u kojoj se nađe. Vidi se da je tužan, ne trudi se to da sakrije – priča komšija i dodaje.

– On je čovjek galantan, gospodin, normalan, ima svoje obaveze, ide na taj tenis, vraća se kući u normalno doba, ne ono gluvo kako kažu mladi. Tu su se oni razišli sigurno jer je najzad počela da se osjeća ta razlika u godinama. Melina Džinović je prelijepa žena, poželjna, i čini se po energiji da doživljava drugu mladost. Sa druge strane, majka je dvoje djece i nadam se da bar to neće zaboraviti – reko je komšija, piše Blic.

Da bivšim supružnicima nije išlo, primijetili su skoro svi.

– Iako ih ne viđamo svaki dan zbog obaveza koje imaju, moglo je da se primjeti da kada su oboje kod kuće, ne izađu nigdje zajedno, nije kao prije. Nije me začudila vijest, a ni priče koje kruže po gradu i koje Haris odbija da prihvati – istakla je komšinica koja nije željela da otkrije svoje ime.

U kuću Džinovića dolazili su samo odabrani prijatelji i to je svima poznato.

– Kao i ranije, Harisu ponekada dolaze prijatelji, ali mislim da nisu ostali svi isti ljudi. Kada se dvoje rastanu, uglavnom njihova okolina bira između dvije strane. Djeluje ipak da su ovi porodični ljudi uz našeg komšiju. On inače ima iste obaveze, kada ne pjeva, uvijek je kod kuće ili igra tenis, a djeca zuje svako na svoju stranu – zaključila je Harisova prva komšinica.

Loš primjer djeci
Harisove komšije smatraju da bivši supružnici daju loš primjer nasljednicima Đini i Kanu.

– Daju loš primjer djeci. Način na koji su se rastali nije bio ni malo lijep, trebalo je da sačuvaju privatnost, ako ne zbog njih dvoje, onda zbog djece. Njih mi je najviše žao što prolaze kroz ovo jer su još mladi. Đina i Kan su mirna djeca, vaspitana, javljaju se uvijek svima – iskren je komšija.

Nastavi čitati

Estrada

PRIVEDENA SEKA ALEKSIĆ! Policija u Cirihu uhapsila poznatu pjevačicu

Seka Aleksić je privedena u Cirihu nakon što je policija došla na njen nastup, javljaju srpski emediji.

Pjevačica se sada oglasila za Blic, te otkrila o čemu se radilo.

– Policija je došla na naš nastup i proverila radne dozvole, ustanovili su da nisu adekvatne. Policija je uzela i moju izjavu i naplatila vlasniku kazne za mene i ceo bend – rekla je ona.

Nezavisne

Nastavi čitati

Aktuelno