Connect with us

Region

“U njega kao da je ušao neki đavo, umislio je da ga vara sa kolegom”

Slučaj porodičnog nasilja, koji je uzdrmao javnost budući da je riječ o poznatom beogradskom hirurgu sa VMA i potpukovniku Vojske Srbije, Nikoli Ostojiću (48), osumnjičenom da je u srijedu u porodičnom stanu u Zemunu brutalno pretukao suprugu, polako se rasvjetljava.

Dok policija istražuje sve detalje isplivavaju jezivi detalji.

Prijateljica pretučene žene je za medije ispričala da još ne može da povjeruje šta je snašlo ovu porodicu.

Sumnja, kako kaže za Srpski telegraf, da je razlog brutalnog iživljavanja nad njenom drugaricom bolesna ljubomora.

– Nismo se vidjele izvjestan period, ali ono što znam i što mi je pričala ranije jeste da su imali skladan odnos koji traje već godinama. Kao i u svakom braku postojali su problemi, ali su ih uvijek mirno rješavali bez nekih većih konflikata. Ovaj put, kako sam čula, umislio je da ga vara s kolegom i tada je počeo sa mučkim batinama i iživljavanjem nad njom. Pokušavala je da mu objasni da to nije istina, ali u njega kao da je ušao neki đavo. Nije joj vjerovao i nije mogao da prestane s maltretiranjem već je svakim danom radio sve gore stvari – objasnila je prijateljica pretučene žene za Srpski telegraf.

Hirurg je osumnjičen da je supruzi nanio teške telesne povrede. Ljekari su konstatovali prelom četiri rebra i lijeve laktične kosti. Kako je istakla njena drugarica, nakon svega što je preživjela, pretučena žena totalno se povukla u sebe.

Ona je bila jedna od pozitivnijih osoba koje poznajem, uvijek vesela i nasmijana, a prije svega porodična žena koja je bila spremna za muža sve da učini. Sigurna sam da nije napravila nijednu grešku u braku već da je monstrum sve umislio u svojoj glavi. Čula sam da se nakon stravičnih scena totalno povukla u sebe i da ne izlazi iz kuće od sramote. Samo razmišljam o toj djeci koja su sve to proživljavala zajedno s njom. Nemam srca da je nazovem da joj ne bi stajala na muku – zaključila je prijateljica za Srpski telegraf.

“Prestala je i da ide kod frizera”
Komšinica navodi da je pretučena žena u posljednje vrijeme navodno prestala da ide i u frizerski salon.

Znam je kao jednu mnogo dobru osobu. Uvijek je bila prijatna. Čula sam da je maltretirao zbog ljubomore i to mi negde ima smisla jer je u posljednje vrijeme nisam viđala u frizerskom salonu u kojem smo se i upoznale pa postoji mogućnost da joj je branio da se sređuje – rekla je komšinica.

Obrisala nasilnika sa društvenih mreža
Nakon što je pretučena žena puštena iz bolnice na kućno liječenje odlučila je da supruga potpuno izbriše iz života. Prvo je navodno zaključala profil na Instagramu, a potom obrisala muža iz prijatelja i sve fotografije.

Pripadnike policije, podsjetimo, pozvale su uplašene komšije bračnog para koje su čule tuču i svađu. Po dolasku zatekli su nesrećnu ženu u podlivima i osumnjičenog kod kojeg su pronađena dva pištolja kojima je navodno tukao suprugu.

– Od početka januara do početka februara ove godine vršio je krivično djelo nasilje u porodici na taj način što je u više navrata prema oštećenoj – svojoj supruzi – vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i cijelom tijelu, udarajući je predmetima podobnim da tijelo teško tjelesno povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj prijetnje, ponižavajući je i vrijeđajući je – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Doktor je u petak priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo gdje se branio ćutanjem nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Region

NEGATIVNE STATISTIKE: Za 11 godina vlasti DPS-a iz Crne Gore OTIŠLO SKORO 70.000 ljudi

Prema dostupnim podacima Eurostata, za 11 godina iz Crne Gore je u zemlje Evropske unije otišlo 69.495 građana.

Podatak se odnosi na period od 2010, zaključno sa 2020. godinom i ne uključuju  2021. i 2022. godinu inače bi broj onih koji su napustili Crnu Goru bio još veći.

Prema pisanju portala podgoričke Adria tv., nezvanično broj onih koji su napustili Crnu Goru u potrazi za boljim životom, u posljednjih 10 godina, znatno veći.

(SRNA)

Nastavi čitati

Region

Beogradski sindikat predstavio pjesmu “Sparta”: Niko nema pravo da se odrekne KiM

Beogradski sindikat je na svom Jutjub kanalu objavio pesmu “Sparta”.

Tim povodom, iz grupe su se oglasili i istakli da niko ne treba da se odrekne Kosova i Metohije, da ono pripada srpskom narodu i njegovim precima.

“Niko od nas nema pravo da se odrekne Kosova i Metohije. Kosovo i Metohija ne pripadaju samo jednoj generaciji srpskog naroda, već i svim našim precima koji su se za njih borili, kao i našim potomcima u čije ime nemamo pravo da ih se odreknemo bez pitanja. Ova sveta zemlja, pre svega, pripada Bogu jer je osveštana krvlju svetaca i mučenika, pa je niko ne može prodati, trampiti, podeliti ili na bilo koji drugi način upodobiti bilo čemu materijalnom i finansijski korisnom. Ko to ne razume – on ne razume ni dušu ovog naroda. Nema života Srbije bez Kosova i Metohije! Nema povlačenja, nema predaje!”, naveli su iz Beogradskog sindikata.

Nastavi čitati

Region

Dobra vijest za vozače: Gorivo u Crnoj Gori jeftinije od ponoći

U Crnoj Gori od ponoći biće jeftinije sve vrste goriva, a najviše će pojeftiniti lož ulje – sedam centi i eurodizel – šest centi i prodavaće se po 1.44 evra po litri.

Cijena lož ulja biće 1.40 evra, a eurosuper 98 i eurosuper 95 pojeftiniće po jedan cent, pa će tako koštati 1.60, odnosno 1.56 evra za litar, saopšteno je Ministarstva kapitalnih investicija.

 

(BL Portal)

Nastavi čitati

Aktuleno