Connect with us

Estrada

VIKTORIJA BEKAM PREDSTAVILA NOVI IZGLED! “Devedesete se vraćaju” (VIDEO)

Nekadašnja članica grupe Space girls, danas uspješna dizajnerka Viktorija Bekam, pokazala je svojim obožavaocima kako da našminkaju savršene “usne iz devedesetih”.
U novom vodiču za šminkanje kao inspiraciju je koristila svoj stari izgled iz ere kada je zajedno sa grupom, bila na vrhuncu slave.

U video, Viktorija (48) pokazuje kako nanosi olovku za usne, dok je pratiocima objašnjavala na šta da paze kada se šminkaju na ovaj način:

“Devedesete se vraćaju. Pokazaću vam kako da stvorite te prelijepe usne devedesetih”.

Istakla je da je jednostavnost ključna kada je u pitanju kreiranje izgleda i savjetovala fanove da se pobrinu da koriste tamnu olovku za usne:

“Uvijek volim da počnem sa čistim usnama, samo malo korektora i da se uverim da su i prilično suve”…

Nastavak pogledajte u VIDEU.

Estrada

VUK KOSTIĆ UPLOVIO U NOVI BIZNIS Otvorio KABARE klub u Beogradu

Vuk Kostić otvorio je kabare klub, a tim povodom okupio je fotografe i medije, ali i ugostio svoje prijatelje.

Vuk Kostić je poznati glumac koji je iza sebe ima zavidnu karijeru, a talenat za glumu, ali i ljubav prema lovu i sportu, nasledio je od oca Mihajla Kostića Pljake, koji je bio glumac Jugoslovenskog dramskog pozorišta i igrao u velikom broju domaćih filmova i serija.

Proslavljeni glumac vrlo mlad krenuo je očevim stopama i ostvario velike uspjehe koje i dalje niže, a sada je odlučio da se oproba u još jednoj branši. Vuk je sa prijateljem otvorio kabare klub u Beogradu u kojem planira da uživa sa svojim prijateljima. Tim povodom okupio je i brojne fotografe i medije, te otkrio nešto više o ovoj ideji.

“Mi smo dugogodišnji prijatelji, vezuju nas druženja po nekim mnogo lijepim mjestima i poslije dugo godina smo došli na ideju zašto mi ne bi napravili neki kabare klub”, rekao je nasmijani Vuk Kostić u jednom dahu, prenosi Informer.

“Spreman sam da budem domaćin prijateljima i nekim ljudima koje poznajem dugo godina, imamo naš orkestar. To se već i dešava po nekim drugim kafanama, ovako samo imamo bazu, to mjesto gdje će nastupati mladi glumci, pjevači, talenti.. Polu stend ap, lagana muzika, Balašević, Čola, Kuba, afrikana, neće biti klasičan izlazak”, rekao je Vuk Kostić, koji će osim glumačke, sada imati i ugostiteljsku ulogu.

 

Nastavi čitati

Estrada

KARLEUŠA PORUČILA HRVATIMA “Beograd nikoga ne zabranjuje i zato i jeste centar”

Pjevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom zabrane održavanja koncerta u Puli, na kojem je trebalo da nastupe Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović.

Povodom nekakvih zabrana srpskih izvođača u Hrvatskoj ili bilo kom drugom mestu na Balkanu – istakla je ona, pa dodala:

– Srbija, kao najveća i najdominantnija u balkanskom zbiru, tradicionalno nameće trendove, i pravila igre u regionu. Kako u muzici i sportu, tako i na svim drugim poljima zaključno sa politikom. Bilo šta što dolazi iz Beograda, jedine metropole i epicentra, kapilarno se širi ka provinciji i poprima na brzini i snazi – napisala je Jelena.

Ističe da je veličina Beograda u tome što nikada ne zabranjuje.

– Kada prošetate Beogradom i pogledate na primer ponudu restorana, oni nude Dane Hvara, Dane Istre, Pule i Dalmacije… Nude gostovanja originalnih hrvatskih klapa, zatim imamo Dane Makedonije, Kotorske dane, ponudu kompletno crnogorkse mafije podeljene po selima, o Bosni i da ne govorim. Sarajevski ćevap, Dani Sarajeva… – dodala je Karleuša.

Poručuje da Beograd prihvata sve.

– Beograd nikoga ne zabranjuje i zato i jeste centar. Zabrana, podela, mržnja i netolerancija su brojke malih igrača. Naša muzika je virus koji se širi putem krvi, ona se oseća srcem, kožom… I ona ne može da se zabrani. Visoko je virulentna. Može eventualno da mutira i mijenja oblik ali naš balkanski genetski kod je takav da prije ili kasnije hronično obolimo – zaključila je Jelena Karleuša.

 

Nastavi čitati

Estrada

“Pjesme su prostačke i negativne” Hrvatska pjevačica udarila na Bekutu i Kebu, podržala gradonačelnika Pule

Hrvatska pjevačica Vlatka Pokos podržala je odluku gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani održavanje na kojem su trebali da nastupe Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović.

Pozdravljam odluku gradonačelnika Pule, jer javna vlast ima zadatak da vodi brigu o kulturnom identitetu jednog grada i smjeru u kojem želi ići. To nije zabrana slušanja te vrste muzike, jer se ona može izvoditi u drugim prostorima – napisala je na početku objave na društvenim mrežama pjevačica i dodala:

– Svakako da ova zabrana neće zaustaviti ovaj porazni trend u balkanizovanoj Hrvatskoj. Ono što meni lično smeta u ovoj vrsti muzike su negativne, prostačke i stupidne poruke i tekstovi u kojima se spominju “automati, utoke, droga i k***e” i slične pojave svojstvene krimi miljeu, kojem neki od izvođača i pripadaju. Žene izgledaju krajnje vulgarno i ponašaju se prostački ne prezajući od psovki u svojim “pjesmama”. Ono što me još više ljuti jesu upoređivanje ovog trenda s devedesetima i stavljanje tzv. dens muzike u isti koš s trap/turbo folkom – između ostalog napisala je Pokos.

Podsetimo, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić zabranio je nastupe Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu u Istri.

Nakon toga se oglasila Bekuta i posebno osvrnula na dio gdje je gradonačelnik rekao da su njihove pjesme smeće.

– U Istri sam u posljednjih 40 godina ljetovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najljepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelijep, svi moji domaćini su bili nevjerovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primijetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio – počela je Bekuta i dodala:

Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vijesti da im dam jedan savjet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promijeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku – poručila je, prenosi Blic.

Nastavi čitati

Aktuleno