Connect with us

Region

PERVERZNI SVEŠTENIK Suprug pronašao eksplicitne poruke u ženinom telefonu

U komšiluku se ovih dana događa scenario kakav viđamo samo u sapunicama, sveštenik u slavonskoj opštini Sikirevci uhvaćen je u aferi sa jednom udatom mještankom.
Suprug mještanke, Ivan Lepan, tvrdi da je pronašao poruke u telefonu svoje supruge za koje se ispostavilo da ih je razmjenjivala sa sveštenikom.

Obratio se nadbiskupiji, razgovarao sa biskupom i sekretarom nadbiskupije i zatražio da sveštenika razriješe dužnosti momentalno.

O svemu postoji i službeni zapisnik. Kako se to još uvijek nije dogodilo, ni više od nedjelju dana nakon što se obratio nadbiskupiji, o svemu je odlučio da progovori javno, piše Indeks.hr.

“Moja supruga se njemu na ispovijesti požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Sveštenik je to iskoristio, počeo je da joj se javlja, pisao joj je da je više ne gleda kao sveštenik, nego kao muškarac”, ispričao je za razočarani Lepan.

Poruke je Ivan našao slučajno, u posljednja dva mjeseca primijetio je da mu supruga sakriva dio poruka u mobilnom, odnosno da ih štiti šifrom. Ispostavilo se da su se iza šifre krile poruke koje je primala od župnika. Uvjerio se u to i kad je u ime supruge poslao nekoliko poruka svešteniku koji je na to brzo odgovorio.

Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupne intimne odnose, govorio joj je da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorišćava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se sveštenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao sa 12 žena u mjestu, ovo nije prvi put – kaže Lepan.

Dodaje i da mu je supruga rekla da sa sveštenikom nije spavala, ali da ju je on pozivao da uveče dođe do njega.

“Govorio joj je da u 22 sata automobilom dođe do njega, kao da želi da to svi vide i da selo priča”, čudi se Lepan.

“Ja sam ženi oprostio”
Odlučio je da progovori javno kad je shvatio da nadbiskupija ništa ne preduzima. U mjestu se, kaže, susreo s podsmijehom i osudom, no to ga ne dira.

“Ja sam svojoj supruzi sve oprostio, mi smo to riješili, i njoj je bilo teško, ali volimo se, naš odnos je snažan. Razgovarao sam o ovome sa djecom, sa širom porodicom, svi me podržavaju. Nisam ishitreno donio odluku da o ovome progovorim”, iskren je.

I suprugu nagovara da progovori o svemu jer, kaže, ona ne bi trebala da podnosi žrtvu i krivicu za postupke sveštenika koji iskorišćava svoju poziciju. Dodaje da je sveštenik i protekle nedjelje bio u crkvi u Sikirevcima za vrijeme mise.

“Rekao je vjernicima da se mole i za njega jer je krivo optužen, bilo je i onih koji su mu na to aplaudirali i tapšali ga po ramenu”, kaže.

“Ja sam spreman i na sud zbog ovoga, imam sve dokaze, moja supruga će svjedočiti. Crkva bi trebala da bude nešto sveto, moja kćerka ide tamo u crkvu, ne želim da je odgajaju i uče takvi ljudi poput tog sveštenika. Ja njega ne mrzim, pokušao sam čak da dođem do njega, pozvao ga da razgovaramo o svemu i to riješimo. Nije mi nikad ni odgovorio, takav je on čovjek”, poručuje Lepan.

Do objavljivanja teksta redakcija portala “Index.hr” nekoliko puta je pokušala da stupi u kontakt sa sveštenikom, međutim, on je svaki put bio nedostupan.

Region

VUČIĆ NAKON USVAJANJA REZOLUCIJE “Ponosan sam na svoju Srbiju”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) da je ponosan na Srbiju.

“Ponosan na svoju Srbiju!”, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

On je poruku poslao ogrnut u srpsku zastavu.

Generalna skupština UN izglasala je nacrt rezolucije o Srebrenici, koja je usvojena sa 84 glasa za, protiv je bilo 19 zemalja, dok je 68 bilo uzdržano.

Nastavi čitati

Region

INCIDENT NA SUĐENJU: Masovnog ubicu iz Mladenovca napali roditelji žrtava, izveden iz sudnice

Roditelji viču, jednom od njih se slošilo. Sudska straža izbacuje sve iz sudnice.

Desetak pripadnika policije je sprovelo u sudnicu U. B., osumnjičenog za ubistvo devet osoba u Duboni i Malom Orašju, i njegovog oca u pancirima.

U trenutku kada su ušli u sudnicu čuo se jak udarac. Kako javlja reporterka N1, zatim se čula vika u sudnici. kako javlja b92, roditelji žrtava masakra u Mladenovcu nasrnuli su na masovnog ubicu U. B. čim je uveden u sudnicu nakon čega je ubica U. B. momentalno izveden iz sudnice.

Roditelji viču, jednom od njih se slošilo. Sudska straža izbacuje sve iz sudnice.

Nastavi čitati

Region

PUCNJAVA U PEĆI: Ranjene tri osobe, raspisana potjernica za napadačem, kamere sve snimile

Tri osobe su ranjene sinoć u 21.15 časova tokom tuče u kojoj je korišćeno vatreno oružje u Peći .

Trojica muškaraca koji su ranjeni prebačeni su u bolnicu u Peći ali je jedan od njih zbog težine povreda transportovan u Klinički centar u Prištinu i nalazi se u kritičnom stanju.

Tuča se dogodila u prometnom dijelu grada na Bistrici tokom koje je jedan od učesnika upotrebio vatreno oružje, piše Telegraf.rs.

Na objavljenim snimcima na društvenim mrežama vidi se kako dvojica ranjenih padaju na zemlju, a napadač poslije ispaljenih hitaca bježi sa lica mjest.

Policija tzv.Kosova zatražila je pomoć građana u pronalaženju Mentora Gašija (2002) koji je osumnjičen za pokušaj teškog ubistva pošto je njegov identitet utvrđen pregledom nadzornih kamera sa obližnjih lokala.

U pitanju je povratnik u izvršenju teških krivičnih djela, stoji u raspisanoj poternici na kojoj je objavljena njegova fotografija.

Iz Regionalne policije Peć mole građane da svako ko ima bilo kakvu informaciju o odbjeglom obavijeste prvu policijsku patrolu ili pozovu policijsku stanicu.

Nastavi čitati

Aktuelno