Connect with us

Hronika

Detalji tragedije u Prijedoru: Nakon preticanja motori se direktno sudarili

Prijedor je sinoć pogodila velika tragedija u kojoj je poginuo 18-godišnji A.L., dok se njegov vršnjak, maloljetni A.N. bori za život nakon saobraćajne nesreće u mjestu Tukovi.

Uviđajem je utvrđeno da je A.L. stradao nakon što je došlo do direktnog sudara njegovog motora gilera sa skuterom pežo kojim je upravljao A.N., prenosi UNA.

“Pri rezultati istrage ukazuju da su se tri motocikla kretala magistralnim putem prema Sanskom Mostu. Na jednom dijelu puta krenuli su da pretiču vozilo ispred sebe kada je iz suprotnog pravca naišao četvrti motocikl, skuter peugeot. Navodno na skuteru nije bilo upaljeno svjetlo, pa ga ostali motociklisti nisu ni vidjeli. Došlo je do direktnog sudara peugeotap i gilere, a oba vozača su pala na asfalt”, kaže dobro upućeni izvor.

On dodaje da je nakon stravičnog sudara, doslovno “far u far”, K.Č. naletio na točak jednog od dva motocikla pri čemu se njegov motor piaggio zanio i K.Č. je pao, ali srećom bez teških posljedica.

Nakon nesreće A.N. je ukazana ljekarska pomoć i hitno je prebačen u UKC Republike Srpske u Banjaluci. Kako se saznaje njegovo stanje je dosta teško i bori se za život.

Hronika

JOŠ SE UTVRĐUJE UZROK: Dva automobila izgorjela u Sarajevu

Dva automobila izgorjela su u sarajevskom naselju Koševsko Brdo, a uzrok požara još se utvrđuje, saopšteno je iz MUP-u Kantona Sarajevo.

Dežurni operativni kantonalnog MUP-a rekao je da trenutno nije poznato da li su zapaljena dva automobila ili se požar sa jednog vozila proširio na drugo.

Više detalja biće poznato nakon uviđaja, koji je u toku.

(Srna)

Nastavi čitati

Hronika

TRAGEDIJA KOD PRIJEDORA: Žena poginula u sudaru autobusa i auta, druga teško povrijeđena

Jedna ženska osoba je poginula, a druga je povrijeđena u sudaru autobusa i automobila kod Prijedora.

U sudaru, koji se dogodio juče, učestvovali su autobus koji je vozio D.M. iz Prijedora i automobil “škoda” kojim je upravljala S.J. iz Prijedora, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Tom prilikom teške povrede zadobile su S.J. i njen suvozač B.J. koja je prevezena u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je usljed zadobijenih povreda preminula, navodi se u saopštenju.

Saobraćajna nesreća dogodila na raskrsnici nekategorisanog puta Busnovi-Marićka i industrijskog makadamskog puta Omarska-Busnovi.

Policijska uprava Prijedor apeluje da vozači poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Nastavi čitati

Hronika

UŽAS NA DJEČJEM ROĐENDANU! Državljani Srbije pretukli muškarca koji je KASNIJE PREMINUO

Austrijska policija intenzivno traga za Sašom K., Milovanom D. i Sašom J. porijeklom iz Srbije nakon što su osumnjičeni za ubistvo Zlatomira J. (66) u kafiću u austrijskom Vosendorfu.

Oni su bili gosti na rođendanskoj zabavi trogodišnjeg djeteta gdje su se prvo verbalno sukobili, a nakon nekog vremena došlo je i do fizičkog obračuna.

Trojica muškaraca su brutalno pretukla Zlatomira koji je doživio srčani udar zbog čega je sin morao da ga reanimira. Nasilnici su, uprkos tome što su vidjeli da sin pokušava da pomogne ocu, nastavili da ga šutiraju i udaraju.

Žrtva ovog obračuna, Zlatomir J, preminuo je uslijed srčanog udara. Njegov sin, Zlatan (29), pokušao je da ga oživi i održi u životu, ali je čovjek od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Tek kada je svjedok pozvao policiju, trojica muškaraca se pokupila i pobjegla u nepoznatom smjeru.

Državno tužilaštvo u Viner Nojštatu raspisalo je takozvanu evropsku potjernicu za traženim državljanima Srbije.

Glavni osumnjičeni (45) za ovo djelo inače je višestruko osuđivan, a kako prenose austrijski mediji, on je prvi nasrnuo na Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana.

Međutim, kako prenose austrijski mediji, osumnjičeni su poslije sukoba pobjegli automobilom u nepoznatom pravcu, a navodno se nalaze u Srbiji.

Sve se desilo 29. maja ove godine kada su trojica Srba, inače u srodstvu (otac, sin i nećak) brutalno nasrnuli na oca i sina i tukli ih, kako prenose austrijski mediji, i rukama i nogama, da bi stariji čovjek zbog zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Austrijska policija uveliko traga za njima, a iza ovakvog napada navodi se da se krije svađa između dvije porodice koje su već dugo u zavadi, piše OE24.

Nastavi čitati

Aktuelno