Connect with us

Hronika

HRABRI VATROGASCI PSASILI TROJICU MLADIĆA! Vozilom sletjeli u rijeku

U mjestu Muhašinovići kod Visokog sinoć se dogodila saobraćajna nezgoda, prilikom koje je putničko motorno vozilo sletjelo u rijeku Bosnu, a kako navode pripadnici profesionalne vatrogasne jedinice Visoko u automoblu su bile tri osobe.

“Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Visoko sinoć u 21 čas i 27 minuta imali su intervenciju spasavanja, nakon teške saobraćajne nezgode u mjestu Muhašinovići, gdje je putničko motorno vozilo sletjelo u rijeku Bosnu. U vozilu su su bile tri osobe. Zajedno sa kolegama iz Policijske stanice Visoko iz rijeke smo izvadili tri mlade osobe žive, koje su prevezene odmah kolima Hitne medicinske pomoći Visoko na ukazivanje pomoći”, navode iz Vatrogasne brigade iz Visokog.

Kako su za “Nezavisne” potvrdili prpadnici vatrogasne brigade Visoko, u pitanju su tri mladića, tek punoljetna.

“Sve se dešavalo brzo. Mladići nisu životno ugroženi”, kazali su oni.

Dodaju da je na intervenciji učestvovalo šest vatrogasaca sa dva vozila za brze intervencije.

“Ovom prilikom se zahvaljujemo kolegama iz PU Visoko na brzoj reakciji i pomoći”, naveli su vatrogasci iz Visokog.

Hronika

UBIJEN BRAT MINISTRA VOJINA MIJATOVIĆA! Huligani ga izboli nožem

Brat federalnog ministra razvoja poduzetništva i obrta Vojina Mijatovića ubijen je večeras u Beogradu, nezvanično je potvrđeno za Klix.ba.
Kako saznajemo, Mijatovićev brat je stradao ispred ugostiteljskog objekta jer je pokušao odbraniti jednog momka od napada huligana.

Jedan huligan je potegao nož i izbo Mijatovićevog brata, koji je podlegao povredama.

Napad se dogodio u Vojvode Micka Krstića, na Karaburmi, oko 15.10 sati.

Vojin Mijatović je na putu za Beograd.

Policija je brzo reagovala i privela osumnjičenog.

Istraga je u toku.

Nastavi čitati

Hronika

UŽAS U ZRENJENINU! Mercedesom naletio na ženu s dvoje djece, MAJKA POGINULA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Bečeju, uhapsili su M. M. (42) iz okoline Novog Bečeja, zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je, sinoć oko 21 sati, na putu između naseljenih mjesta Novi Bečej i Kumane, automobilom marke ”mercedes” naletio na bicikliste, majku i djecu, koji su vozili putem osvetljeni, piše Blic.

U Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, žena (36) je od zadobijenih povreda preminula. Jedanaestogodišnjoj djevojčici konstatovane su teške tjelesne povrede, dok trinaestogodišnji dječak nije povrijeđen.
M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavi čitati

Hronika

DRAMA U GNJILANU! Majku silovali, sina pretukli, pa ukrali nakit i pare

Još uvijek neidentifikovana žena i njen sin napadnuti su noćas 40 minuta nakon ponoći u Gnjilanu dok su šetali ulicom od strane dvojice maskiranih osoba, piše Reporteri.net.

Prema policijskom izvještaju, osumnjičeni su uspjeli da otmu zlatan nakit i novac od žene.

Takođe se sumnja da su je isti ljudi i silovali.

-Dvije žrtve, ženu i njenog maloljetnog sina, fizički su napale dvije maskirane osobe dok su hodale ulicom. Osumnjičeni su uspjeli da nasilno oduzmu zlatni nakit koji je ona imala, kao i novac od oštećene, a istovremeno se sumnja da su je silovali, dok su nad njenim sinom vršili fizičko nasilje i ukazana im je medicinska pomoć – piše u policijskom saopštenju.

Nastavi čitati

Aktuelno