Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Rakove “muči” prošlost, Vodolije očekuje novčani dobitak

Pročitajte dnevni horoskop za 17. mart 2024. godine!

Dnevni horoskop za 17. mart 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 17. mart 2024. godine vam kaže da date sebe vremena za malo odmora. Imali ste dosta posla i obaveza i sada je vrijeme za opuštanje. Odlazak u prirodu bi vam prijao. Očekuje vas poziv starog prijatelja. U ljubavi cvjetate, sve ide svojim tokom.

BIK
Danas vas očekuje pozitivno raspoloženja. Bićete zadovoljni sami sa sobom. Pokušajte tu energiju da iskoristite na produktivan način. Okružite se prijateljima, prijaće vam i manje putovanje. Slobodnim Bikovima se smiješi izlazak sa simpatijom, oni zauzeti uživaju kraj partnera.

BLIZANCI

Blizanci danas imaju vremena za sve. Ne zaboravite da na listu prioriteta stavite i sebe. Iako će vam se telefon usijati, pronađite vrijeme da se malo opustite. Partner vam je velika podrška. Slobodni Blizanci mogu da biraju. Uživajte u svakom trenutku, zaslužili ste.

RAK

Muče vas događaji iz prošlosti. Greške koje ste napravili, poželićete da ispravite. Ne mučite sebe previše, fokusirajte se da ih ne pravite ponovo. U drugoj polovini dana očekuje vas poziv za druženje. Zašto da ne? Moguća su i nova poznanstva. Zauzeti Rakovi nek se više posvete partneru.

LAV

Danas imate potrebu da svima kažete sve u lice. Ne trpite nepravdu i zbog toga biste nekome mogli da stanete na žulj. Zvezde vam savjetuju da budete obazriviji. U ljubavi se trudite da pažnju sa sebe usmjerite na partnera. Moguće su glavobolje usljed promjene vremena. Unosite dovoljno tečnosti.

DJEVICA

Želja da sve bude perfektno može da vas optereti. Ne pridajte tome toliko značaja, već radite kao i do sada. Izbjegavajte gužve u saobraćaju, prijaće vam beg iz istih. Slobodnim Djevicama niko ne može da odoli, one zauzete su rastrzane između društva i partnera. Napravite jasnu razliku između ta dva.

VAGA

Vaš dnevni horoskop za 17. mart 2024. godine vas savjetuje da kontrolišete emocije u kriznim momentima. Dobro razmislite prije nego što nešto kažete, pogotovo na poslu. Obratite pažnju na dokumentaciju i datume. Mogući su bolovi u leđima, prijaće vam šetnja ili neka laganija fizička aktivnost.

ŠKORPIJA
Vaša tvrdoglavost danas dolazi do izražaja. “Spustite loptu” i poslušajte savjete starijih. Mogući je susret sa jednom osobom iz prošlosti. Zvijezde vam savjetuju da se ne opterećujete šta drugi misle o vama, već da radite na sebi. U ljubavi vas čekaju promjene. Slobodne Škorpije dobijaju vest o simpatiji, zauzete rešavaju razmirice sa partnerom.

STRIJELAC

Dnevni horoskop za 17. mart 2024. godine vam donosi nova poznanstva koja će vam značiti u karijeri. Oni sa privatnim biznisom imaju mogućnost da napreduju. Oslonite se na kontakte i vaš intelekt. Mogući su sitni troškovi u kući. Izmirite račune na vrijeme.

JARAC

Muči vas porodični problem koji jedino vi možete da riješite. Umjesto da se žalite drugima, preuzmite stvar u svoje ruke. Vrijeme je za okupljanje i razgovor. Ne zanemarujte signale koje vam šalje organizam. Očekuje vas priliva novca u pravi čas. Unosite više tečnosti!

VODOLIJA

Danas vam se hiljadu misli mota po glavi. Umjesto da stojite u mestu i razmišljate, napravite prvi korak. Upali ste u svakodnevicu koja vam ne prija. Izađite iz zone komfora, krećite se među ljudima i iskoristite svoje ambicije. Očekuje vas manji novčani dobitak. U ljubavi sve ide svojim tokom, bez većih oscilacija.

RIBE

Dnevni horoskop za 17. mart 2024. godine vam donosi višak energije početkom dana. Iskoristite je da završite obaveze koje imate. U drugoj polovini dana očekujte poziv na druženje. Okupite prijatelje ili jednostavno sa partnerom provedite veče. Slobodne Ribe su u iskušenju. Ne dozvolite da flerotvanje utiče na vaš odnos.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ 2024! Lav mora da se pokrene, umor stiže Djevicu

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu se isplati upornost, Biku trebaju pouzdani saradnici, Blizanci opušteni, Rak ulaže u posao, Lav mora da se pokrene, umor stiže Djevicu, Vagi treba brzina, odličan dan za Škorpiju, Strijelac mora da planira budućnost, Jarac ispunjen, Vodolija uspješna, a Ribe imaju vremena za sve. Ovo je dnevni horoskop za 20. maj 2024. godine.

OVAN

Povedite računa o tome kakvim ste ljudima okruženi na poslovnom polju. Ne biste trebali da vjerujete svima. Niste pretjerano zainteresovani za novu ljubavnu vezu. Moguće je da ste u okrenuti poslu. Problemi sa grlom.

BIK

Iznenadni preokreti vas zbunjuju. U ovom periodu ne biste trebali da pravite veće poslovne planove. Moguće je da ste došli do manjih nesuglasica sa voljenom osobom ali uspjećete sve da riješite. Povedite računa o tjelesnoj težini.

BLIZANCI

Vaša nervoza može da bude vaša slaba tačka na poslu. Neophodno je da poradite na samopouzdanju. Pred vama je prilika da uđete u novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže srate u budućnosti. Problemi sa bubrezima.

RAK

Preporuka je da se date svoj maksimum oko poslovnih dogovora kako bi izvukli najbolje za sebe. Potrebno je da se potrudite da pokažete iskrena osjećanja prema partneru kako bi vam odnos bio bolji. Smanjite unos masne hrane.

LAV

Velike su šanse da ćete imati neke neočekivane probleme sa saradnicima. Nepovoljan vam je dan za posao. Voljena osoba će pokazati da joj je potrebno još vremena kako bi mogla da se odluči za brak. Osjetljiv vam je stomak.

DJEVICA

Nestrpljivi ste i nije vam ni malo lako da sačekate prirodan razvoj poslovnih događaja. Skloni ste tome da neke stvari požurujete. Niste zadovoljni bračnom situacijom. Sa voljenom osobom imate nesporazume. Provjerite krvnu sliku.

VAGA

Maksimalno ste posvećeni obavezama koje imate. Posao vam je sada jako važna stavka u životu. Ukoliko već imate partnera, sa njim su prisutni neki problemi i trzavice u komunikaciji. Dobro se osjećate danas.

ŠKORPIJA

Ušli ste u nov posao i važno vam je da sve uradite maksimalno perfektno. Možete nekada biti naporni saradnicima. Novo poznanstvo je pred vama. Spremni ste da se posvetite emotivnim dešavanjima. Osjetljiva vam je glava.

STRIJELAC

Moguće je da ćete zbog nekih poslovnih kočnica postati veoma nezadovoljni. Nije vam povoljan dan. Uskoro vas očekuje razgovor o budućnosti vaše veze. Moguće je da duboko u sebi priželjkujete brak. Skloni ste alergijama.

JARAC

Ako se nadate velikoj promjeni, današnji dan vam nije povoljan. Situacija na poslu se odvija usporeno. Vaše nezadovoljstvo u odnosu sa osobom do koje vam je stalo polako dolazi do kulminacije. Problemi sa krvnom slikom.

VODOLIJA

Ovaj dan vam donosi manje stresove na poslu. Situacija se razvija suprotno od vaših očekivanja. Neočekivano ćete sresti osobu sa kojom ćete osjetiti jaku hemiju i privlačnost na početku veze. Dobro se osjećate.

RIBE

Očekujte pozitivan preokret. Na poslovnom polju konačno rješavate veće probleme. Došlo je vrijeme za velike odluke kod vas. Na polju ljubavi nakon današnjeg dana dosta toga više neće biti isto. Mogući su problemi sa bešikom.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ 2024! Škorpija u finansijskom problemu, Strijelac naivan

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u dobrom poslovnom okruženju, Bik voli ustaljenost, Blizanci napeti, Rak razmišlja o privatnom poslu, Lav šarmantan, Djevica ima povjerenja u partnera, Vaga povučena u sebe, Škorpija u finansijskom problemu, Strijelac naivan, Jarac često mijenja mišljenje, Vodolija intuitivna, a Ribe u prilici da završe posao. Ovo je dnevni horoskop za 19. maj 2024. godine.

OVAN

Možete da očekujete pozitivne promjene kada je u pitanju vaš posao. Spremni ste da preuzmete kontrolu nad promjenama. Trudite se da ostvarite dobar odnos sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa glavoboljom.

BIK

Moguće je da niste spremni da donesete nove poslovne odluke iako tekuća situacija to od vas na neki način zahtjeva. Dopada vam se osoba koju poznajete od pre. Prošlost kuca na vaša vrata. Problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Budite dovoljno otvoreni sa vašim saradnicima i pokažite im kakve greške prave. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će željeti ozbiljniju vezu sa vama. Spremni ste za ljubavne promjene. Provjerite nivo holesterola.

RAK

Preporuka je da povedete računa o poslovima koje ste ranije trebali da obavite do kraja a niste to uspjeli. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa osobom iz prošlosti. Moguće je da ste oboje povrijeđeni. Smanjite unos alkohola.

LAV

Pokušajte da se bavite poslovima koji čekaju na vas ali vam nije lako da se organizujete na pravi način. Voljena osoba je pokazala da postoje zamjerke sa njene strane. Mnogo je nezadovoljstva u vašem odnosu. Osjetljiva koža…

DJEVICA

Nestrpljivi ste da riješite sve poslovne nedoumice i da krenete da ostvarujete nove projekte. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom i sve češće razmišljate o mogućnosti da prekinete vašu vezu. Pad imuniteta je moguć.

VAGA

Pozitivna atmosfera vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim okolnostima. Veoma povoljan dan je pred vama. Spremni ste da pokažete svoja osjećanja i da uđete u novu vezu. Hormonalne promjene.

ŠKORPIJA

Ušli ste u novo poslovno okruženje u kojem se na samom početku ne snalazite baš najbolje.Novo poznanstvo vas očekuje. Spremni ste da postepeno ostvarujete intimniji odnos sa vašom simpatijom. Osjetljiva bešika.

STRIJELAC

Očekuje vas prekid poslovnog ugovora, ili odlazak sa posla. Moguće je da ste odavno željeli veće promjene. Moguće je da ste riješili da sa voljenom osobom mijenjate neke dogovore koje imate od ranije. Povedite računa o očima.

JARAC

Moguća je promjena posla. Spremni ste da pokrenete privatni biznis koji će biti uspješan. Očekuje vas period koji je jako povoljan za nova ljubavna dešavanja. Uzbuđenje na polju flerta polako raste. Pad imuniteta je moguć.

VODOLIJA

Moguće je da ćete biti skloni nekim rizičnim ulaganjima koja mogu da vam donesu gubitak ili štetu. Neočekivano dolazite do susreta koji će vas odvesti do nove emotivne veze. Moguća je tahikardija.

RIBE

Velike promjene su pred vama u narednom periodu. Spremni ste da se posvetite novim poslovnim pregovorima. Moguće je da sa voljenom osobom planirate proširenje porodice. Spremni ste za nove promjene. Problemi sa stomakom.

Nastavi čitati

Horoskop

VJEROVATNO ĆETE NASLUTITI O KOME SE RADI! U ova tri znaka se rađaju dvolični ljudi

Astrologija nas uči da svaki horoskopski znak ima svoje karakteristične osobine, ali neki znakovi poznati su po tome što mogu biti dvolični.

S ljudima rođenim pod ovim znakovima nikad ne znamo na čemu smo.

Njihova sklonost prema promjenama mišljenja i ponašanja može nas zbuniti i ostaviti u nedoumici. Evo koja su to tri znaka.

Blizanci
Blizanci su vazdušni znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije, intelekta i promjene. Ljudi rođeni pod ovim znakom poznati su po svojoj svestranosti, prilagodljivosti i sposobnosti brzog mijenjanja. Blizanci su pravi majstori dualnosti, što može biti zbunjujuće za one koji ih ne poznaju dobro.

Blizanci su dvolični jer imaju prirodnu sposobnost da vide obje strane svakog problema. Njihova radoznalost i potreba za stalnom stimulacijom često ih vodi do promjene mišljenja i ponašanja kako bi istražili sve mogućnosti.

Iako to može biti frustrirajuće za one oko njih, Blizanci jednostavno žele iskusiti sve što život nudi i ne vole se vezivati za jednu perspektivu ili mišljenje.

Njihova komunikativnost može ih učiniti šarmantnim, ali i nepredvidljivim.

Vaga
Vaga je takođe vazdušni znak, kojim vlada Venera, planeta ljubavi, ljepote i harmonije.

Ljudi rođeni pod ovim znakom teže ravnoteži i pravdi u svim aspektima života. Vage su poznate po svojoj diplomatskoj prirodi i sposobnosti da vide stvari iz različitih kutova, što ih čini izvrsnim posrednicima, ali i potencijalno dvoličnim.

Vage su dvolične jer žele udovoljiti svima oko sebe i izbjeći sukobe po svaku cijenu. Njihova potreba za harmonijom može ih natjerati da mijenjaju svoje mišljenje i ponašanje kako bi se prilagodili različitim situacijama i ljudima.

Iako to može djelovati kao neiskrenost, Vage jednostavno žele stvoriti mirno i ugodno okruženje za sve. Njihova želja za ravnotežom često ih dovodi do toga da igraju različite uloge, ovisno o situaciji.

Ribe
Ribe su vodeni znak kojim vlada Neptun, planeta snova, iluzija i duhovnosti. Ljudi rođeni pod ovim znakom poznati su po svojoj empatičnoj prirodi, intuitivnosti i sklonosti prema maštanju.

Ribe su sneni kameleoni koji se lako prilagođavaju svom okruženju, što može dovesti do toga da ih drugi doživljavaju kao dvolične.

Ribe su dvolične jer su izuzetno osjetljive na energiju i osjećaje drugih ljudi. Njihova sposobnost da se emocionalno povežu s drugima i preuzmu njihove osjećaje, može ih natjerati da mijenjaju svoje ponašanje kako bi se uklopili.

Ribe često plove između stvarnosti i svoje unutarnje maštarije, što može dovesti do nepredvidivog ponašanja.

Njihova sklonost prema bijegu od stvarnosti i prilagodbi različitim situacijama, može ih učiniti teško shvatljivim i neuhvatljivim, piše “Indeks”.

Nastavi čitati

Aktuelno