Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART 2024! Bik se oslanja na intuiciju, Blizanci loše šefuju

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u novoj ljubavi, Bik se oslanja na intuiciju, Blizanci loše šefuju, Rak muku muči, Lav zaslijepljen, Djevica zarobljena u poslu, Vagi pomažu Strijelac i Vodolija, Škorpija puna energije, Jarac bez ambicije, Ribe žele da se pokrenu. Ovo je dnevni horoskop za 19. mart 2024. godine.

Ovan
Posao: Uspješan završetak rada na nekom dugoročnom projektu može obilježiti ovaj dan. Završetak jednog i početak novog poglavlja ulijeće vam dodatni elan i samopouzdanje.
Ljubav: Ako već dugo tragate za pravim partnerom i nikako ne možete da ga nađete, ne propustite priliku da ga sretnete. Planete su vam izuzetno naklonjene za novi početak.
Zdravlje: Povećana želudčana kiselina.

Bik
Posao: Danas ćete imati veoma uspješan dan na poslu. Akcenat je na komunikaciji i finansijama. Uživate nevjerovatnu podršku planeta što se tiče poslovnih pregovora, a neke vaše ideje koje budete izložili na poslovnom sastanku naići će na dobar prijem.
Ljubav: Očekuje vas zanimljiv izlazak s partnerom. Atmosfera daljeg zbližavanja i harmonije može biti krunisana dogovorom o zajedničkoj budućnosti.
Zdravlje: Grčevi u stomaku.

Blizanci
Posao: Danas će neke vaše originalne ideje biti prihvaćene, a njihova realizacija vas može izbaciti u prvi plan. Napuštate stare metode rada i utirete novi put u vašoj oblasti poslovanja.
Ljubav: Ovaj period vam može donjijeti atmosferu prepunu ljubavi i nježnosti sa partnerom. Pa ipak, oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom, mogu se naći pred radikalnim riješenjima.
Zdravlje: Počnite s rekreacijom što prije.

Rak
Posao: Glavna scena na poslovnom planu biće važni sastanci i poslovni dogovori. Danas ćete napraviti neke izmjene u timu zaposlenih. Reorganizacija će vrlo brzo dati pozitivne rezultate.
Ljubav: Danas vas očekuju neka lijepa iznenađenja od strane partnera. Sitnice koje vama mnogo znače, jer vam ukazuju na ljubav i postojanost vašeg partnera.
Zdravlje: Glavobolja.

Lav
Posao: Vaš finansijski plan napreduje i to predstavlja krunu vaših napora, ali i vrlo mudrih poslovnih poteza. Umijete da pregovarate u svoju korist, čak i kada treba da se pogađate s poslovnim partnerima oko najboljih uslova.
Ljubav: Skladan odnos s partnerom nastavlja se i tokom ovog perioda. Slobodne Lavove očekuje romantičan izlazak sa jednom Vodolijom ili Vagom.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Djevica
Posao: Današnju poslovnu scenu može obilježiti neka neprijatna kritika ili prigovor od strane nadređenih ili kolega. Izdržite to stoički, ali nakon toga dajte sve od sebe da im dokažete da nisu u pravu.
Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Ribe ili Vodolije. Ljubavna avantura može da se pretvori u mnogo više od očekivanog.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Vaga
Posao: Na poslovnom planu vas očekuje savršen scenario, jer ćete uspjeti da postignete uslove rada koji vama najviše odgovaraju. Najviše se oslonite na svoje instinkte, jer će vas samo taj unutarnji osjećaj danas povesti u pravcu uspjeha.
Ljubav: Harmonija i sreća predstavljaju broj jedan u vašem odnosu s partnerom. Osećate se sigurnim i slobodnim da partneru izrazite i svoje najdublje želje.
Zdravlje: Vrtoglavica.

Škorpija
Posao: Neočekivana prepreka na poslu može se ticati finansijskog problema. Postoji mogućnost da vam neke uplate kasne, ali to ćete vrlo lako prevazići, jer umijete da improvizujete poslovna riješenja.
Ljubav: Danas ste u svom elementu, privlačite pažnju na svakom koraku i predstavljate dušu društva, osobu koja umije da zasmijeje svojim specifičnim smislom za humor. Očekuje vas poznanstvo sa neodoljivim Lavom ili Bikom.
Zdravlje: Nervoza.

Strijelac
Posao: Potrudite se da danas ne donosite nepromišljene odluke na poslu. Postoji mogućnost da na taj način pretrpite finanijsku štetu, a to vam tek vrijeme može pokazati.
Ljubav: Vaša napetost i nervoza danas mogu da se prenesu i na odnos s partnerom. Postoji mogućnost ljubomornih scena i nesporazuma.
Zdravlje: Hronična upala jajnika.

Jarac
Posao: Danas morate biti srpljivi i promišljeni ako ne želite da načinite fatalno pogrešan poslovni potez. Ukoliko budete imali poslovne ponude, dobro razmislite prije konačne odluke.
Ljubav: Ako se pojavio problem između vas i partnera, nemojte uvijek za to kriviti partnera. Preispitajte sebe i mogućnost da stres iz profesionalnog života ponekad prenosite i na privatan život.
Zdravlje: Ekcem.

Vodolija
Posao: Osjećaj da idete u dobrom pravcu i da sve više napredujete može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski uspjeh, a mogući su i neki vanredni dobici.
Ljubav: Preokupirani ste osobom koju ste nedavno upoznali, a koja vas je potpuno opčinila. Slobodne Vodolije očekuje novo poglavlje na ljubavnom planu.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Ribe
Posao: Ovaj dan ima jednu dozu rizika, pa je neophodno da izbjegavate rizičnu poslovnu saradnju, kao i rizične investicije. Danas, prije svega, igrajte na sigurno. Današnja konstelacija može u sebi skrivati neočekivane prepreke.
Ljubav: Ovaj dan mogu obilježiti scene nesporazuma i nekog nezadovoljstva. Partner može da vas okrivi za neke stvari, i to bez ikakvih argumenata. Rasplet će u velikoj mjeri zavisiti od vas.
Zdravlje: Veliki optimizam.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MAJ 2024! Blizanci napeti, Rak nesiguran, Lav otežano diše

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ljubazan, Bik preispituje svoja osjećanja, Blizanci napeti, Rak nesiguran, Lav otežano diše, Djevica spremna za novi uspjeh, Vaga ima susret sa Strijelcem, Škorpija šarmirana, Strijelac u strahu, Jarac pred uspjehom, Vodolija nervozna, Ribe pune samopuzdanja. Ovo je dnevni horoskop za 09. maj 2024. godine.

OVAN
POSAO: Preopterećeni ste obavezama i potreban vam je neki saradnik od povjerenja koji bi mogao da vam pomogne.
LJUBAV: U odnosu između vas i voljene osobe postoji dosta problema. Ne znate na koji način da se postavite.
ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu kalcijuma.

BIK
POSAO: Poboljšanje poslovnih okolnosti je pred vama. Možete da očekujete povoljan period za promjene na ovom polju.
LJUBAV: Važno vam je da se potrudite kako bi vam se odnos sa voljenom osobom donekle popravio.
ZDRAVLJE: Raspoloženje vam oscilira.

BLIZANCI
POSAO: Finansijski ste ostvareni i zadovoljni. Možete da očekujete povoljan period na ovom polju.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je pokazala da prema vama ima veoma jaka osjećanja od ranije.
ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje vam dolazi.

RAK
POSAO: Okolnosti na poslovnom planu nisu najbolje kod vas. Moguće je da imate priliku da nešto po tom pitanju promijenite.
LJUBAV: Voljena osoba vam je pokazala da joj je iskreno stalo do vašeg mišljenja.
ZDRAVLJE: Moguća je pojava iritacija na koži.

LAV
POSAO: Mogući su neki iznenadni preokreti koje nećete baš dobro podnijeti. Naredni period vam nije povoljan za posao.
LJUBAV: Sa voljenom osobom imate probleme. Moguće je da vaš odnos dolazi do neke vrste prekretnice.
ZDRAVLJE: Pod stresom ste.

DJEVICA
POSAO: Važno je da pokažete svoju spremnost da na poslovnom polju napredujete i da usvajate nove vještine i nova znanja.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da računate na pozitivne okolnosti koje vas dovode do novog poznanstva.
ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima.

VAGA
POSAO: Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite pozitivne rezultate na poslu. Zadovoljni ste generalnom situacijom.
LJUBAV: Moguće je da voljena osoba pokazati svoja iskrena osjećanja prema vama u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama.

ŠKORPIJA
POSAO: Moguće su manje komplikacije na poslovnom planu. Nesporazumi sa saradnicima vas dodatno opterećuju.
LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi šta mislite o vašoj vezi i kakvi su vam planovi. Potrudite se da budete malo otvoreniji.
ZDRAVLJE: Osjetljiv urogenitalni trakt.

STRIJELAC
POSAO: Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju polje posla. Ostvarićete značajnije pomake na ovom polju.
LJUBAV: Ukoliko je vaša veza na bilo koji način problematična, moguće je da ćete donijeti odluku o prekidu.
ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama.

JARAC
POSAO: Niste spremni da mijenjate poslovne planove sada. Previše ste naporno radili da bi ostvarili trenutne ciljeve.
LJUBAV: Niste ispunili sva obećanja u odnosu sa partnerom i on sada pokazuje razočarenje.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

VODOLIJA
POSAO: Moguće je da trenutno na poslovnu situaciju ne gledate realno i da ste zato skloni donošenju pogrešnih zaključaka.
LJUBAV: Voljena osoba će vam staviti do znanja da od vas očekuje neke promjene u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog tipa.

RIBE
POSAO: Moguće je da vam nije lako da se na ovom polju sada organizujete. Okolnosti u kojima se nalazite vam nisu ni malo povoljne.
LJUBAV: Partner je spreman da da svoj maksimum kako bi vam pokazao da ima ozbiljne namjere sa vama.
ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ 2024! Vaga neozbiljna, Škorpija privlači

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez brige, Bik tone, Blizanci uzbudljivo, stresno za Raka, Lav u problemima, Djevica gubi kontrolu, Vaga neozbiljna, Škorpija privlači, Strijelac griješi, Jarac nezadovoljan, Vodolija nestrpljiva, Ribe spokojne. Ovo je dnevni horoskop za 08. maj 2020. godine.

OVAN

Očekuju vas neke poslovne promjene koje vam u prvi mah neće baš sasvim lako pasti. Novo poznanstvo koje je pred vama donosi u vaš život novu strast i uzbuđenje. Pazite na želudac. Mijenjajte navike u ishrani.

BIK

Ukoliko ste se bavili privatnim poslom, donosite odluku o tome da svoju poslovnu sreću pronađete negde drugde. Očekuje vas početak veze koja u vaš život unosi mnogo zadovoljstva i ljubavi. Problemi sa srcem.

BLIZANCI

Čuvajte se saradnika koji su zavidni. Mogli biste da imate probleme zbog sujetnih ljudi iz vašeg okruženja. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Vaša veza ide u lošem pravcu. Problemi sa stopalima.

RAK

Moguće je da ćete imati veće troškove. Današnji dan vam donosi rizik od nekog manjka ili gubitka. Niste fokusirani na odnos sa voljenom osobom i zbog toga vaša veza polako zapada u krizu. Dobro zdravlje.

LAV

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Uspjećete da ostvarite sve svoje planove sa lakoćom. Dopada vam se osoba koja djeluje udaljeno od vas. Biće vam potrebno više vremena da joj priđete. Smanjite unos masne hrane.

DJEVICA

Poboljšanje na polju finansija vas raduje i donosi vam osjećaj sigurnosti. Na poslu vam polako raste samopouzdanje. Gajite osjećanja ka osobi koju poznajete preko posla. Spremni ste za vezu. Izbjegavajte alkohol.

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite poslovne promjene o kojima razmišljate duže vrijeme. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da se maksimalno posveti vašem odnosu. Povedite računa o unosu tečnosti.

ŠKORPIJA

Imate mnogo obaveza i spremni ste da ih prihvatite. Možete da očekujete povoljan period. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo koje će vam doneti želju da pokušate ponovo da iskreno volite. Moguć je pad imuniteta.

STRIJELAC

Moguće je da ćete danas želeti slobodan dan. Spremni ste da se posvetite sebi i da posao malo ostavite po strani. Priželjkujete nova poznanstva u narednom periodu. Potrebna vam je nova ljubav. Manji pad energije.

JARAC

Ne želite više da radite posao koji vam ne donosi one prihode kojima ste se nadali. Možete da se nadate lijepom danu sa voljenom osobom. Romantični ste i nježni jedno prema drugome. Prijaće vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

Ostavićete dobar utisak na poslovno okruženje. Možete da očekujete povoljan dan za ostvarenje manjih ciljeva. Otvara vam se prilika za početak nove ljubavne veze. Spremni ste da uživate sa vašom simpatijom. Posjetite ljekara.

RIBE

Očekuju vas pozitivne vijesti vezane za posao. Možete da očekujete da će vam sudbina biti veoma naklonjena. Pred vama je veoma romantičan dan. Spremni ste da se posvetite vašem partneru. Mijenjajte loše navike.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ 2024! Rak fatalan za Vodolije i Bikove, Blizanci po planu

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan naivko, Rak fatalan za Vodolije i Bikove, Blizanci po planu, Lav i Škorpija emotivno bliski, Vaga bez suštine, Strijelac ne odustaje od cilja, Jarac skoncentrisan, prijatan dan za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 07. maj 2024. godine.

OVAN

Imate važne planove za posao koje ćete sprovesti u djelo. Možete da očekujete povoljan period za to. Voljena osoba pokazuje da ima neke sumnje prema vama. Moguće je da ćete biti skloni svađama. Moguće su srčane smetnje.

BIK

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao. Spremni ste da se okušate i u nekoj novoj profesiji i da pravite veće promjene. Ljubavno polje vam se pokreće. Prilika za novu emotivnu vezu je pred vama. Provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI

Važno je da se potrudite oko poslovnih obaveza koje treba da ispunite do kraja. Nemojte da izbjegavate svoja zaduženja. Niste zadovoljni odnosom sa vašim partnerom koji vam ne poklanja pažnju. Problemi sa varenjem.

RAK

Priželjkujete promjenu radnog mjesta ali vam se još uvjek ne ukazuje neka konkretna prilika za to. Komunikacija sa vašom simpatijom se polako pokreće i nadate se da ćete uskoro ući u ljubavnu vezu. Izbjegavajte cigarete.

LAV

Moguće je da ćete dobiti ponudu za posao koju ćete odbiti. Niste raspoloženi za veće promjene sada. Nove svađe sa partnerom vas dovode do osjećaja nemoći, nervoze i stresa. Razmišljate o prekidu veze. Problemi sa povišenim pritiskom.

DJEVICA

Dolazi vam šansa da na polju finansija dođete do poboljšanja koje vam je potrebno. Moguće je da ste pronašli osobu koja odgovara svim vašim kriterijumima i sa kojom želite ozbiljnu vezu. Moguća je nesanica.

VAGA

Moguće je da ćete biti prilično napeti i da ćete u poslovnom okruženju biti skloni nekim prepirkama. Niste posvećeni partneru, a on vam to zamjera. Vrijeme je da pokažete više tolerancije ka njemu. Pazite na nervni sistem.

ŠKORPIJA

Promjena posla vam dolazi- bilo da tako nešto očekujete ili ne. Vrijeme je da mijenjate svoj ugao gledanja na ovom planu. Ljubomora narušava vaš odnos sa voljenom osobom. Problemi sa zubima su mogući.

STRIJELAC

Pokušajte da izbjegnete neodlučnost u vašoj komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da dobijete više poštovanja. Energični ste , šarmantni i lako osvajate osobu koja vam se dopada. Moguća je sklonost gojenju.

JARAC

Očekuju vas nagle promjene na poslovnom polju. Moguć je neki gubitak ili pad zarade. Posesivnost postaje veći problem u vašem odnosu sa voljenom osobom i zabrinuti ste. Pazite bubrege.

VODOLIJA

Postepeno možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnom polju. Zadovoljni ste rezultatima koje ostvarujete. Ukoliko ste u vezi, pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom doći do važnih odluka. Dobro se osjećate.

RIBE

Riješili ste da se posvetite obavezama koje imate i da budete temeljni u obavljanju svog posla. Polako dolazite do kriznih trenutaka u odnosu sa partnerom i pitate se u kom pravcu treba sada da idete. Problemi sa krvnom slikom.

Nastavi čitati

Aktuelno