Connect with us

Politika

ĐAJIĆEVO “ČUČNI MALO JE*O TE” otvara novo pitanje! MOŽE LI ŠOBOT NIŽE OD OVOGA? (FOTO, VIDEO)

Tanka je linija od ludila do bezobrazluka, bahatosti i svega onog što nam je do juče bilo nepojmljivo, jer ko je mogao da pretpostavi da će dva banjalučka doktora postati dva obična klovna romskog cirkusa? Ali u ovom slučaju  gdje doktori trebaju da budu primjer svega onog što je dobro u jednom društvu, sve se svodi na čisto ludilo.

Iako je godinama poznat kao glavni cirkusant SNSD-a direktor Kliničkog centra Republike Srpkse našao je i prvu pratilju doktora Šobota kojeg je prvo natjerao da se kandiduje za gradonačelnika Banjaluke, jer on sam da izađe Stanivukoviću na crtu ne smije ni da pomisli. Šobot se prvo opirao, pa pristao, pa rekao da mu je kvalifikacija to što je “raja sa Mejdana”, ali sad se već svi pitaju da li mu je neprijatno i kako se osjećao recimo juče dok je njegov šef ponižavao kineske gošće?

Nešto se ne sjećamo da je takvo ponašanje svojstveno”banjalučkoj raji”, nego onima koji su juče “sanišli s brda” ali se nijednom gradu nikada prilagodili nisu, nego su svoju nekulturu ponijeli sa sobom, što je slučaj koji najbolje opisuje Vladu Đajića, osobu koja u pedestim proživljava dvadesete, koja je poznata po konstantnom korištenju nedozvoljenih supstanci i nenormalnom trošenju para koje kao da mu padaju sa neba.

I tako su dva doktora – dva klovna srozala banjalučki SNSD do nivoa koji niko nije mogao ni da sanja. Nekada najjača partija u gradu na Vrbasu postala je svojevrsna ludnica otvorenog tipa koju predvode konstantno “pod dozom” Vlado Đajić i nesnađeni Šobot koji sudeći po izjavama i izgledu pojma nema šta ga je snašlo, ali kao poslušno meče prati Đajine sumanute akcije koje oni smatraju političkom kampanjom.

Realno taj tandem kojem slobodno možemo dodati i podršku u vidu nedefinisane pojave Ljube Ninkovića i Dragoslava Topića nije u stanju da napravi apsolutno nikakvu konkurenciju Drašku Stanivukoviću, ali zato jesu u stanju i na odličnom putu da potpuno dokusure SNSD u Banjaluci.
Jučerašnji Đajićev video u kojem ponižava kineske gošće postao je viralan, na njemu je naravno i Šobot kojem u jednom momentu i jeste neprijatno, o gošćama da ne pričamo. Ruku na srce bilo je neprijatno i novinarima koji su ovaj događaj medijski pratili, ali prave reakcije uslijedile su tek na društvenim mrežama, a ovo su samo neke od njih.

Za to vrijeme problemi na UKC-u rastu, ljekari i dalje odlaze, a brod ludaka plovi u nepovrat. Dok klovnovi plešu još jedan doktor je otišao u Austriju, da liječi njihove građane i niko mu ne može zamjeriti. Na UKC-u samo još na ulazna vrata treba zalijepiti papir ko zadnji izađe neka ugasi svjetlo, a potom i iscrtati putokaze do multimedijalne sale SNSD-a jer Šobot i Đaja će očigledno uskoro narod liječiti muzikom. Na kraju krajeva to je već viđen scenario i Titanik je tonuo, a orkestar svirao.

Banjaluka24

Politika

“Rezultat medijske i političke kampanje PROTIV NJEGA” Dodik o ATENTATU na Trampa, dotakao se i SVOJE BEZBJEDNOSTI

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je atentat na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa rezultat medijske i svake druge političke kampanje protiv jednog čovjeka.

Dodik je rekao da takva kampanja satanizuje i pokušava predstaviti čovjeka protiv kojeg se vodi kao opšte zlo koje treba skloniti, što je u Trampovom slučaju i dovelo do atentata na njega.

– Očigledno je da je Amerika podijeljeno društvo. Ipak, ona je još moćna i jaka zemlja i neki smatraju da dosadašnju dominaciju treba da zadrže i pokušavaju da upravljaju drugim zemljama. Svjesni su da se svijet mijenja i da se unipolarni svijet zamjenjuje sa više centara moći – rekao je Dodik.

On je dodao da napad na Trampa treba osuditi, te je bivšem predsjedniku poželio da pobijedi na izborima jer je očigledno da njegova politička platforma i program sigurno doprinose tome da se svijet osjeća sigurnim.

– Treba vjerovati u sposobnost Amerike da održi stabilno društvo. Mislim da je to nešto što će se i desiti – rekao je Dodik.

On je podsjetio da SAD za vrijeme Trampovog predsjedničkog mandata nisu započele nijedan novi rat, što govori o tome kakvo je njegovo opredjeljenje, a da demokratska administracija koja je na vlasti gotovo svakodnevno otvara neke nove sukobe.

Predsjednik Srpske smatra da će Amerika jednog dana morati da se pomiri sa novom ulogom da ne može biti dežurni policajac, ali je primijetio da će na tom putu mnogi stradati, a neki će imati neugodnosti kao što ih imaju u Srpskoj.

– Ipak, to da zadržimo i sačuvamo ono što Republika Srpske jeste i što želimo da bude, jeste vrednije od ličnog komoditeta bilo koga od nas – poručio je Dodik.

Dodik je rekao da je prilikom kandidature znao da neće biti lako, bez obzira na uvriježeno mišljenje u narodu o političarima da su “ovakvi ili onakvi”.

– Ako želite da budete narodni političar i radite u interesu naroda i branite ono što je naciionalna ili narodna stečevina, da nikada ne zaboravite ljude koji su stradali za Srpsku, onda morate da računate da imate i neprijatelje. Mislim da Republika Srpska ima značajne i jake neprijatelje – zaključio je Dodik.

“Osjećam se bezbjedno u Srpskoj”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se u Srpskoj osjeća veoma bezbjedno.

Dodik je pojasnio da tome u prilog ide smanjenje opšteg kriminaliteta i povećanje stepena otkrivenosti, kao i da sve to govori da se radi i operativno i preventivno, što svakome u Republici Srpskoj daje sigurnost.

Na pitanje koliko su opasne izjave iz Sarajeva koje najčešće dolaze od ministra odbrane u Savjetu ministara Zukana Heleza i ministra unutrašnjih poslova Federacije BiH Rame Isaka, Dodik je odgovorio da ne želi da luzerima daje na značaju.

– Kad god pomenem tako neke luzere kao što su ti likovi, oni dobijaju na značaju. Ne zato što sam ja nešto važan, već što je na sceni opšta medijska hajka iz Federacije na nas, posebne na mene. Sve ono što sam ikada rekao o njima, uvijek mogu ponoviti – zaključio je Dodik.

 

Nastavi čitati

Politika

SKANDAL: Za Miru Lazovića ubistva Srba su MALA GREŠKICA?! (VIDEO)

Nekadašnji predsjednik Skupštine RBiH Miro Lazović nazvao je ubistva Srba “malom greškicom” u borbi Armije RBiH za odbranu.

On je za “Face TV”, govoreći o Srebrenici, priznao da je i Armija BiH činila zločine nad Srbima, navodeći primjer u Kazanima.

Lazović je potom rekao da je slučaj u Kazanima “mala greškica” koja ne smije da “degradira časnu borbu Armije RBiH u odbrani BiH”.

Podsjećamo, zločin na Kazanima označava ubistva Srba od sredine 1992. do oktobra 1993. godine čija tijela su potom bacana u jamu Kazani.

Ubistva Srba su vršili pripadnici 10. brdske brigade Armije RBiH, kojom je komandovao Mušan Topalović zvani Caco.

Srbi su dovođeni iznad jame gdje su ubijani vatrenim i hladnim oružjem, nakon čega su njihova tijela bacana u jamu.

Broj ubijenih Srba na tom mjestu nikada nije zvanično utvrđen, prenose Nezavisne.

Nastavi čitati

Politika

CIK BiH USVOJIO ODLUKU Vuković dobio mandat delegata u Domu naroda BiH umjesto Novaković Bursać

Centralna izborna komisija BiH potvrdila je danas da je Nenad Vuković iz PDP delegate u Domu naroda BiH iz Republike Srpske.

Na hitnoj sjednici CIK BiH jednoglasno je usvojen Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o potvrđivanju rezultata posrednih izbora i dodjeli mandata za Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske.

To znači da je izmjenjena odluka iz januara 2023. godine gdje je stajalo da je srpski član Snježana Novaković Bursać, zamijenjeno sa Nenadom Vukovićem.

Predsjednica CIK BiH Irena Hadžiabdić rekla je da će nakon današnje usvojene odluke ona biti proslijeđena službenim glasnicima u BiH, te će biti objavljena na službenim stranicama CIK BiH, a nakon čega će materijal o dodjeli mandata biti uručen Vukoviću i proslijeđen u Dom narod BiH.

Nastavi čitati

Aktuelno