Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP 26. FEBRUAR! Škorpija se regeneriše

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pravi promjene, Bik ima dobar dan, Blizanci napreduju, Rak dobija inostranu pomoć, Lav nezadovaljan, Djevica izgubila elan, Vaga ima obaveze, Škorpija se regeneriše, Strijelac donosi važnu odluku, Jarac u gužvi, Vodolija prekida dogovor, a Ribe jedu mnogo. Ovo je dnevni horoskop za 26. februar 2022. godine.

Ovan
Posao: Ovaj dan donosi vam uspješan završetak rada na velikom projektu od ranije. Postoji mogućnost da obnovite saradnju sa starim poslovnim saradnicima.
Ljubav: Jedna osoba sa posla dopada vam se duže vrijeme. Napravite prvi korak i uspjećete da je osvojite.
Zdravlje: Solidno.

Bik
Posao: Ovaj dan obilježiće poslovni pregovori sa stranom kompanijom ili sa nekim iz inostranstva. Jedan od vaših ključnih saradnika može se tvrdoglavo pridržavati svojih uslova.
Ljubav: Romantično veče sa partnerom donijeće vam atmosferu sve većeg zbližavanja.
Zdravlje: Solidno.

Blizanci
Posao: Nezaposlene Blizance očekuje važan razgovor za posao. Mnogo toga će zavisiti od vašeg nastupa.
Ljubav: Pred vama je novo ljubavno poglavlje sa novom osobom, ali se ona može ponašati kontradiktorno i dovesti vas u dilemu.
Zdravlje: Dobro.

Rak
Posao: Pravi je trenutak da realizujete svoje inovativne ideje. To će vas izbaciti daleko ispred konkurencije.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ušao je u mirnije vode. Slijedi dalja stabilizacija.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Lav
Posao: Ovaj dan posvetite planiranju i strogo se pridržavajte prioriteta. U suprotnom, može doći do probijanja krajnjih rokova.
Ljubav: Nalazite se u iskušenju da započnete vezu sa osobom koju poznajete sa posla.
Zdravlje: Pojačan stres.

Djevica
Posao: Poseban uspjeh očekuje one Djevice čiji posao ima veze sa inostranstvom, putovanjima i visokim obrazovanjem. Finansijski dobitak.
Ljubav: Razmišljate o formalizaciji odnosa sa partnerom. Pred vama je period važnih odluka.
Zdravlje: Solidno.

Vaga
Posao: Negativni aspekti Venere, vaše planete vladara, mogu vam donijeti napete odnose na poslu i konflikt interesa. Budite oprezni u komunikaciji i čuvajte se manipulacija.
Ljubav: Osjećate se zapostavljenim od strane partnera. Otvoreno mu to recite da ne bi došlo do udaljavanja.
Zdravlje: Nervoza.

Škorpija
Posao: Ukoliko danas budete donijeli pravu odluku, riješićete svoju finansijsku situaciju na dugoročnom nivou.
Ljubav: Ljubavni elektricitet vlada atmosferom ovog dana, pa će Škorpije da se nađu pred izazovom da uđu u strasnu ljubavnu avanturu.
Zdravlje: Dobro.

Strijelac
Posao: Akcenat ovog dana je na finansijama. Moguće su neočekivane prepreke i nesporazumi u poslovnoj saradnji sa nekom osobom iz inostranstva.
Ljubav: U okviru vaše porodice pojavili su se nesporazumi. Situacija zahtijeva više razumijevanja i kompromise.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Danas vas očekuje naporan dan u pogledu vaše komunikacije sa kolegama i nadređenima. Različito sagledavate zajedničke ciljeve.
Ljubav: Previše ste obuzeti poslom i zapostavljate partnera. Posvetite mu više vremena.
Zdravlje: Solidno.

Vodolija
Posao: Nezaposlene Vodolije mogu da dobiju poslovnu ponudu koja im neće sasvim odgovarati. Poslušajte svoju intuiciju.
Ljubav: Nova perspektiva na ljubavnom planu otvara se sa novim poznanstvom s jednom pomalo neobičnom osobom.
Zdravlje: Solidno.

Ribe
Posao: Strogo se pridržavajte unaprijed zacrtanog plana da ne bi došlo do probijanja zadatog roka. Probleme rješavajte timski.
Ljubav: Nalazite se u dilemi da li da prekoračite granicu prijateljstvo sa osobom koja vam se već dugo dopada.
Zdravlje: Solidno.

Horoskop

PROVJERITE DA LI STE MEĐU NJIMA Ovi znakovi će doživjeti finansijski preokret u julu

Astrologija otkriva koji horoskopski znaci će doživjeti najveće promjene u finansijama u julu 2024. godine!

Mjesečni horoskop za jul 2024. godine već najavljuje zanimljiva dešavanja, ali kada je riječ o novcu, mnogi znaci horoskopa doživjeće dramatične promjene u svojim finansijama i to skoro preko noći.

Riječ je o konjukciji Marsa i Urana u znaku Bika, koja se dešava 16. jula, što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli da očekuju novitete. Na primjer, postoji šansa da dobijete povećanje plate ili ćete možda imati novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

Osim toga, odlučujući faktor u isticanju materijalne strane života, biće Pun Mjesec u znaku Jarca, jer on, uz Bika i Djevicu, vlada finansijskim tokovima. Jarac je znak dostignuća, pa koncentracija njegove energije 23. i 24. jula za mnoge znakove horoskopa može da znači finansijsku metamorfozu. Еvo ko može da je očekuje:

JARAC

Pun Mjesec se javlja u vašem znaku i pod uticajem Urana može da donese iznenadnu odluku vezanu za ulaganje novca u privatni posao. Za one Jarčeve koji nemaju biznis, vjerovatno će morati da plate nešto za svog člana porodice. Mars će početkom jula 2024. ozbiljno staviti akcenat na temu djece, tako da sve šanse za finansijski doprinos pripadaju plaćanju ljetovanja, školovanja ili ulaganju novca za poboljšanje zdravlja.

STRIJЕLAC

U vašem slučaju, imate velike šanse da dobijete povećanje plate, jer 16. jula može da vas sačeka važan razgovor o novcu sa šefom. A do 24. jula možete da donesete odluku koja se odnosi na vaše prihode. Pun Mjesec u Jarcu će se posebno fokusirati na zaradu. Zanimljivo, do kraja jula i avgusta 2024. konjunkcija Jupitera i Marsa u partnerskom sektoru može da donese potpisivanje ugovora, sporazuma, saradnje.

BLIZANCI

Očekuje vas veliki iskorak u finansijama, a vjerovatno ćete oko 16. jula naučiti nešto vezano za prihode i depozite. Konjukcija Marsa i Urana u sektoru tajni će istaći ono što je skriveno od vas. Na primjer, možete da saznate neke stvari o štednji ili kreditima vaših članova porodice. Pun Mjesec 24. jula u Jarcu daće vam jasnu sliku o vašim finansijama, a posebno će vam biti važne informacije u vezi sa novcem vašeg partnera. Na primjer, vaš partner će vam reći da je napravio neke troškove bez vašeg znanja, prenosi Magazin Novosti.

OVAN

Pun Mjesec u Jarcu 24. jula javlja se u vašem sektoru dostignuća. Vjerovatno ćete ostvariti finansijski iskorak kroz partnerstvo sa prijateljima. Očekuje vas priliv novca! Ipak, mnogi Ovnovi će odlučiti da promjene razvoj svoje karijere. Pun Mjesec u Jarcu se javlja pored vašeg suvladara Plutona. Imaćete utisak da se približavate važnoj odluci i da je vrijeme da odredite svoj put za narednih 20 godina – sa kim, gdje i za koji novac idete dalje.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JUN 2024: Bik da bude oprezan sa novcem, Strijelca čeka iznenadni susret

Pročitajte dnevni horoskop za 22. jun 2024. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 22. jun 2024. godine vam donosi energiju na vrhuncu. Iskoristite ovaj nalet snage da završite sve što ste dugo odlagali. Mogući su novi poslovni kontakti koji će vam donijeti dugoročne benefite. U ljubavi, budite pažljiviji prema partneru i pokušajte da razumijete njegove potrebe.

BIK
Bikovi, danas se fokusirajte na svoje finansije. Mogući su neočekivani troškovi, pa je važno da budete oprezni s novcem. Na poslu, neka vas ne obeshrabre sitni problemi, rješavajte ih korak po korak. U ljubavi, posvetite više vremena voljenoj osobi, mali gestovi ljubavi učiniće čuda.

BLIZANCI

Danas dominirate u komunikaciji s ljudima. Otvoreno razgovarajte sa kolegama i porodicom, jer će to riješiti mnoge nesporazume. Ne sudite knjizi po koricama. Posvetite se kreativnim projektima, vaša inspiracija je na visokom nivou. U ljubavi, neočekivani susret može da promijeni tok vašeg dana.

RAK

Rakovi, danas je pravo vrijeme da se fokusirate na svoje zdravlje. Uvedite male promjene u svakodnevnu rutinu koje će vam dugoročno koristiti. Na poslu, budite strpljivi, iako vam se može činiti da stvari idu sporije nego što biste željeli. U ljubavi, pokažite partneru koliko vam znači, biće vam uzvraćeno.

LAV

Danas je vaš dan! Iskoristite ga da preuzmete inicijativu na poslu i pokažete svoje liderske sposobnosti. U ljubavi, budite otvoreni za nove avanture i ne odbijajte pozive za druženje, može vas iznenaditi ko će vam privući pažnju.

DJEVICA

Na poslu, pazite na sitnice koje mogu da vas dovedu do greške. U ljubavi, budite iskreni prema partneru i izrazite svoja osjećanja, to će ojačati vaš odnos. Slobodne Djevice uživaju u flertu. Pazite na zdravlje, mogući su manji problemi sa probavom.

VAGA

Dnevni horoskop za 22. jun 2024. godine vas savjetuje da se više posvetite svojim ambicijama, hobijima i interesovanjima. Na poslu, saradnja sa kolegama će biti ključna za postizanje uspjeha. U ljubavi, posvetite više vremena razgovoru sa partnerom, zajedničko planiranje će vam doneti mnogo radosti. Pazite na balans između posla i privatnog života.

ŠKORPIJA
Iskoristite svoju intuiciju da donesete važne odluke na poslu. U ljubavi, neka vas vodi srce, a ne razum – to će vas odvesti na pravi put. Mogući su manji konflikti sa prijateljima, ali će se brzo riješiti ako budete otvoreni za razgovor.

STRIJELAC

Danas je dan za planiranje budućnosti. Na poslu, razmislite o dugoročnim ciljevima i napravite plan kako da ih ostvarite. U ljubavi, budite otvoreni za nova iskustva, jedan neočekivani susret može vas iznenaditi. Pazite na zdravlje, mogući su problemi sa zglobovima.

JARAC

Danas će vaša organizacija biti na testu. Na poslu, budite spremni na iznenadne promjene i prilagodite se brzo. U ljubavi, razgovarajte otvoreno sa partnerom o stvarima koje vas muče – komunikacija je ključ. Posvetite više vremena fizičkoj aktivnosti, biće vam od koristi.

VODOLIJA

Danas se fokusirajte na društvene aktivnosti i ljude oko vas. Na poslu, saradnja sa timom će donijeti odlične rezultate. U ljubavi, budite spremni na iznenađenja, neko iz vaše prošlosti može ponovo da se pojavi. Pazite na finansije, ne trošite impulsivno.

RIBE

Dnevni horoskop za 22. jun 2024. godine vam donosi nova razmišljanja. Razmislite o svojim ciljevima i šta vas zaista usrećuje. Na poslu, budite pažljivi sa rokovima i organizacijom. U ljubavi, posvetite se partneru i zajedno uživajte u mirnim trenucima. Slobodne Ribe upoznaju zanimljivu osobu. Pazite na ishranu, izbjegavajte tešku hranu.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUN 2024: Ovan će osjetiti nepravdu, Vagu ne vara osjećaj

Pročitajte dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine!

Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine vam donosi važnu lekciju, a to je da ne očekujete od drugih ono što očekujete od sebe. Moguće je da ćete danas osjetiti nepravdu, oslonite se na bliske ljude. U ljubavi bez većih promjena. Moguća glavobolja.

BIK
Vaš dnevni horoskop vam donosi odlične vijesti na polju karijere! Moguće je da ćete dobiti primamljivu ponudu koja može da promijeni sve vaše planove. Odličan dan za jačanje odnosa sa partnerom ili stupanje u novu vezu. Dobro se osjećate.

BLIZANCI
Dan može da počne turbulentno zbog nepredviđenih okolnosti, ali moći ćete lako da ih riješite. Povoljan trenutak za edukaciju koja može da vam unapredi zaradu. Čeka vas važna odluka na polju ljubavi, slušajte isključivo svoju intuiciju. Više spavajte.

RAK
Rad, red, disciplina! Danas ćete biti izuzetno posvećeni poslu, naročito ako ulažete trud u privatni biznis. Čekaju vas rezultati o kojima ste sanjali, horoskop vam poručuje da ćete imati razloga za slavlje! U ljubavi sve ide kako ste zamislili. Zdravlje je dobro.

LAV
Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine vas savjetuje da se ne poveravate novim ljudima. Moguće je da neko ima isti cilj i da vaše ideje mogu preko noći da postanu tuđe. U ljubavi budite jasni, odličan je trenutak za razgovor o važnim temama. Jačajte imunitet.

DJEVICA
Horoskop vas savjetuje da ne analizirate previše sitnice, već da se fokusirate na suštinu. Na taj način možete da dobijete mnogo više od onoga što očekujete, bilo da je riječ o poslovnoj ili privatnoj situaciji. Poslušajte iskustvo starijeg člana porodice. Mogući problemi sa crijevima.

VAGA
Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine kaže da je povoljan dan za posao, korisne stvari i rješavanje finansijskih pitanja. Intuicija je odlična i kada je novac u pitanju, ne varate se. Veče provedite se porodicom, moguće je da će vam se neko obratiti za pomoć. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
Da biste postigli svoj cilj, moraćete da koristite neke nestandardne metode i rizikujete, ali to vas neće uplašiti. Možete odlučno da preuzmete ono što drugi ne mogu i brzo ćete postići uspjeh. Nova poznanstva, čak i ona formalne prirode, mogu da dobiju romantičan nastavak ako to želite. Zdravlje je dobro.

STRijELAC
Uspjećete da odbranite svoju tačku gledišta, a da nikoga ne uvredite i dobićete podršku ljudi koji su nedavno bili na strani vaših neprijatelja. Dobićete priliku da završite stvari koje su započete ranije. Bićete zadovoljni, a u ljubavi vas čeka lijepo iznenađenje. Povedite računa o ishrani.

JARAC
Dan za ljude sa kojima ste nekada bili bliski. Prošlost kuca na vrata, a to znači da možete da očekujete pozive od nekadašnjih poslovnih saradnika ili bivših partnera. Prepustite se emocijama, prijaće vam obnova kontakta. Uvedite fizičku aktivnost.

VODOLIJA
Moguće su nesuglasice i sporovi. Danas imate tendenciju da govorite oštro i nedvosmisleno, pa drugi mogu pogrešno da vas razumiju. Ne odustajte od poslovnog cilja, danas možete da dobijete novčani dobitak. Ljubav vam trenutno nije u fokusu. Zdravlje je dobro.

RIBE
Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine vam poručuje da je odličan dan za uvođenje zdravih navika ili promjena koje su vezane za fizički izgled. Zračite energijom i harizmom, a to će privući potencijalne partnere. Ne ostajte kod kuće, spremite se za nova poznanstva! Čuvajte se povreda.

Nastavi čitati

Aktuelno