Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Bika će “poljuljati” misteriozna osoba, Rak u ulozi detektiva, Vodolija slavi uspjeh

Pročitajte dnevni horoskop za 5. oktobar 2023. godine!

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2023. godine kaže da se danas čuvate ishitrenih reakcija. Već neko vrijeme niste zadovoljni poslovnom situacijom, a na ivici ste konflikta zbog napetosti. To može da vas dovede do neželjene situacije. Partner vam je velika podrška, uticaće na vaše raspoloženje krajem dana.

BIK
Vaš dnevni horoskop vas upozorava na disciplinu. Ona će biti ključna za vaš uspjeh. Obratite pažnju na rokove i nedovršene obaveze, sredinom dana slijedi novčani dobitak. Partner vam sprema lijep gest, dok će slobodni biti fokusirani na misterioznu osobu. Nemojte da ostajete kod kuće, slijedi zanimljiv flert!

BLIZANCI
Zvijezde vam donose poletnu energiju! Povoljan dan za kurs, edukaciju ili usavršavanje vještina. Sve ćete obaviti sa upola manje snage, a ishod ide u vašu korist. Pozitivni ste i vaše okruženje vam da se divi. Veče je rezervisano za druženje i aktivnosti sa partnerom. Slobodnima prija komunikacija sa nekim putem društvenih mreža.

RAK
Danas ste sumnjičavi, sve provjeravate dva puta i skloni ste sukobima. Horoskop vas savjetuje da razmislite o uvođenju novih aktivnosti u svoj život. Možda imate previše slobodnog vremena i fokusirani ste na tuđe probleme. Zauzete očekuju poteškoće u odnosu sa partnerom, dok slobodni nisu zainteresovani za komunikaciju.

LAV
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2023. godine kaže da danas imate povod za slavlje! Okupite najbliže i proslavite vijesti koje dobijate od ženske starije osobe. Nije povoljan dan za pozajmice i podizanje kredita. Zauzeti Lavovi jačaju odnos sa partnerom, dok slobodni upadaju u oko osobi koju dugo poznaju.

DJEVICA
Ustali ste na “lijevu nogu” i danas vam sve smeta. Primjećujete svaku sitnicu i skloni ste detaljnoj analizi. Savjet je da se rešite pretjeranog razmišljanja. Provedite dan u prirodi, opustite se. Razmislite o greškama u ljubavi. Slobodne očekuje flert, nova ljubav na pomolu!

VAGA
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2023. godine kaže da danas možete da očekujete novčani dobitak! Savjet je da se ne rasipate novcem jer su već sredinom dana mogući sitni kvarovi u kući i neplanirani troškovi. Kolege se ugledaju na vas, briljirate na poslu. U ljubavi sve ide kako želite, samo obratite pažnju na partnerove želje.

ŠKORPIJA
Znate kako da dospete u centar pažnje i dobijete ono što želite. Danas zračite samopouzdanjem i privlačite mnogo važnih ljudi. Očekujte zanimljivu poslovnu ponudu koja značajno može da unapredi vašu finansijsku situaciju. Ljubav posmatrate kao mač sa dvije oštrice, a danas vas čekaju neočekivana dešavanja.

STRIJELAC
Danas ste skloni brzopletosti, vodite računa. Greške mogu skupo da vas koštaju i poremete vaše ciljeve. Ne brzajte, a ako ste u multitaskingu, prihvatite pomoć kolege! Partner ima sjajan predlog za vas, oduševićete se. Horoskop slobodne savjetuje da se klone zauzetih osoba.

JARAC
Danas vam sve ide od ruke! Povoljan dan za fizičku aktivnost. Riješeni ste da napravite promjene koje će unaprediti vaš kvalitet života. Horoskop vas savjetuje da pažljivije birate ljude oko sebe. Ne povjeravajte se olako osobama koje ste nedavno upoznali. U ljubavi sve ide kako treba, očekujte iznenađenje.

VODOLIJA
Rad, red, disciplina! Danas sklapate važne saradnje. Ukoliko potpisujete važne ugovore, dobro provjerite sve detalje. Vaš uspjeh daleko se čuje, imaćete čime da se pohvalite. Čini vam se da partner nema puno razumijevanja za vas. Vaše ambicije se ne podudaraju, razgovarajte otvoreno i iskreno.

RIBE
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2023. godine vam donosi dan kreativnosti! Uživajte u onome što vas ispunjava. Sredinom dana može da vas iznenadi poziv osobe iz prošlosti. Slobodnima se otvara mogućnost ulaska u novu vezu, dok će se zauzeti boriti sa poljuljanim emocijama. Verujte svojoj intuiciji.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2024: Rak debelo naplaćuje svoje umijeće, Vaga da se osloni na intuiciju, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 17. jun 2024. godine!

Dnevni horoskop za 17. jun 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 17. jun 2024. godine kaže da morate naporno da radite da biste održali dobre odnose sa ljudima do kojih vam je stalo. Budite spremni da izađete nekome u susret, to jedini način da izbjegnete svađe. Partner će vam tražiti podršku. Dobro se osjećate.

BIK
Vaš dnevni horoskop kaže da dan neće biti lak, ali moći ćete da ostvarite uspeh. Ne donosite ishitrene odluke, pokušajte da analizirate prethodne greške. Niste sigurni u svoja osjećanja, ljubavna situacija će se riješiti do kraja dana. Moguća glavobolja.

BLIZANCI
Danas ste kritički nastrojeni prema najbližima, zbog čega je moguće da ćete biti pod tenzijom. Vaše raspoloženje će drastično promijeniti dobre vijesti iz inostranstva, očekujte poslovnu ponudu. U ljubavi sve teče kako ste zamislili, prepustite se emocijama. Spavajte više.

RAK
Rad, red, disciplina. To će obilježiti današnji dan, a isplatiće vam se višestruko. Povoljan dan za novčane transakcije, sve ćete završiti brže nego što ste očekivali. Partner vam sprema lijepo iznenađenje koje će ojačati vaš odnos. Zdravlje je dobro.

LAV
Dnevni horoskop za 17. jun 2024. godine kaže da vas čeka niz prijatnih događaja! Odličan trenutak da preduzmete nešto novo i promenite karijeru. Detaljno provjerite informacije koje dobijate, a koje su vezane za vaš ljubavni odnos. Pojačajte unos vitamina.

DJEVICA
Ovaj dan je dobar za komunikaciju sa različitim ljudima. Sada govorite šta mislite, isplatiće vam se. Mnogi su spremni da saslušaju vaš savjet i izvuku prave zaključke. Novo poznanstvo može da bude vaša srodna duša. Dobro se osjećate.

VAGA
Dnevni horoskop za 17. jun 2024. godine kaže da ste puni entuzijazma i bez sumnje preuzimate bilo koji, pa i najteži zadatak. Uspjeh dolazi, mada ne odmah. Ako ste pred važnom odlukom u ljubavi, slušajte samo svoju intuiciju. Pazite na ishranu.

ŠKORPIJA
Pokušajte da iskoristite prvu polovinu dana što efikasnije. Ona je ta koja obećava da će biti plodna, daće vam priliku da uspješno završite zadatke i riješite neke probleme. U ljubavi cvjetate, veče je rezervisano za romantiku! Zdravlje je dobro.

STRIJELAC
Miran, povoljan dan, pogodan da završite stvari koje su ranije započete. Sada ne gubite iz vida detalje, obratite pažnju na ono što drugi nisu primijetili. To može da vam donese napredak. Prijaće vam razgovor sa partnerom o daljim planovima. Moguća nesanica.

JARAC
Sada je vreme za komunikaciju, razgovore o raznim pitanjima i traženje kompromisa. Razumjećete druge i moći ćete da pogodite šta neko pokušava da sakrije. To će biti korisno za vas. Moguće je da ćete naći način da se pomirite sa osobom sa kojom ste se dugo svađali. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA
Čak i rješavanje najjednostavnijih problema zahtjevaće više truda nego inače. Dobre vijesti dobijate od nekog člana porodice, imaćete razloga za slavlje! Odličan trenutak da napravite prvi korak na ljubavnom polju. Mogući problemi sa crijevima.

RIBE
Dnevni horoskop za 17. jun 2024. godine vas savjetuje da započnete dan nečim važnim. Uspjeh u poslu će vas inspirisati, a onda će sve ići kao po loju. Imaćete priliku da se bavite prijatnom, zanimljivom aktivnošću, biće vam drago da vam jedna osoba pravi društvo. Dobro se osjećate.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUN 2024! Blizanci razmišljaju o promjenama, Rak radi

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan se osjeća usamljeno, Bik osjeća bolove u vratu, Blizanci razmišljaju o promjenama, Rak radi, Lav u pobjedničkom raspoloženju, Djevica detaljna, Vaga strpljiva, Škorpija u traumatičnom periodu, Strijelac u agoniji, Jarac izdržao mnogo toga, Vodolija stremi ka uspjehu, a Ribe bezbrižne. Ovo je dnevni horoskop za 16.06.2024. godine.

OVAN (21.3.– 20.4.)

LJUBAV: Izloženi ste kritikama partnera ili potencijalnih partnera. Fali vam spontanosti. Dozvolite drugom da vodi igru u kojoj ćete se opustiti. Ukočili ste bez potrebe svoje strasti.

POSAO: Većina vas je opterećena kontrolom, a tim pristupom mogu da vam promaknu neke moguće interesantne novine.

ZDRAVLJE: Odlično!

BIK (21.4.– 21.5.)

LJUBAV: U emotivnom dijelu nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami. Ali odsustvo vaših reakcija može da odbije partnera ili potencijalnog partnera.

POSAO: Poslovne okolnosti su vam dobre u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost. Naročito je vezana za komunikaciju sa saradnicima i za potpisivanje ugovora.

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

BLIZANCI (22.5.– 21.6.)

LJUBAV: Emotivna situacija se konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite. Ovo važi i za slobodne i zauzete Blizance. Slobodni će upoznati nekoga ko bi mogao da im pruži baš ono o čemu su maštali.

POSAO: U ovom periodu pravite jako dobre poslovne kontakte koji će vam kasnije mnogo značiti. Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti, pa se suočite sa svim eventualnim problemima jer možete uspješno da ih riješite.

ZDRAVLJE: Moguća nesanica.

RAK (22.6.– 22.7.)

LJUBAV: Mnogi su nezadovoljni svojim trenutnim statusom ili odnosom sa partnerom. Opet ste nekako sami krivi za to. Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatni život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete partnera.

POSAO: Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vrijeme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, ovo vam nije povoljan period za rasprave.

ZDRAVLJE: Lakše sa alkoholom.

LAV (23.7.– 22.8.)

LJUBAV: Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto mijenjate i da se trudite iako niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima. Neka nova poznanstva će vas natjerati da se zamislite.

POSAO: Sve aktivnosti u ovom periodu treba da budu proračunate. Nemojte da očekujete podršku drugih i završavajte samostalno ono što možete. Prije ćete vi biti podrška drugima, ali i u tom dijelu treba da budete odmjereni.

ZDRAVLJE: Bez problema.

DJEVICA (23.8.– 22.9.)

LJUBAV: Osjećate se umorno, a to ostavlja traga na emotivni život. Potrebno vam je da se izolujete. Ovo možda partner neće shvatiti, pa je ipak potrebno da neke stvari izgovorite i date sebi prostora za takvo funkcionisanje.

POSAO: Opteretili ste se poslovnim obavezama proteklog perioda. Sada bi vam prijao odmor, ali ne smijete da odustanete.

ZDRAVLJE: Sjajno.

VAGA (23.9.– 22.10.)

LJUBAV: Većina Vaga je nezadovoljna svojim emotivnim statusom. Počinju da vas guše neispoljene emocije. Okrenite se, družite, izlazite. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove.

POSAO: Očekivani novac ili pohvale za realizovane projekte vam na ovaj dan može stići. To vam daje elana da krenete dalje. Fali vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima.

ZDRAVLJE: Promjenjivo.

ŠKORPIJA (23.10.– 21.11.)

LJUBAV: Možete da uživate kada je u pitanju vaš emotivni život. Napokon, smirujete neke svoje unutrašnje dileme koje su postojale. Slobodne Škorpije se mogu odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljaju izvjesno vrijeme.

POSAO: Ovo je period u kome treba da donesete ozbiljne odluke kada je posao u pitanju. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti.

ZDRAVLJE: Iscrpljenost i nervoza.

STRIJELAC (22.11.– 21.12.)

LJUBAV: Iskoristite ovaj period da otvoreno komunicirate sa voljenom osobom. Stvari su daleko od loših, ali kod vas izostaje osećaj zadovoljstva. Vrijeme je da stvari uzmete u svoje ruke i odnosu date željeni pravac.

POSAO: U ovom periodu teško verbalizujete ono što želite i način na koji biste to privukli. Potrebne su vam smjernice i strpljenje, naročito onima koji su rođeni u trećoj dekadi. Nemojte da pravite nagle promjene.

ZDRAVLJE: Naučite neku opuštajuću tehniku.

JARAC (22.12.– 20.1.)

LJUBAV: Vjerovatno niste potpuno svjesni pažnje koju vam poklanja suprotan pol. Zauzetim Jarčevima stoji velika podrška voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli.

POSAO: Dešavanja u ovom periodu su vezana za neka vaša prilagođavanja i osjećaj da treba nešto da promijenite. Niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima, ali ipak ne treba da pokažete to. Savjet je da se trenutno prilagodite i saslušate ljude u svom okruženju.

ZDRAVLJE: Osjetljiv nervni sistem.

VODOLIJA (21.1.– 18.2.)

LJUBAV: I na emotivnom planu se spremaju promjene zauzetim i slobodnim pripadnicima znaka. Potrebno je da verbalizujete ono što osjećate i da ne odlažete konačnu odluku o ulasku u vezu ili o prekidu postojećeg odnosa.

POSAO: Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali u proteklim nedjeljama. Nemate razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

RIBE (19.2.– 20.3.)

LJUBAV: Emotivno se osjećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni oni koji su u vezama. Od povlačenja nemate ništa.

POSAO: Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomjerite sa trenutne tačke, ali griješite. Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala vaših prijatelja ili saradnika, možete da napravite brzu i dobru poslovnu promenu. Na vama je samo da vjerujete u to i da budete strpljivi. Nećete odmah materijalizovati trenutni uspjeh.

ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN! Vaga u lošem raspoloženju, Škorpija ima povišenu temperaturu

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan fokusiran na posao, Bik zategnut, Blizanci zaljubljivi, Rak nedovoljno strpljiv, Lav druželjubiv, Djevica neusklađena, Vaga u lošem raspoloženju, Škorpija ima povišenu temperaturu, Strijelac bijesan, Jarac temeljan, Vodolija ne trpi autoritet, a Ribe sklone povredama. Ovo je dnevni horoskop za 15.06.2024. godine.

OVAN
POSAO: Uskoro ćete imati važna dešavanja na poslovnom planu. Potrebno je da se više fokusirate na sopstveno napredovanje.
LJUBAV: Voljenoj osobi ste posvećeni maksimalno i spremni ste da uživate zajedno.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osjetljiva.

BIK
POSAO: Današnji dan bi mogao da vam donese promjenu na poslu. Vi osjećate da ste spremni za novo radno mjesto.
LJUBAV: Zaokupljeni ste vašim partnerom, koji vam pokazuje da mu je veza sa vama prioritet.
ZDRAVLJE: Sa zdravljem nemate problema.

BLIZANCI
POSAO: Pred vama je pozitivan dan koji može da vam donese nove vijesti na polju posla.
LJUBAV: Jasno vam je da odnos sa voljenom osobom ide u pogrešnom pravcu ali vi više ne znate kako to da promijenite.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte poroke.

RAK
POSAO: Danas je povoljan dan za rješavanje poslovnih problema. Posvetite se svojim obavezama.
LJUBAV: Očekuje vas početak veze koja će trajati na duže staze u budućnosti. Spremni ste za nove korake.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Pred vama je period u kojem ćete donijeti važnu odluku na vašem polju posla. Spremni ste na promjene.
LJUBAV: Doći ćete do prilike da se upoznate osobu koja će pokazati da želi vezu sa vama.
ZDRAVLJE: Bez većih promjena.

DJEVICA
POSAO: Danas ćete imati dosta sreće pa možete da očekujete rješenje za poslovnu dilemu koju ste imali od ranije.
LJUBAV: Imate sreće kada je u pitanju emotivno polje. Dosta toga vas na ovom planu sada opterećuje.
ZDRAVLJE: Preporučuje se bavljenje sportom.

VAGA
POSAO: Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla i da dajete svoj maksimum, ostvarićete napredovanje u budućnosti.
LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom koju imate na polju emocija. Kao da se hladite.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPIJA
POSAO: Iskoristite svoju šansu da napredujete. Sa nadređenima imate dobar odnos koji vas vodi do boljih pozicija.
LJUBAV: Očekuje vas prilika za poznanstvo sa osobom koja je veoma neobična i zavodljiva.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući.

STRIJELAC
POSAO: Zauzmite se ideje koje imate i za ciljeve koje ste sebi postavili na ovom polju. Uspjeh vam predstoji.
LJUBAV: Ako želite promjene u odnosu sa partnerom, pokažite mu šta sve smatrate da je potrebno da se mijenja.
ZDRAVLJE: Osetljiv predio grudnog koša.

JARAC
POSAO: Moguće je da se pitate oko novih poslovnih odluka i poteza i da niste sigurni šta je najbolje za vas.
LJUBAV: Uspjet ćete da osvojite osobu koja vam se dopada. Očekuje vas početak jedne lijepe veze.
ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za oči.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste uplašeni za svoju poslovnu poziciju, imajte na umu da će vam se problemi na ovom polju riješiti.
LJUBAV: Očekuje vas prilika da pokažete svoja osjećanja prema osobi kojoj se dugo udvarate.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE
POSAO: Možete da očekujete da ćete uspjeti da riješite probleme. Povoljan je dan za poslovnu komunikaciju.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam biti simpatično.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

Nastavi čitati

Aktuelno