Connect with us

Politika

NENAD NEŠIĆ “Bećirović želi biti MUTANT Silajdžića i Bakira”

Denis Bećirović poslednji na svijetu može nekome držati lekcije o laganju naroda. Upravo on je taj koji je slagao svoj narod kada je u proceduru Predsjedništva BiH uputio Zakon o državnoj imovini, iako jako dobro zna da to nije pitanje iz nadležnosti Predsjedništva. Laže svoj narod nudeći ”rješenja” koja nisu u njegovoj nadležnosti i za koja zna da neće biti usvojena. Bećirović treba prestati lagati svoj narod i konačno im reći istinu – da sve što predlaže, predlaže da bi se igrao svojim biračima.
Ovako je predsjednik DNS-a Nenad Nešić prokomentarisao izjavu Denisa Bećirovića, člana Predsjedništva BiH, koji je predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika optužio da ”laže svoj narod o državnoj imovini”.
”Milorad Dodik po pitanju državne imovine samo artikuliše stavove 99 odsto stanovnika Republike Srpske. Denis bi trebalo da zna da to nije privatni stav Milorada Dodika, nego stav naroda koji je stvorio Republiku Srpsku. Jedine laži su one koje čak i u ovoj izjavi plasira Bećirović”, ističe Nešić i kreće redom:
”Kada tvrdi da Republika Srpska traži nešto što ne postoji nigdje na svjetu, Bećirović ne govori istinu. Neka pogleda kako je vlasništvo nad javnim dobrima i državna imovina regulisani u u SAD. Kada pod Sporazum o sukcesiji SFRJ podvodi svu državnu imovinu i javna dobra, opet laže. Kada tvrdi da je dejtonska nadležnost BiH uređenje državne imovine, bilo bi dobro da se pozove na konkretan član Ustava BiH. Naravno, ne može, jer opet ne govori istinu.”
”Republiku Srpsku je stvorio njen narod i da zavisi od raznih bećirovića ne bi ni postojala. Ona zavisi samo od svog naroda koji nikada neće dozvoliti njen nestanak i da joj se otima ono što je njeno. Nismo se bojali ni veće sile od Bećirovića, pa svoje prijetnje može okačiti mačku o rep. Tuđe nećemo, svoje ne damo!”

“Za kraj, treba reći istinu – ne radi ovo Bećirović ni zbog Bošnjaka ni zbog BiH. On ovo radi jer raspirivanjem mržnje i sukoba misli da može postati mutant Silajdžića i Bakira. Možda će tako kratkoročno korist imati on ali dugoročno radi protiv budućnosti BiH”

Politika

TRIVIĆ POTVRDILA SIMBIOZU! Đajić i Šobot joj favoriti, reklamirala ih na BN TELEVIZIJI “ZA SVE PARE”

Kad smo pomislili da smo sve vidjeli i čuli, pojavila se Trivićeva na BN-u po nalogu svog partnera Đajića da u javnosti pokuša opravdati neodbranjivo, zastrašujuće snimke dva doktora nakon kojih se svaki pacijent boji prići UKC-u.

Naime, Trivićeva je izjavila da ima neka istraživanja prema kojem je Šobot u anketama ispred Draška Stanivukovića, iako svi banjalučani dobro znaju da je potpuno anoniman i da je ovakva izjava najsličnija vicu. Međutim, tu se ne zaustavlja, nego tvrdi da je ona ispred obojice, što je zaista nonsens jer znamo da je preletačkim i nedosljednim potezima izgubila većinu glasača koji su joj prije vjerovali. Ipak, povjerenje u nju najviše od svega uzdrmala je činjenica da troši basnoslovne iznose novca nepoznatog porijekla i da to nikako ne mogu biti čista posla. Još je gore jer se stalno predstavlja kao svetica, a djela govore da je daleko od toga.
Biće ovo vrelo ljeto, sudeći po tome da kandidati poput Trivićeve ne biraju izjave ni sredstva da dođu do cilja, potpuno zaboravljajući da zvuče potpuno neuvjerljivo i da je pretjerivanje u neistinama samo još jedan dodatni razlog za nepovjerenje.

Nastavi čitati

Politika

KOSTADIN SE PONOVO DOKOPAO POZICIJE! Imenovan za v.d. direktora Turističke organizacije RS

Kostadin Vasić imenovan je za vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Turistička organizacija Republike Srpske, te će tako na toj poziciji zamijeniti Miodraga Lončarevića.

Naime, Vlada Srpske donijela je Rješenje o razrješenju Lončarevića sa ove funkcije zbog isteka perioda na koji je imenovan, a koji je bio vršilac dužnosti ove organizacije.
Vasić je imenovan na period od dva mjeseca, pišu Nezavisne novine.

On je ranije bio i direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Nastavi čitati

Politika

DODIK ČESTITAO SPASOVDAN i krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Spasovdan – krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka vjernicima, sveštenstvu, građanima i gradskom rukovodstvu, izrazivši uvjerenje da će, kao i do sada, uz podršku institucija Srpske, nastaviti putem stvaranja što kvalitetnijeg života u Banjaluci.

Dodik je u čestitki poželio da praznični dani budu ispunjeni radošću, mirom i ljubavlju i da Banjaluka nastavi da se razvija i napreduje u svim aspektima života.

On je naveo da je krsna slava prekrasna prilika da se objedine kao zajednica i podsjete na važnosti vjerske i kulturne tradicije.

-Proslava ovog velikog pravoslavnog praznika i sabornost naroda nas podsjeća na vrijednosti milosrđa, ljubavi i nade, i to su vrijednosti koje obogaćuju naše živote – navodi se u čestitki.

Nastavi čitati

Aktuelno