Connect with us

Politika

VUKAN I JELENA NI RIJEČI O ĐAJIĆU! Prećutni dogovor “ljute” opozicije i banjalučkog SNSD-A! (FOTO)

Jeste primjetili kako ljuti opozicionari Jelena Trivić i Nebojša Vukanović udaraju po Vladi Đajiću? Ni ja!

Napisao je ovo bivši narodni poslanik i funkcioner SNSD, Momčilo Antonić.

 

Antonić već odavno kritikuje rad gradskog odbora SNSD u Banjaluci i predsjednika Vladu Đajića, a sada je prozvao i predsjednike Narodnog fronta i Liste za pravdu i red kako su prestali kritikovati ono što radi Vlado Đajić.

Antonić nije dugo čekao na odgovor Nebojše Vukanovića, koji se danas u jednom od svojih blogova dotakao i ove teme, pokušavajući opravdati svoje ćutanje o svemu što Đajić ne(radi) na čelu najveće zdravstvene ustanove u Srpskoj.

– Naravno da Lista za pravdu i red nema nikakvu nagodbu sa bilo kim, posebno ne sa Đajićem niti bilo kim iz režima, kako to pokušavaju da plasiraju saradnici Jelene Trivić, ali je politički cilj da njega što više konfrontriramo sa prvom familijom, a sa druge strane političku korist imaće Banjaluka, ali i opozicija, ako se opozove korumpirani populista koji je spreman da iskoristi svakog, pa i osobe sa smetnjama u razvoju, kako bi došao do svog cilja – napisao je on između ostalog na svom blogu koji je posvetio gradonačelniku Banjaluke i najavljenom opozivu.

Već dugo se u javnosti govori da Vukanović ima dogovor s Đajićem u Banjaluci i da mu je obećao pomoć u opozivu Draška Stanivukovića. Zbog njegovog neprestanom kritikovanja rada gradonačelnika Banja Luke dojučerašnji Vukanovićevi članovi i simpatizeri okreću mu leđa i oštro mu zamjere što napada Stanivukovića.

 

 

Politika

TRIVIĆ POTVRDILA SIMBIOZU! Đajić i Šobot joj favoriti, reklamirala ih na BN TELEVIZIJI “ZA SVE PARE”

Kad smo pomislili da smo sve vidjeli i čuli, pojavila se Trivićeva na BN-u po nalogu svog partnera Đajića da u javnosti pokuša opravdati neodbranjivo, zastrašujuće snimke dva doktora nakon kojih se svaki pacijent boji prići UKC-u.

Naime, Trivićeva je izjavila da ima neka istraživanja prema kojem je Šobot u anketama ispred Draška Stanivukovića, iako svi banjalučani dobro znaju da je potpuno anoniman i da je ovakva izjava najsličnija vicu. Međutim, tu se ne zaustavlja, nego tvrdi da je ona ispred obojice, što je zaista nonsens jer znamo da je preletačkim i nedosljednim potezima izgubila većinu glasača koji su joj prije vjerovali. Ipak, povjerenje u nju najviše od svega uzdrmala je činjenica da troši basnoslovne iznose novca nepoznatog porijekla i da to nikako ne mogu biti čista posla. Još je gore jer se stalno predstavlja kao svetica, a djela govore da je daleko od toga.
Biće ovo vrelo ljeto, sudeći po tome da kandidati poput Trivićeve ne biraju izjave ni sredstva da dođu do cilja, potpuno zaboravljajući da zvuče potpuno neuvjerljivo i da je pretjerivanje u neistinama samo još jedan dodatni razlog za nepovjerenje.

Nastavi čitati

Politika

KOSTADIN SE PONOVO DOKOPAO POZICIJE! Imenovan za v.d. direktora Turističke organizacije RS

Kostadin Vasić imenovan je za vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Turistička organizacija Republike Srpske, te će tako na toj poziciji zamijeniti Miodraga Lončarevića.

Naime, Vlada Srpske donijela je Rješenje o razrješenju Lončarevića sa ove funkcije zbog isteka perioda na koji je imenovan, a koji je bio vršilac dužnosti ove organizacije.
Vasić je imenovan na period od dva mjeseca, pišu Nezavisne novine.

On je ranije bio i direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Nastavi čitati

Politika

DODIK ČESTITAO SPASOVDAN i krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Spasovdan – krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka vjernicima, sveštenstvu, građanima i gradskom rukovodstvu, izrazivši uvjerenje da će, kao i do sada, uz podršku institucija Srpske, nastaviti putem stvaranja što kvalitetnijeg života u Banjaluci.

Dodik je u čestitki poželio da praznični dani budu ispunjeni radošću, mirom i ljubavlju i da Banjaluka nastavi da se razvija i napreduje u svim aspektima života.

On je naveo da je krsna slava prekrasna prilika da se objedine kao zajednica i podsjete na važnosti vjerske i kulturne tradicije.

-Proslava ovog velikog pravoslavnog praznika i sabornost naroda nas podsjeća na vrijednosti milosrđa, ljubavi i nade, i to su vrijednosti koje obogaćuju naše živote – navodi se u čestitki.

Nastavi čitati

Aktuelno