Connect with us

Horoskop

OVA ČETIRI ZNAKA DOBIĆE NOVU PRILIKU! Saturn kreće direktno

U subotu, 4.11. Saturn kreće prema naprijed s početnog stepena Riba.

Vrlo snažno mjesto, prostor s kojeg možemo početi kreirati nešto novo u svom životu. Dobijamo novu ili drugu priliku, posebno po pitanjima kojima smo se bavili od jula ove godine.

Potaknuti smo preispitati svoju odgovornost, ne samo prema drugima, u poslu koji radimo i unutar porodice, već i prema samima sebi.

Koliko se pazimo? Koliko sami sebe podržavamo? Na koji način promatramo i tumačimo svoje postupke u prošlosti? Postavljamo li si previsoko ljestvicu i gušimo sebe prevelikim očekivanjima? Možemo li si oprostiti na nekim propustima i pogreškama?

Odgovoran odnos prema sebi ključan je za daljnje ostvarenje ciljeva i želja. Što smo u većem miru sa sobom, to ćemo lakše doći do onoga što želimo.

Odgođeno ili zaustavljeno se pokreće.

Ono što smo shvatili ili naučili u prethodnom periodu sada možemo početi primjenjivati i ostvariti odgovarajuće rezultate.

Shvatamo što za nas ima dugoročnu vrijednost.

Sve teme koje su vezane uz prošlost, strukturu, disciplinu, starije osobe, naše ambicije, odgovornost pokreću se s mjesta i mogu nam donijeti nešto bitno, prenosi Sensa.hr.

U prilici smo shvatiti dobrobiti povlačenja u mir i tišinu, dobrobiti introspekcije.

Sve je povezano. Naša prošlost utiče na naše sadašnje izbore, na život kakav sada živimo. I možemo to promijeniti. Odustati od loših navika, odabrati bolji put, drukčiji način. Što bi to za vas bilo?

Možemo sve promatrati i s aspekta karme, na način da smo trebali proći kroz neke izazovnije situacije kako bismo iz njih nešto naučili i ako jesmo, sada možemo lakše i jednostavnije do cilja.

I možda je poželjno da se još jednom okrenemo unatrag i pogledamo što smo proživjeli od jula do danas. Izvučemo pouku. Pronađemo mir s onim što je bilo. A potom postavimo novi cilj obogaćen jasnom namjerom i vjerom.

Što želite da vam Saturn u Ribama donese u naredne dvije i po godine?

Od marta 2023. Saturn je u horoskopskom znaku Riba: tu će ostati do 2026. Ovaj tranzit je vrijeme za učenje novih lekcija, a pošto je u astrologiji Saturn tradicionalno povezan sa diciplinom, redom i karmom, ova planeta je zadužena da vam pokaže kako možete da radite na sebi.

Saturn, poznat i kao najveći zlotvor zodijaka, pravedan je i neće tolerisati nepravde, a Jarčevi su dobro upoznati sa ovom osobinom svoje vladajuće planete.

Kada planeta počne retrogradno kretanje, to znači da se ne kreće tradicionalnom putanjom, zbog čega se mijenjaju njena uobičajena svojstva. Na svaku planetu različito utiče retrogradni period (najpoznatiji su“negativni“ primjeri retrogradnog Merkura). Istovremeno, retrogradni Saturn je vrijeme za lekcije i testove, koji se ponavljaju sve dok se lekcije ne nauče.

Retrogradni Saturn počeo je 17. juna i završiće se 4. novembra, a na ova četiri znaka će najdramatičnije djelovati preokret iz retrogradnog u direktni hod.

Ovan

Retrogradni Saturn je težak test za predstavnike Ovnova. Ovan, naviknut na aktivan način života, morao je malo da uspori i uroni u svijet fantazije i podsvijesti, da shvati šta ih tačno tamo privlači. Saturn je nastojao da pokaže u kojim oblastima vam nedostaje kontrola. Iskoristite lekciju o retrogradnom Saturnu da napravite plan za poboljšanje svog života.

Blizanci

Predstavnike Blizanaca očekuju promjene u poslu! Pristup poslu će se promijeniti: mogli biste da budete opterećeni sa previše obaveza, a nije vam lako da se nosite sa njima. Tokom retrogradnog kretanja Saturna, mogli ste da naučite malu, ali korisnu lekciju o svom stavu prema poslu. Ta lekcija će vam mnogo značiti u karijeri.

Djevica

Prisustvo Saturna je test snage za Djevice, ali, za razliku od Ovna, vama je pomogao da ublažite iskušenja. Tema emotivnih veza je bila važna za vas posljednjih mjeseci dok se Saturn kretao kroz vašu 7. kuću. Imali ste malo predaha tokom retrogradnog hoda Saturna, kako biste pravilno postavili prioritete u odnosima, a razmislite šta vam se desilo tokom ovog perioda, što će vam pomoći da ne budete povrijeđeni i slomljeni tokom perioda direktnog kretanja Saturna.

Ribe

Predstavnici horoskopskog znaka Riba nisu mogli da ne osjete uticaj Saturna. Možda se osjećate kao da imate težinu cijelog svijeta na svojim ramenima. Najvažnija lekcija retrogradnog Saturna za vas je obnavljanje samosvijesti. Saturn vas je podvrgao raznim testovima kako biste na kraju mogli da pokažete svijetu neku drukčiju verziju sebe, zreliju, s više samopoštovanja

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JUN 2024: Blizancima stiže novo poznanstvo, Škorpijama velika promjena

Pročitajte dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine!

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine vam kaže da vam je danas intuicija biti vaš najbolji vodič. Obratite pažnju na znakove koje vam univerzum šalje, jer mogu donijeti važne informacije. U ljubavi, možete očekivati neočekivane promjene koje će vas iznenaditi.

BIK
Vaša upornost i trud konačno će se isplatiti. Na poslu, očekujte priznanje za vaš rad. U privatnom životu, možete se osjećati emotivno povučeni – posvetite vrijeme sebi i svojim potrebama. Unosite više tečnosti i izbjegavajte sunce!

BLIZANCI

Danas je dan za druženje i komunikaciju. Iskoristite priliku da se povežete sa starim prijateljima ili da upoznate nove ljude. U ljubavi, otvoren razgovor može riješiti nesuglasice sa partnerom.

RAK

Danas ćete biti posebno senzitivni na tuđe potrebe. Na poslu, to može donijeti dodatne zadatke, ali vaša saosjećajnost će biti primijećena. U ljubavi, posvetite pažnju partneru i pokažite koliko vam znači.

LAV

Vaša kreativnost će danas biti u punom sjaju. Iskoristite ovu energiju za nove projekte ili hobije. U ljubavi, strast će biti naglašena – očekujte romantične trenutke sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi osvajaju srca gdje god da se pojave. Iz njih izbija nevjerovatna energija.

DJEVICA

Danas je pravi trenutak za reorganizaciju i planiranje. Na poslu, vaša analitičnost će biti od velike koristi. U privatnom životu, posvetite se porodici i prijateljima – njihova podrška vam je važna.

VAGA

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine vam donosi harmonične odnose koji će biti vaš glavni fokus danas. Na poslu, sarađujte sa kolegama kako biste postigli najbolje rezultate. U ljubavi, otvorite se za nove mogućnosti – ljubav može doći iznenada, kada se najmanje nadate.

ŠKORPIJA
Danas ćete osjećati snažnu potrebu za promjenom. Na poslu, to može da znači preuzimanje novih odgovornosti. U ljubavi, iskrenost je ključna – podijelite svoje misli i osjećanja sa partnerom. Slobodne Škorpije razmišljaju o bivšem partneru. Vrijeme je da idete naprijed, bez osvrtanja.

STRIJELAC

Danas je dan za avanturu i istraživanje. Prijaće vam bijeg u prirodu, možda ćete biti pozvani na neki događaj. Na poslu, nova ideja može donijeti pozitivne promjene. U ljubavi, putovanje ili izlet sa partnerom može da osvježi vašu vezu. Izađite iz svakodnevice.

JARAC

Zvijezde vam savjetuju da se fokusirate se na finansije i dugoročne planove. Na poslu, vaš trud će biti nagrađen. U privatnom životu, provedite vrijeme sa voljenima. Njihova podrška će vam dati snagu. U ljubavi su moguće promjene, vi ćete biti njihov inicijator.

VODOLIJA

Danas je dan za inovacije i originalne ideje. Na poslu, vaša kreativnost će biti primijećena. Imate šanse kod nadređenog, nemojte da je propustite. U ljubavi, otvorenost prema partneru može donijeti dublje razumijevanje i povezanost. Izbjegavajte naporan rad, odmarajte se više!

RIBE

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine vam kaže da će vaša intuicija biti na vrhuncu. Na poslu, pratite svoj unutrašnji glas za donošenje važnih odluka. Ukoliko se dvoumite, posavjetujte se sa iskusnijim. U ljubavi, emotivna povezanost sa partnerom će biti jača nego ikad.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN: Pročitajte šta vam zvijezde govore danas na polju karijere, ljubavi i zdravlja

Svakog dana mozete biti sigurni da vas čekaju novi izazovi. Pročitajte šta vam zvijezde govore danas na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Vrlo kvalitetna završnica radnog dana je pred Ovnovima, posebno ukoliko budete sklopili neku novu poslovnu saradnju. Očekuje vas i sasvim solidno raspoloženje saradnika i spremnost da vam priteknu u pomoć. Nije isključen iznenadni susret ili poziv stare simpatije ili stare ljubavi, pa eto prilike da evocirate neke lijepe uspomene. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Solidan, ali pomalo naporan dan je pred Bikovima. Nove bitne izmjene zahtijevaju kompromise i prilagođavanje ostalih članova tima vama, a to nije baš najjednostavnije uvijek. Ukoliko želite da sebi priuštite osjećaj zadovoljstva, budite krajnje fleksibilni prema dragoj osobi. Unesite i neke novine, prijaće vam promjena. Zdravlje odlično.

Blizanci

Kamen spoticanja Blizancima može biti komunikacija sa najbližim saradnicima. I jedni i drugi ćete biti tvrdoglavi i ubijeđeni da ste samo vi u pravu. Prolazni flert, novo poznanstvo moglo bi da vam dodatno popravi raspoloženje tokom ovog dana. Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Užurbanost i brzo rješavanje situacija pratiće vas tokom cijelog dana. Dobro isprovjeravajte svu dokumentaciju, i-mejlove, da nešto niste propustili. Imate priliku da dragoj osobi pokažete svoja iskrena i najfinija osjećanja. Uživajte, ali dozirajte strast. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Imaćete situacije koje su naporne i teške same po sebi, dosta papiroloških i administrativnih prepreka, zaostale repove iz prethodnog perioda koje treba da riješite, a ne možete sve odjednom. Nemojte da vas iznenadi poziv osobe iz vaše ljubavne prošlosti, pa ukoliko vas i dalje vode strasti, moglo bi biti zanimljivo. Mogući bolovi u vratu kao posljedica stresa, napetosti.

Djevica

Stabilna sveukupna poslovna situacija daje danas dobar osnov da tipične Djevice budu uspješne i zadovoljne ostvarenim rezultatima, posebno na polju komunikacije i realizacije već dogovorenih planova. Ako ste željni akcije na ljubavnom planu, hrabro naprijed, prateće okolnosti trebalo bi da vam danas uglavnom idu naruku. Zdravlje odlično.

Vaga

Potencijalno nema većih prepreka na poslovnom planu za Vage, poradite malo da boljoj organizaciji i preciznijem dogovaranju sa saradnicima.

Dosta kvalitetnog vremena mogli biste da provedete u zajedničkim akcijama i druženju sa osobom koja vam se dopada. Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja za zdravlje.

Škorpija

Po principu kreni-stani, najvjerovatnije proći će veći dio ovog radnog dana za najtipičnije Škorpije. Bitno je da krajnji rezultati budu makar na nivou nula plus. Što se tiče današnjih dešavanja u ljubavnoj sferi, možete očekivati da budu pozitivna. Moguće je i prijatno iznenađenje od drage osobe. Vodite računa o ishrani.

Strijelac

Dosta poziva i razgovora očekuje vas tokom ovog dana, prvenstveno vezanih za neke tehničke detalje i izmjene u organizaciji. Nemojte se raspravljati sa partnerom, budite strpljivi i radite na planovima. Moguća glavobolja.

Jarac

Zadovoljstvo uspješno završenim profesionalnim obavezama donosi vam dobar osnov da lagano pripremate nove planove. Sasvim korektan dan je pred vama, bar jedno prijatno iznenađenje ili neki sitni znak pažnje poklonite dragoj osobi. Jačajte imunitet.

Vodolija

Vrlo dobar i uspješan radni dan je pred Vodolijama. Stvari rješavate u hodu i velikom brzinom, što možda mnogi neće moći da isprate. Uz malo više truda i prije svega posvećenosti imate sasvim solidne šanse da danas budete veoma zadovoljni. Zdravlje odlično.

Ribe

Uz dosta mentalnog napora prije svega, a i dosta veliko energetsko trošenje, uspjećete danas da se izborite sa svim izazovima na profesionalnom putu. Potrudite se da sve što je zaostalo završite do kraja. Na ljubavnom planu mogući su zaokreti, komunikacija, koja je vrlo često tačka saplitanja kod partnera i vas, sada može biti uspostavljena na pravi način. Zdravlje vrlo dobro.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN 2024: Lavovi u centru pažnje, Jarčevima stiže novac, a vama?

Pročitajte dnevni horoskop za 18. jun 2024. godine!

Dnevni horoskop za 18. jun 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 18. jun 2024. godine vam donosi dan pun energije. Iskoristite ovu snagu da završite sve zaostale obaveze. U ljubavi vas čeka prijatno iznenađenje, dok bi na poslu moglo doći do manjih nesporazuma sa kolegama. Zdravlje dobro, ali hranite se zdravije!

BIK
Vaša upornost i strpljenje danas će biti nagrađeni. Na poslu će se konačno pokazati rezultati vašeg truda. Nešto pojačana nervoza u saobraćaju, izbjegavajte gužvu. U ljubavi budite spremni na kompromis. Unosite više tečnosti.

BLIZANCI

Danas ste puni ideja i inspiracije. Iskoristite ovaj kreativni nalet da započnete nove projekte. U ljubavi je važno da budete otvoreni i iskreni. Od komunikacije zavisi u kom pravcu će da ide vaš odnos. Slobodni Blizanci upoznaju uspešnu i zanimljivu osobu krajem dana.

RAK

Emocije su vam danas izražene, pa se fokusirajte na svoje potrebe i osjećanja. Na poslu budite pažljivi i izbjegavajte konfliktne situacije. Veče je idealno za druženje sa porodicom ili bliskim prijateljima. Slobodni Rakovi pokreću prvi korak, moguće je nešto više od druženja krajem dana.

LAV

Danas ćete biti u centru pažnje, što vam savršeno odgovara. Iskoristite ovu priliku da pokažete svoje vještine i talente. U ljubavi vas očekuje strastveni susret, dok na poslu možete da očekujete neki vid nagrade. Očekuju vas lijepe vijesti krajem dana od strane partnera. Izbjegavajte najtopliji dio dana!

DJEVICA

Detalji su danas ključni. Posvetite pažnju svakom zadatku i izbjegavajte brzopletost. U ljubavi, razgovarajte sa partnerom o stvarima koje vas muče. Slobodne Djevice neka se odvaže na prvi kroak. Zdravlje je stabilno, ali se trudite da unosite dovoljno tečnosti.

VAGA

Dnevni horoskop za 18. jun 2024. godine vam savjetuje da na vreme organizujete dane koji su pred vama. Na poslu vas očekuju novi izazovi koje ćete uspješno savladati, ali ćete morati da se pomučite. U ljubavi, obratite pažnju na partnerove potrebe.

ŠKORPIJA
Intuicija vam danas može biti najbolji vodič. Slušajte svoje unutrašnje glasove i donesite važne odluke. U ljubavi, budite strastveni i otvoreni. Poslovni planovi se razvijaju u vašu korist. Mogući je priliv novca.

STRIJELAC

Optimizam vas danas vodi kroz sve izazove. Iskoristite ovaj entuzijazam da završite sve obaveze. Ne zaboravite na datume i krajnje rokove. U ljubavi ste pomalo zbunjeni, vreme je da zapitate sebe šta zapravo želite. Dugo ste “cupkali” u mjestu…

JARAC

Disciplina i posvećenost su vaši najbolji saveznici danas. Na poslu će vaš trud biti prepoznat i nagrađen. Mogući je manji priliv novca. U ljubavi, budite strpljivi i razumni. Posvetite više vremena zdravim navikama.

VODOLIJA

Inovacije i nove ideje su danas na vrhuncu. Iskoristite ih da napredujete na poslu. Očekuje vas važan poziv krajem dana. U ljubavi, otvorenost će donijeti dublju povezanost sa partnerom. Na poslu se fokusirajte na timski rad. Hranite se zdravije!

RIBE

Dnevni horoskop za 18. jun 2024. godine vas savjetuje da se oslonite isključivo na sebe. Ne uzimajte zdravo za gotovo obećanja ljudi iz okruženja. U ljubavi, budite nežni i saosjećajni prema partneru. Na poslu vas očekuju novi izazovi, ali i prilike za napredak. Pronađite vrijeme za opuštanje.

Nastavi čitati

Aktuelno