Connect with us

Banjaluka

Skupstina grada osniva Komisiju za utvrđivanje stanja u Akvani?

Danas se odlučuje o osnivanju privremenog radnog tijela, Komisije za utvrđivanje stanja u Javnom preduzeću Akvana. Predsjednik ove Komisije prema planu bi trebalo da bude odbornik SNSD-a Dragoslav Topić, dok je njegovog zamjenika predložen odbornik PDP-a Dragan Milanović.

Članovi ove Komisije trebalo bi da budu iz svih partija u Skupštini, a predloženi su Milenko Rosić, Saša Lazić, Saša Kondić, Nikola Vukčević, Slobodan Stanarević, Aleksandar Petković, Saša Čudić, kao i spoljni članovi Sanja Pavlović i Zorica Drljača.

Ipak, dvojica odbornika zatražili su da budu izostavljeni iz ove Komisije, zbog eventualnog sukoba interesa, a predložili su kolege koje će ih zamijeniti.

Jedan od njih je odbornik pokreta “Banjaluka zove”, Saša Lazić.

,,Želim da umjesto mene bude Dijana Ješić. U Akvani radi moj brat i ne želim da se moje ime provlači”, ističe Lazić.

Drugi odbornik je SPS-ov Saša Kondić, koji je odustao od Komisije, jer smatra da bi zbog posla došao u sukob interesa.

Njegovo mjesto preuzeće stranački kolega Dragan Strika.

Zadatak Komisije je da u saradnji sa organizacionim jedinicama Gradske uprave, Grada i Javnog preduzeća utvrdi stvarno stanje u ovom javnom preduzeću. Nakon prikupljanja i analiziranja činjenica Komisija će sastaviti izvještaj koji će predstaviti banjalučkim odbornicima.

Ipak, odbornik PDP-a Dragan Milanović smatra da je bespotrebno osnivanje ove Komisije. On je poručio odbornicima SNSD-a da bolje znaju stanje u Akvani, kako prije, tako i poslije dolaska na vlast trenutnog gradonačelnika.

S druge strane, odbornik Ujedinjene Srpske Milenko Rosić ističe da se rado prihvatio ove funkcije.

,,Ovo što sam do sada vidio kakvo je stanje, ja kao preduzetnik objesio bih se kada bi kod mene bilo ovako. Posebno ću pretresti ugostiteljski sektor”, poručio je Rosić.

BL portal

Banjaluka

ISPOVJEST BANJALUČKE DOMINO DAME! “Naši političari traže da ih DAVIM U WC ŠOLJI, ZAHTJEVI SU BIZARNI, a svi glume porodične ljude”

“Dolaze muškarci iz političkih krugova, biznismeni, advokati, doktori, ovi i oni, a svi traže isto – da ih se ponižava i gazi. Gasila je po njima cigarete, gazila ih štiklama, a za jednog klijenta je puštala nožne nokte da ga može grebati po polnom organu i zadnjici”

Svašta čovjek u kafani može čuti… Tu ti nisu potrebne dnevne novine uz jutarnju kafu. Ako samo sjedneš za šank instant ćeš znati i šta se dešava u Džibutiju, a kamoli da ne saznaš šta se to dešava u banjalučkim društvenim krugovima.

Kafana je kao neki sabirni centar – svako zna svakog, pogotovo kad si u gradu poput našeg. Svi tu pričaju o likovima koje svi znaju na ovaj ili na onaj način. A ako ne znate o kome se priča, ne brinite… Uputiće vas šanker koji tu radi 15ak godina i onda će se ispostaviti da i vi znate glavnog aktera priče koja se pripovijeda baš to jutro.

„Nesvakidašnja“ priča u Banjaluci
Ovo jutro priča bi interesantna ili što bi kazali „nesvakidašnja“ za naš grad. Glavni akter bio je jedan malo masniji lik banjalučke javnosti, čovjek od imena i funkcije. I ne, nisu bile u pitanju nikakve malverazcije, pronevjere, kriminal nego GORE. Sad se pitate šta može gore od navedenog…

Vidite, ispostavilo se da gore ipak može i da je to „gore“ žena obučena u lateks sa kandžijom koja „ubija boga u njemu, a on uživa u tome“. Naime, navodna banjalučka domino dama već godinama širi svoj biznis u naselju Petrićevac.

Političari najčešće mušterije
Kažu, dolaze joj muškarci iz političkih krugova, biznismeni, advokati, doktori, ovi i oni, a svi traže isto – da ih se ponižava i gazi, jer vole to i samo tako doživljavaju istinski vrhunac. Priča se i kako ima nekog roba koji joj radi kućanske poslove, riba, pere, a ona ga za nagradu bije. Dolaze joj u redovima, a ona zgrće pare, se*sa nema to je izričito jasno.

„A ko bi rekao da toga kod nas da ima“, na to sve će jedan čovjek koji je sjedio tu za šankom.

Drugi na to dodaje kako „nikad ne bi rekao za njega da je takav i da voli te bolesne stvari“. Treći stade na stranu banjalučke domino dame, pa reče kroz šalu kako je „pametna i zarađuje na tuđoj muci“.

Rekoše i kako je dotična domino dama došla sa sela u Banjaluku u potrazi za poslom, ali da je ovdje spoznala svoj potencijal u BDSM vodama i počela da se bavi time.

Puštala nožne nokte kako bi grebala klijenta po polnom organu
Krem banjalučke elite navodno je pred njenim vratima svako malo i to na koljenima. Klijentela joj donosi skupocjene poklone, a o njenim prihodima suvišno je i da se govori. Kako kažu kuća joj je na Petrićevcu, s vana kuća kao i svaka druga, dvorište u cvijeću i vinovoj lozi, ali njena unutrašnjost je nešto što se ne viđa svaki dan.

Dama dobro zna svoj posao pa ima sve moguće i nemoguće sekusalne igračke, bez problema poseže i za kućanskim aparatima kako bi zadovoljila sve fetiše svojih klijenata. Od kuhinjskih aparata najčešće koristi mikser i drvene kašike, a znala je u „seansama“ koristiti i wc šolju. Jedan od klijenata volio je da bude davljen u njoj, tako što mu ona drži glavu i povlači vodu. Dok se vodokotlić puni ona pripremi kante vode kako klijent ne bi morao svako malo da čeka.

Aloonline.ba

Nastavi čitati

Banjaluka

ODRŽAN PRVI MEMORIJALNI TURNIR ARIEL BOGDANOVIĆ! U sjećanje na svirepo ubijenog banjalučanina

U Banjaluci je danas održan prvi memorijalni turnir “Ariel Bogdanović”.
Kod Osnovne škole “Branko Ćopić”, igrao se basket 3h3.

Na turnir se prijavilo 16 timova raspoređenih u četiri grupe po četiri ekipe.

Kotizacije se nisu uplaćivale.

Podsjećamo, turnir se organizovao u znak sjećanja na tragično nastradalog Banjalučanina Ariela Bogdanovića kojeg je 2. decembra prošle godine, na svirep način ubio radni kolega Dalibor Mandić, piše ATV.

Nastavi čitati

Banjaluka

SUTRA BEZ STRUJE NEKOLIKO BANJALUČKIH ULICA! Evo gdje će se izvoditi radovi

Zbog radova na elektromreži bez struje u nedelju od 10 do 15 časova ostaje nekoliko banjalučkih ulica i naselja.
“Električnu energiju u navedenom periodu neće imati dijelovi ulica: Jovana Bijelića, Dubička, Maršala Žukova, Serdara Janka Vukotića, Subotička, Branka Popovića i Blagoja Parovića, te dijelovi naselja: Tunjice, Ramići, Novakovići, Vujinovići, Zalužani, Priječani, Šargovac, Motike, Kuljani, Barlovci, Bukovica, Jablan, Dragočaj i Poslovna zona Ramići”, kazali su iz Elektrokrajine.

Nastavi čitati
Uncategorized2 tjedna ago

ĐAJIĆ BEZ SRAMA “DOBAR SAM S KRIMINALCIMA, sve koji se nisu učlanili u SNSD-a ODMAH SMIJENITI jer su zauzeli mjesta članovima partije” (FOTO, VIDEO)

Horoskop2 tjedna ago

DNEVNI HOROSKOP: Vodolijama danas potreban odmor, Ribe očekuju novi izazovi

Uncategorized4 dana ago

MAJA DRAGOJEVIĆ “DEMOLIRALA” ĐAJIĆA! “Živite li vi u Hjustonu, pa mi nemamo LIJEKOVA, POSTELJINE, a kod Vas pacijenti SKAČU KROZ PROZORE” (VIDEO)

Uncategorized2 tjedna ago

PROPAST BANJALUČKOG SNSD-a! KIKO I ĆURLA PREUZELI KORMILO! Presuđeni kriminalac i drugi koji “ne zna ko je” NOSE ĐAJIĆEVE SKUTE NA PUTU U AMBIS!

Banjaluka2 tjedna ago

GRAĐANI OGORČENI ĐAJIĆEVIM “DERNEKOM” PLJUŠTE PRIJETNJE! ” Stari pedofil, treba da se STIDI ZEMLJE KOJOM HODA, pacijenti mu umiru od sepse, A ON SLAVI”

Banjaluka1 dan ago

STANIVUKOVIĆ ISPISUJE ZLATNA SLOVA U ISTORIJI BANJALUKE! Kružni tok i VELIČANSTVENI PARK kod Ekvatora oduševili građane (FOTO, VIDEO)

Banjaluka2 tjedna ago

ĐAJIĆ SLAGAO UČESNIKE KOTLIĆIJADE! Umjesto po 200 KM dobili po 3 KG MESA! “Dao bih vam, AL NE SMIJEM OD PORESKE”

Uncategorized2 dana ago

KAD MAČKE NEMA MIŠEVI KOLO VODE! Ninković juče VRŠLJAO po kancelarijama GU i uznemiravao radnice, obrušio se i na TRUDNICU!

Banjaluka5 dana ago

STANIVUKOVIĆ KOD PORODICE NOVAKOVIĆ! “Ima bližih pa neće da dođu, A TI SI DOŠAO” Emotivan susret o kojem će se pričati (FOTO, VIDEO)

Uncategorized5 dana ago

“PUKLA TIKVA” U SNSD PRIJEDOR! Kabić iznio teške optužbe “VRH lokalne partije VRŠI PRITISAK U CILJU MOJE SMJENE, danas ću upoznati DODIKA SA SVIM DEŠAVANJIMA”

Aktuleno