Connect with us

Horoskop

SRODNE DUŠE POSTOJE! Ovi horoskopski parovi se vole kao u ljubavnim romanima

Zamislite univerzum kao veliku tapiseriju, sa svakim horoskopskim znakom utkanim u njegov zamršen dizajn.

Među ovim nitima, četiri posebna znaka ističu se kao srodne duše, predodređene da se međusobno dopunjuju do kraja života.

1. Ovan i Vaga

Dinamičan duo Ovna i Vage stvara savršenu harmoniju suprotnosti. Ovan odiše strašću, hrabrošću i spontanošću. Vaga, s druge strane, donosi ravnotežu, harmoniju i diplomatiju u jednačinu. Zajedno se upuštaju u avanture podstaknute uzbuđenjem i uzajamnim poštovanjem, bez napora balansirajući međusobne snage i slabosti.

2. Bik i Škorpija

Kada se stabilan Bik sretne sa intenzivnom Škorpijom, eksplodira strast i odanost. Bik, poznat po svojoj stabilnosti i senzualnosti, pronalazi srodnu dušu u Škorpijinoj dubini i emocionalnom intenzitetu. Njihova veza je duboka, ukorenjena u nepokolebljivoj posvećenosti i zajedničkim vrednostima. Oni se zajedno kreću dubinama emocija sa nepokolebljivim povjerenjem i predanošću.

3. Blizanci i Strijelac

Kosmički Blizanci i slobodoumni Strelčevi čine nepobediv avaturistički tim. Duhovitost i svestranost Blizanaca dopunjuje Strelčevu žeđ za znanjem i istraživanjem. Zajedno kreću na putovanje otkrića, podstaknuto radoznalošću i zajedničkom ljubavlju prema beskrajnim životnim mogućnostima. Njihova veza je bazirana na intelektualnoj stimulaciji i bezgraničnoj slobodi.

4. Rak i Jarac

U zajednici Raka i Jarca nalazimo savršen spoj nege i nepokolebljive ambicije. Rak, vođen emocijama i intuicijom, nalazi utehu u Jarčevoj praktičnosti i odlučnosti. Zajedno grade čvrstu osnovu ukorenjenu u porodici, tradiciji i zajedničkim ciljevima., prenosi Astro Talk.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL: Blizanci snose posljedice greške, Ribe imaju najviše sreće

Pročitajte dnevni horoskop za 12. jul 2024. godine!

Dnevni horoskop za 12. jul 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 12. jul 2024. godine govori vam da dišete duboko, neko se stalno trudi da vas prikaže u lošem svjetlu ili da vam “lovi” greške, i ta nepravda vas izluđuje. Budite smireni i dostojanstveni, ne dopuštajte da vas izbaci iz takta. I ne brinite – svi koji bi trebalo da znaju ko je u pravu u ovoj situaciji, jasno vide istinu.

BIK
Vaš dnevni horoskop upozorava vas na komunikaciju, zvijezde kažu da je danas moguće nerazumijevanje. Pripazite u razgovorima sa partnerom ili kolegama, da ne bi bilo velikog nesporazuma koji može da ostavi posljedice na vaše odnose. Isplanirajte vikend u prirodi.

BLIZANCI
Dnevni horoskop vam sugeriše da budete pažljiviji prema drugima. U brzini i haosu ste nekome rekli nešto nepromišljeno, i niste ni svjesni da je ostavilo posljedice. Danas se prisjetite prema kome ste možda bili nepažljivi i ispravite to – odvedite tu osobu na kafu i vratite se na put iskrenog prijateljstva.

RAK
Ljubav je u fokusu vašeg horoskopa! Imate nekoliko “opcija”, jedna od njih ostaće samo na flertu preko dopisivanja, ali druga ima potencijal za nešto ozbiljnije. Posavjetujte se sa starim prijateljima oko daljih koraka u vašem romantičnom životu.

LAV
Dnevni horoskop za 12. jul 2024. godine predviđa vam tmurni oblak kada su osjećanja u pitanju. Nikako ne možete da pustite neki problem iz prošlosti, i dodatno vas opterećuje činjenica da inače niste takvi, ne gledate unazad, već unapred. Zapitajte se šta zapravo želite, neka veća promjena je u pitanju, a razmišljanje o problemima iz prošlosti je samo vaš način da taj problem sakrijete.

DJEVICA
Budite hrabri i danas recite partneru šta želite. Iskrenost je uvijek najbolji put, a zvijezde kažu da je komunikacija danas odlična. Izbjegavajte ljude koji se prema vama ponašaju kao energetski vampiri.

VAGA
Dnevni horoskop za 12. jul 2024. godine vas upozorava da ne pretjerujete kada su hrana i piće u pitanju, mogući su stomačni problemi. Ako razgledate ponude za ljetovanja, ne brzajte jer ćete možda napraviti pogrešan izbor. U ljubavi vam sve teče glatko.

ŠKORPIJA
Dvoumite se između dvije neočekivane prilike za posao. U jednoj vas privlači izazov, u drugoj finansije. Za šta ćete se odlučiti? Pozovite partnera ili nekog bliskog prijatelja da vas dobro posavetuje, imate utisak da ne vidite jasno cijelu sliku.

STRIJELAC
Želite da uljepšate svoj životni prostor, odjednom gdje god da pogledate, kao da vam se ne sviđa ono što vidite. Razmislite o novim ukrasima, krečenju jedne prostorije ili biljkama. Ovo su male izmjene koje će vas razveseliti, a daće vam priliku i da promislite šta još želite da promijenite u životu.

JARAC
Moguć je nesporazum sa nekom ženskom osobom u vašem okruženju. Umjesto da se narogušite, pružite ruku pomirenja, nije vam potreban sukob već razumijevanje. Provedite romantično veče sa partnerom.

VODOLIJA
Vašem intelektu je potreban izazov, i sada je odličan trenutak da tražite više odgovornosti ili kreativne nove projekte. Ne plašite se da rizikujete, višestruko će vam se isplatiti! U ljubavi, dobijate poruku od neočekivane osobe.

RIBE
Dnevni horoskop za 12. jul 2024. godine u znaku je ogromnog samopouzdanja. Moguće je da ćete se “provući” i oko nekih stvari koje niste stigli da uradite, samo zato što blistate od energije i vjere u sebe. Ipak budite oprezni u ovom zanosu, ne treba da povredite nečija osjećanja.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JULI 2024! Lav bezbrižan, Djevica trpi trzavice

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Ovan ima problema s komunikacijom, Bik stremi ka ciljevima, Blizanci uredni, Raku zvjezde “idu na ruku”, Lav bezbrižan, Djevica trpi trzavice, Vaga u staloženoj atmosferi, Škorpija i Vodolija zaljubljene, Strijelac talentovan, Jarac letargičan, a Ribe pune entuzijazma.Ovo je dnevni horoskop za 12 juli 2024. godine.

OVAN
POSAO: Moguće je da pomoć oko posla dobijate sa neke potpuno neočekivane strane. Veoma je važno da brzo odreagujete!
LJUBAV: Povoljniji dan za slobodne Ovnove, možete imati veoma zanimljiv kontakt sa nekom novom osobom.
ZDRAVLJE: Osjetljive glasne žice.

BIK
POSAO: Nemojte dozvoliti da Vas uplaši stav koji su pokazali Vaši nadređeni, to sve može biti samo dio nekog testa.
LJUBAV: Ne prija Vam trenutna situacija u vezi u kojoj ste i tražite način da se nonšalantno izvučete iz toga.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

blizanci
BLIZANCI
POSAO: Danas su okolnosti takve da mogu da Vam “pomute” način razmišljanja. Nešto bolji dan ako sarađujete sa Ovnom.
LJUBAV: Potpuno ste se prepustili emocijama i na taj način ste sebi malo otežali situaciju… Niste baš sasvim svoji.
ZDRAVLJE: Ne konzumirajte alkohol.

RAK
POSAO: Pod velikim ste pritiskom da obavite sve poslove koje imate. Veoma ste zabrinuti…
LJUBAV: Strasti sada preovladavaju i sve odluke koje donosite su upravo pod tim uticajem, nepromišljeni ste.
ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom, ostajete dugo budni.

LAV
POSAO: Danas ćete donijeti neku važnu poslovnu odluku kojom ćete promijeniti svoj status na duže staze.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, polako Vam se javlja ideja o životu kakav biste mogli da imate kada biste bili slobodni…
ZDRAVLJE: Moguće manje povrede, prelomi.

DJEVICA
POSAO: Neko može da se umiješa u dobre odnose koje ste stvorili sa nadređenima. Nemojte da reagujete ishitreno na provokacije.
LJUBAV: Privlači Vas neka osoba koja je na položaju, moguće i malo starija od Vas.
ZDRAVLJE: Prijala bi Vam masaža i opuštanje.

VAGA
POSAO: Dobra saradnja sa kolegama , na poslovnom planu nemate većih problema. Zadovoljni ste.
LJUBAV: Rastrzani ste, potrebno Vam je vrijeme kako biste shvatili šta želite. Niste zadovoljni pored sve pažnje koju dobijate.
ZDRAVLJE: Iscrpljenost.

ŠKORPIJA
POSAO: Uspjećete da ostvarite novi poslovni dogovor. Veoma povoljan dan za potpisivanje novog ugovora o poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Na ovom polju dolaze nova otežanja ali ipak ne sa Vaše strane, već partner pravi neke probleme i komplikacije.
ZDRAVLJE: Problemi sa debelim crijevom.

STRIJELAC
POSAO: Mogućnost za to da proširite svoju poslovnu mrežu Vam se otvara. Naporno ćete raditi ali ćete imati uspjeha.
LJUBAV: Voljena osoba se trudi da Vas zaintrigira ponovo i da probudi strasti koje su nekada davno zaspale…
ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege.

JARAC
POSAO: Pokazaćete svima da niste tako pasivni, kao što se priča. Možete da ostvarite veliki pomak u svom poslu!
LJUBAV: Svojim krutim stavovima malo pritiskate partnera i on dobija želju da se distancira od Vas na neko vrijeme.
ZDRAVLJE: Redovnije jedite.

VODOLIJA
POSAO: Vi imate veoma povoljnu situaciju na poslu danas, sve ide onako kako ste očekivali. Imate priliku da uživate u ovom mirnom danu.
LJUBAV: Iskoristite svaki slobodan trenutak za uživanje, flert, izlaske i nova poznastva. Veoma pozitivan dan!
ZDRAVLJE: Bez zdravstvenih problema.

RIBE
POSAO: Vraćaju Vam se neki stari poslovni problemi. Uz pomoć saradnika ih lakše rješavate i kući odlazite zadovoljni.
LJUBAV: Na ovom polju ste nekako uznemireni, imate osjećaj da partner površno shvata Vašu izjavu ljubavi.
ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JULI 2024! Rak odustaje, Lav gradi lažnu sliku

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-Ovan i Dejvica osjećaju privlačnost, Bik pred promjenama, Blizanci i Škorpija u otvorenom odnosu, Rak odustaje, Lav gradi lažnu sliku, Vaga slobodarskog duha, Strijelac pred novim poznanstvima, Jarac pred novim uspjesima, Vodolija nesamostalna, Ribe izbjegavaju poslovne obaveze. Ovo je dnevni horoskop za 11 juli 2024. godine.

OVAN
POSAO: Ako je ikako moguće, nemojte danas da ulazite u bilo koji nov poslovni poduhvat, strpite se malo…
LJUBAV: Pokazujete ljubomoru… Partner je na neki način povrijedio Vašu sujetu.
ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju krvotok.

BIK
POSAO: Danas dobijate očekivano unapređenje, nov posao ili konačno prodajete neku nekretninu… Veliki uspjeh Vam stoji!
LJUBAV: U emotivnom zanosu možete obećati mnogo više nego što namjeravate da ispunite. Povedite računa o partnerovim emocijama.
ZDRAVLJE: Moguća vrtoglavica.

BLIZANCI
POSAO: Prilično ste nervozni zato što se osjećate nemoćno da neke stvari u poslovnom okruženju promijenite .
LJUBAV: Možete biti lako izmanipulisani od strane voljene osobe. Vjerujete u svaku riječ i ne razmišljate o tome šta sve iza toga može da se krije.
ZDRAVLJE: Potreban Vam je odmor.

RAK
POSAO: Moguć je prekid nekog ugovora ili poslovne saradnje. Sasvim iznenada se sve desilo i teško Vam je da se saberete.
LJUBAV: Nezadovoljni ste kada je u pitanju polje ljubavi… Potrebno Vam je mnogo više od onoga što Vam trenutni partner pruža.
ZDRAVLJE: Hormonalni disbalans.

LAV
POSAO: Uspjevate da odgonetnete nečije ponašanje i to Vam daje prednost u poslu… Lakše funkcionišete kada znate koji se interes gdje krije.
LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom i veoma lako osvajate onog koga poželite!
ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju.

DJEVICA
POSAO: Djeluje kao da žurite sa tim da neki projekat privedete kraju. Ako ste pod prevelikim stresom potražite pomoć kolega ili prijatelja.
LJUBAV: Veoma ste osjetljivi i svaku sitnicu prihvatate pretjerano emotivno danas.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

VAGA
POSAO: Neko je uspeo da Vam sruši velika očekivanja koja ste imali i sada Vam je potrebno neko vrijeme da shvatite na čemu ste.
LJUBAV: Lako se zaljubljujete ali isto tako brzo umijete i da izgubite interesovanje.
ZDRAVLJE: Problemi vezani za urogenitalni trakt.

ŠKORPIJA
POSAO: Moguće je da će doći do promjene nekog poslovnog dogovora koji ste sklopili. Niste baš zadovoljni takvim vijestima.
LJUBAV: Partner je pokušao da Vam skrene pažnju na neke greške koje pravite, bilo bi dobro da uvažite njegovo mišljenje.
ZDRAVLJE: Moguće alergije.

STRIJELAC
POSAO: Prilično ste posvećeni poslu i radite do kasno. Važno Vam je da sve obavite na vrijeme.
LJUBAV: Raspoloženi ste za flert ali za sada nema ni jednog zanimljivog kandidata na vidiku… Sačekajte neki bolji dan.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC
POSAO: Imate sreće, samim tim i dovoljno slobodnog vremena da se posvetite nekim stvarima o kojima odavno niste imali vremena da brinete.
LJUBAV: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo koje vodi do poziva na romantičnu večeru.
ZDRAVLJE: Osjetljiv predio grudnog koša.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete promjenu nekih okolnosti pod kojima ste navikli da funkcionišete.
LJUBAV: Povoljana dan za zauzete Vodolije, potrebna Vam je emotivna sigurnost i partner Vam to pruža.
ZDRAVLJE: Osjetljiva probava.

RIBE
POSAO: Povoljan dan za poslovne pregovore, možete da dokažete koliko ste sposobni za to da se izborite za svoj interes.
LJUBAV: Lako se upuštate u paralelne veze i nije Vam problem da flertujete sa više njih odjednom.
ZDRAVLJE: Osjetljivi disajni putevi.

Nastavi čitati

Aktuelno