Connect with us

Banjaluka

Stanivuković na gradilištu: Pravimo NAJVEĆE DJEČIJE IGRALIŠTE (VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je objavio video u kojem učestvuje u radovima na izgradnji najvećeg dječijeg igralista odnosno, kako kaže “na najvećem gradilištu u cijeloj RS, a sve će biti završeno za 30 dana”.

On je u cilju promocije ovakvog jednog građevinskog poduhvata sjeo i za volan jedne od radnih mašina.

– Ovako radimo na najvećem gradilištu u RS i šire, a sve će biti završeno za samo 30 dana. Radi se punom parom i bez predaha. Pa uskoro da se vidimo u potpuno uređenom parku – poručuje Stanivuković u videu.

– Danas smo bili dodatna radna snaga na najvećem gradilištu u Republici Srpskoj, koje će pokazati koliko je Banja Luka spremna da prihvati najizazovnije zadatke, a svi radovi biće završeno do kraja ovog mjeseca – napisao je Stanuvuković u opisu videa.

(SrpskaCafe)

Banjaluka

BEZBJEDNIJI SAOBRAĆAJ Osvijetljeni pješački prelazi u više ulica u Banjaluci

U cilju podizanja nivoa bezbjednosti učesnika u saobraćaju u ulicama Đede Kecmanović, Jovana Rašković, Nikole Pašić, Gundulićeva i Bulevar vojvode Stepe Stepanović u Banjaluci, osvijetljeni su pješački prelazi.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve napominju da ovim ulaganjem Banjaluka potvrđuje opredijeljenost ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu na području grada, a sve kako bi bezbjednost učesnika u saobraćaju, a samim tim i bezbjednost saobraćaja bili podignuti na viši nivo, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nastavi čitati

Banjaluka

Vučević nakon sastanka sa Stanivukovićem: Naš narod će sve izazove prebroditi slogom i jedinstvom

Srdačan razgovor sa dragim prijateljem, gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Rekao je ovo predsjednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević nakon satanka gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

“Sve izazove koji stoje pred Srbijom i Srpskom, naš narod će prebroditi slogom i jedinstvom”, poručio je Vučević.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ nakon važnog sastanka: Sa VUČEVIĆEM se često konsultujem oko važnih tema

Sa Milošem Vučevićem, predsjednikom Vlade Srbije često razgovaram i konsultujem se oko važnih političkih i svih drugih tema za naš narod i naše zemlje.

Rekao je ovo nakon satanka gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“Naravno, neizostavna tema je i Banja Luka, njen razvoj i aktuelna dešavanja u njoj. Napredak svakog našeg grada sa ove strane Drine, posebno Banje Luke, uvijek izaziva radost i zadovoljstvo kod predsjednika Vlade koji je od ove godine i počasni građanin našeg grada”, poručio je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno