Connect with us

Politika

TRIVIĆ POTVRDILA SIMBIOZU! Đajić i Šobot joj favoriti, reklamirala ih na BN TELEVIZIJI “ZA SVE PARE”

Kad smo pomislili da smo sve vidjeli i čuli, pojavila se Trivićeva na BN-u po nalogu svog partnera Đajića da u javnosti pokuša opravdati neodbranjivo, zastrašujuće snimke dva doktora nakon kojih se svaki pacijent boji prići UKC-u.

Naime, Trivićeva je izjavila da ima neka istraživanja prema kojem je Šobot u anketama ispred Draška Stanivukovića, iako svi banjalučani dobro znaju da je potpuno anoniman i da je ovakva izjava najsličnija vicu. Međutim, tu se ne zaustavlja, nego tvrdi da je ona ispred obojice, što je zaista nonsens jer znamo da je preletačkim i nedosljednim potezima izgubila većinu glasača koji su joj prije vjerovali. Ipak, povjerenje u nju najviše od svega uzdrmala je činjenica da troši basnoslovne iznose novca nepoznatog porijekla i da to nikako ne mogu biti čista posla. Još je gore jer se stalno predstavlja kao svetica, a djela govore da je daleko od toga.
Biće ovo vrelo ljeto, sudeći po tome da kandidati poput Trivićeve ne biraju izjave ni sredstva da dođu do cilja, potpuno zaboravljajući da zvuče potpuno neuvjerljivo i da je pretjerivanje u neistinama samo još jedan dodatni razlog za nepovjerenje.

Politika

“DOSTA JE NJIHOVIH OBMANA I UZNEMIRAVANJA NARODA” Crnadak: Za svaki prenos nadležnosti glasao je SNSD

Za svaki prenos nadležnosti sa Republike Srpske na BiH glasao je SNSD, bez izuzetka.

Ovo je izjavio potpredsjednik PDP i šef poslaničkog kluba te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Crnadak. Između ostalog, on je istakao da je vraćanje nadležnosti moguće samo na isti način, uz dogovor sa Federacijom BiH i glasanjem u Parlamentarnoj skupštini BiH.

– Prema tome, dosta je njihovih obmana i uznemiravanja vlastitog naroda. Razdruživanje se nije našlo u Deklaraciji sa Svesrpskog sabora, što znači da ga zvanični Beograd ne podržava – naveo je Crnadak.

Podsjeća da je sutra u Mostaru sastanak koalicije SNSD-HDZ-Trojka.

– Ako ni Dodikovi partneri sa kojima dijeli tendere i funkcije sutra ne podrže Sporazum o razdruživanju, SNSD treba da prizna da je pogriješio i prestane ugrožavati mir i stabilnost u regionu – zaključio je Crnadak, prenosi Srpskainfo.

Nastavi čitati

Politika

“ŽIVOTE DALI ZA SLOBODU REPUBLIKE SRPSKE” Vidović: Zauvijek da se slave imena naših hrabrih boraca (FOTO)

Siniša Vidović, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske i savjetnik predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, prisustvovao je danas obilježavanju slave hrama srpske pravoslavne crkvene opštine Stjenice – Rogatica, Svi sveti.

Pored obilježavanja slave, Vidović je prisustvovao i otkrivanju spomen-obilježja poginulim borcima MO Stjenice-Rogatica čiju izgradnju je pomogao predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, dr Nenad Stevandić.

“Srećna slava hrama i moje duboko poštovanje prema borcima koji su dali svoje živote za slobodu Republike Srpske”, čestitao je Vidović.

“Borci Republike Srpske položili su svoje živote u odbranu naše Republike kako bismo svi mi danas uživali u slobodi i njihova žrtva se nikada ne smije zaboraviti. Obaveza nam je da zauvijek slavimo imena naših hrabrih boraca”, naglasio je Vidović.

Nastavi čitati

Politika

DRINIĆ PRISUSTVOVAO MOLITVI U GRUJIĆA GAJU! “U svaki dio naše Banjaluke rado dolazimo”

Narodni poslanik PDP-a Nebojša Drinić prisustvovao je molitvi u Grujića Gaju.
-U svaki dio naše Banjaluke rado dolazimo. Svaki zaselak za nas važan. Stigli smo danas, kao i prethodnih godina, na molitveno sabranje u Grujića Gaju. Ponovo smo razgovarali sa našim narodom i ponovo zajedno poslali poruke ljubavi, sloge i ZAHVALNOSTI! Nastavnjamo dalje, poručio je Drinić.

Nastavi čitati

Aktuelno