Connect with us

Region

DRAMA U ZAGREBU! Poznati doktor UGRIZAO TAŠTU, tasta istukao

U domu jednog poznatog bračnog para ljekara u Zagrebu, odigrale su se jezive scene nakon što je zet napao tasta i taštu.

Kako navodi Jutarnji, 32-godišnji osnivač jedne poznate poliklinike i sin daleko poznatijeg bankara i menadžera prvo je šakom udario tasa u lice, a potom se obračunao i sa taštom koja je skočila da zaštiti muža. Ženu je, kako se navodi, ugrizao za ruku. Na kraju je morala da interveniše i zagrebačka policija koja je 32-godišnjaka prijavila za nanošenje teških i lakih tjelesnih povreda.

I dok su tašta i supruga odlučila da ne svjedoče, tast, kojem je zadao frakturu lijeve orbite, mladog ljekara nije štedio. Tast je kobnog dana bio zetu i kćerki u posjeti sa suprugom jer su brinuli o unučićima.

– Sa djetetom sam po povratku iz parka u stan oko podneva, otišao u sobu i zaspali smo. Probudila me vika iz hodnika. Moja kćerka, zet i drugo unuče su se svađali. A kad sam čuo riječ ‘kovčeg‘ ušao sam u predsoblje i pitao zeta je li normalan i kuda ide. Kćerka je pokušavala da smiri cijelu situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu koji me je tri do četiri puta udario šakom u lice. Spustio sam se na koljena, a on me još nekoliko puta udario u glavu. Moja supruga je vrištala, pa je i nju zet uhvatio za kosu, ugrizao za ruku i pobjegao van. Bio sam krvav i bila mi je razbijena arkada, a lijevo oko zatvoreno skroz – ispričao je tast poznatog doktora.

Mladi ljekar, pak, tvrdi suprotno, ističući da se kritičnog trenutka isključivo branio od fizičkih nasrtaja tasta i tašte.

– Prvo me tašta ošamarila, pa sam krenuo van stana. Dok sam se spremao u hodniku, na mene je nasrnuo i tast kojeg sam, ne bi li ga sklonio, udario jednom. Tad sam vidio da se tast uhvatio za nos koji mu je krvario. Nakon toga je krenuo da me gura udara da bi se tom napadu na mene priključila i tašta koja me čupala i udarala. I od toga imam povredu iza uha. I moguće je da sam taštu ugrizao dok sam se branio – tvrdio je osumnjičeni doktor o incidentu od 18. maja ove godine.

Iduće je na potezu tužilaštvo i zagrebački sud koji će u ovom slučaju, kad 32-godišnjak sjedne na optuženičku klupu, izvagati sve prikupljene dokaze i iskaze te donijeti odluku.

Region

Oglasio se otac ekstremiste iz Mladenovca: Neka ga VEHABIJE SAHRANE!

Miloš Žujović (25), koji je u terorističkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu teško samostrelom ranio žandarma Miloša Jevremovića (34), prema riječima njegovog oca prije četiri ili pet godina je promijenio vjeru, a da su ga vrbovali ljudi iz Crne Gore.

“To je sekta (vehabije). Upoznali su se preko nekog iz Crne Gore. Oženili su ga. Taj Selin K. je bio sa drugaricom moje snaje u vezi šest-sedam godina i njoj je natakario hidžab na glavu. I ovoj njegovoj, od Miloša. Našli da ga ožene, tako da nema kud. Inače je bio divno dete. Posle je prešao u Novi Pazar, tamo ima dva drugara. Taj ga je u džamiji upoznao sa Igorom Despotovićem”, kroz plač govori Zoran za “Informer”.

Priča i da je Miloš kao dijete išao u pravoslavnu crkvu.

“Čitao je molitve, dok ga nisu zašašavili. Turci su ga vrbovali. Toliko sam se plašio da ga ne pošalju negde, jer više nije razmišljao svojom glavom. Svima oni oduzimaju pamet. Pokušali smo da ga odvratimo, ali je govorio da smo mi nevernici. Govorio sam mu da je on nevernik, da je on napustio veru”, kaže otac ubijenog ekstremiste iz okoline Mladenovca.

Potom je otkrio kako se sin vjenčao sa Albankom iz Plava i kako je izgledao susret sa snajom kojoj su se vidjele samo oči.

“Oni su bili u Plavu, u nekoj džamiji, gde su se venčali. Ona je uzela ime Iman, a on je Salhudin, ja sam mislio Sabahudin. Nemam pojma, ništa ne znam… Sada će unuče 4. jula da napuni godinu dana. Miloš je u Novom Pazaru platio porođaj 50.000 dinara. Kada su došli ovde prvi put, ona se već porodila. Kada sam je video, ja sam se zaljuljao! Rekao sam da se ne dolazi sa onim na glavi. Nisam ni video dete da on drži dete. Onda je ona došla i poljubila mene. Trebala je biti ovde mesec i po dana, ali je trudna, treći ili četvrti mesec, pa je otišla kod doktora u Crnu Goru”, priča Zoran.

On otkriva da je žena vodila i po zoološkim vrtovima, kao i da je htio da ide u sinagogu.

“Dobro da je žandarm van živote opasnosti, sekiram se za njega”, rekao je otac.

U nedoumici je gdje će mu sin biti sahranjen.

“Njegove vehabije sad neka ga sahrane, ovi što su ga poslali! Šta će, neće na pravoslavno groblje? Jesi napustio? Šta će ovde? Ne znam, nisam normalan. Ne znam šta ću”, dodaje na kraju otac ekstremiste.

Nastavi čitati

Region

OSJETIO SE I U HERCEGOVINI Zemljotres registrovan kod Nikšića

Zemljotres magnitude 2,8 stepeni po Rihteru registrovan je danas kod Nikišća, a osjetio se i u Hercegovini.

Zemljotres je registrovan u 14.42 časova oko 20 kilometara sjeverozapadno od Nikšića, objavio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar.

Hipocentar je bio na dubini od oko 10 kilometara.

Podrhtavanje tla osjetilo se i na području Bileće i u drugim hrecegovačim mjestima.

Nastavi čitati

Region

ANDRIJA MANDIĆ predložio NASTAVAK Svesrpskog sabora na Petrovdan

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić rekao je da bi nastavak Svesrpskog sabora mogao da bude 12. jula, na Petrovdan, na sjeveru ili primorju Crne Gore.

Mandić je rekao da je javno pozvao rukovodstvo Srbije i Republike Srpske da dođu i da bi želio da pošalju poruku zajedništva.

– Volio bih da dođu za Petrovdan, ako ne mogu, onda neki drugi datum – dodao je Mandić.

On je istakao da Srbiji nije lako bilo kad je Crna Gora priznala samoproglašenu nezavisnost Kosova, napomenuvši da je svaka odluka u UN, koja je bila antisrpska, podržana iz Crne Gore.

– Preko svega toga su prešli. Ovo je sada pozitivna poruka, ne samo nas iz koalicije „Za budućnost Crne Gore“, nego većinske Crne Gore, iskazana kroz parlament, Srbiji i Republici Srpskoj – rekao je Mandić za TV Prva za Crnu Goru.

On smatra da će uskoro doći do rekonstrukcije Vlade Crne Gore, jer je to jedna neophodna procedura.

– Želio bih da rekonstrukcija bude i sutra kako bi kroz nju dobili novu dinamiku u radu – ocijenio je Mandić i dodao da za sada ne može govoriti o imenima.

Srna

Nastavi čitati

Aktuelno