Connect with us

Politika

LAŽ JE SVE ŠTO KAŽE: ” Dodik govorio o odnosima Banjaluke i Sarajeva, pa prozvao Bećirovića

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je kako su odnosi Banjaluke i Sarajeva možda na najgorem nivou te se posebno osvrnuo na djelovanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića.

Dodik je rekao da nisu tačne Bećirovićeve tvrdnje da govori u ime Bosne i Hercegovine, već da je laž sve što kaže.

– On je tip koji ima mnogo patološkog u sebi, ne možete da otvorite nikakav dijalog, ne možete ništa da uradite. On ima svoju priču, svoju istinu. Ne treba zaboraviti da je napisao da su Srbi prije 100 godina počinili više genocida nad Bošnjacima, što nijedna nauka ne može provjeriti kao naučno dokazane činjenice – rekao je Dodik.

Ističe kako nije samo Bećirović problem već i to što čini Zlatko Lagumdžija i Elmedin Konaković za kojeg ističe da prepričava zajedničke sastanke.

– Tačno je da sam došao i rekao hoćemo ljudi da nastavimo dalje? Hoćemo, ali prvo moramo da završimo ono što smo dogovorili. Jesmo se dogovorili da ćemo mijenjati CIK? Jesmo. Hoćemo li ovo uraditi? Oni šute. Hoćemo li usvojiti budžet koji smo dogovorili? Hoćemo. Hajde onda ove dvije tačke i CIK i budžet da završimo. A on iz toga napravi da nešto nije dao – pojasnio je Dodik, prenosi Klix.

Politika

ĐAJIĆ I TRIVIĆ SIMBIOZNO UDARILI NA DODIKA! Više se ne zna ko pije, a ko plaća (FOTO)

Simbioza Vlade Đajića i Jelene Trivić nije nikakva tajna, ali sada su otišli i korak dalje. Naime njihovi mediji međusobno prenose tekstove jedni drugih sa ciljem da kompromituju i naštete Drašku Stanivukoviću, ali sudeći prema onom što pišu i Miloradu Dodiku, a na svog stranačkog šefa udara ni manje ni više nego direktor UKC-a Vlado Đajić..

Tako u jednoj od objava stoji da je predsjednik Gro SNSD Banjaluka u ovom gradu znatno omiljeniji od predsjednika Republike Srpske.

Kažu da mržnja najbolje ujedinjuje ljude, a očito i jeste tako jer niti Trivić, a ni Đajić ne drže se više nikakvih principa niti, pa su spremni da udare i na samog Dodika s ciljem izdizanja lika i djela Vlade Đajića.

OZVANIČENA SIMBIOZA Zbog mržnje prema Stanivukoviću spremni ostaviti 6.000 Banjalučana bez primanja

Nastavi čitati

Politika

SNSD BI MOGAO IZGUBITI! Danas žrijebanje za delegata iz Republike Srpske u Dom naroda

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH sprovešće danas žrijebanje za dodjelu mandata iz reda srpskog naroda iz Republike Srpske u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH između dvije kandidatske liste koje imaju identičan broj osvojenih glasova – 12.

Sud BiH odbio je ranije žalbu SNSD-a na odluku CIK-a koja je krajem maja ponovo priznala listić PDP-a za Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Iz Komisije ranije je rečeno da su dobili rješenje Suda BiH kojim se odbija žalba SNSD-a, odnosno potvrđuje odluka CIK-a o potvrđivanju rezultata posrednih izbora za Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske.

Žrijebanje će biti održano u 12.00 časova u prostorijama CIK-a u Sarajevu, postupak je otvoren za javnost i obaviće ga službenik Sekretarijata Komisije.

Nastavi čitati

Politika

DRAGIČEVIĆ POZVAO NA DUEL TRIVIĆEVU I VUKANA “Oni samo tobože predstavljaju nekakvu alternativu režimu”

Davor Dragičević koji je takođe kandidat za gradonačelnika Banjaluke pozvao je na duel Jelenu Trivić i Nebojšu Vukanovića za koje kaže da su samo tobože alternativa režimu.
-Pošto je očigledno da obe strane imaju svoje lične medije,novinare,blogere i da vode MONOLOGE u svojim istupima,obraćanjima i zamajavanju naroda,pa hajde onda da pozovem ove koji se predstavljaju kao tobože nekakva alternativa režimu u Republici Srpskoj da im predložim javni duel gdje ćemo iznijeti svoje stavove,ideje i vizije pa nek građani,birači imaju nekakvu realnu sliku.Tu prije svega mislim da Nebojša Vukanović i Jelena Trivić.Birajte slobododno i mjesto i vrijeme.Ovakav izazov da ste mi vas dvoje uputili ja nikada ne bih propustio ili ćete čekati mig svojih nadređenih mentora pod čijim ste skutama,Aleksandra Vučića i Vlade Trišića BN.OČEKUJEM ODGOVOR “ALTERNATIVO”, napisao je Dragičević na Facebooku.

Nastavi čitati

Aktuelno