Connect with us

Hronika

Uhapšeni i saučesnici policajca koji je opljačkao Avganistanca

Policajac iz Bratunca M.J. i njegovi sugrađani J.S. i N.F. iz Bratunca, uhapšeni su zbog sumnje da su napali i opljačkali državljanina Avganistana K.J. od koga su oteli novac i telefon.

Sve se desilo u nedjelju, a prije toga osumnjičeni policajac je lažno prijavio da je njega napao Avganistanac. U tom obračunu povrijeđeni su i policajac i stranac i obojici je ukazana pomoć u bolnici.

Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da pomenuti M.J. J.S. i N.F. trojac terete za razbojništvo. Naveli su da je prvo policiji u Bratuncu prijavljeno da je K.J. iz Avganistana fizički napao policijskog službenika M.J. iz Bratunca.

– Oba lica su se radi ukazivanja ljekarske pomoći javila u Dom zdravlja Bratunac, gdje je tom prilikom dežurni doktor konstatovao lake tjelesne povrede licu K.J., a lice M.J. uputio u JZU Bolnica Zvornik – navode u saopštenju.

Pojasnili su da je istragom tog slučaja utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi o napadu na policajca i da je počinjeno razbojništvo nad državljaninom Avganistana. U okviru ove istrage policija je pretresla kuće i pomoćne objekate koje koriste  M.J., J.S., N.F., B.Đ. i P.P. te su oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa razbojništvom.

– Pronađeni su vatreno oružje i municija, veća količina novca, telefoni, policijska stop tablica i „treptač“. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini – navode u policijskom saopštenju.

Glas Srpske

Hronika

Austrijska policija UHAPSILA SRBINA (15)! Pretukao djevojku i PRIJETIO JOJ NOŽEM

Bečka policija privela je državljanina Srbije (15) nakon dojave da u jednoj stambenoj zgradi u bečkom okrugu Margareten pretukao djevojku.
Kako prenose austrijski mediji, nepoznata djevojka (17) je u Beču pozvala broj za hitne slučajeve policije i prijavila da ju je pretukao njen dvije godine mlađi dečko, državljanin Srbije.
Kako prenosi austrijski “Heute”, djevojka tvrdi da ju je Srbin prvo pretukao, a zatim prijetio nožem.

Nakon svega toga, zaključao ju je u sobu. Mlada žena je uspela da pobjegne iz stana kroz prozor i pozvala je policiju.
Tinejdžer je priveden na saslušanje. Ipak, djevojka je, u međuvremenu, odbila da svjedoči. Tinejdžer je pušten na slobodu po nalogu bečkog javnog tužilaštva.

Nastavi čitati

Hronika

BIZARNA NESREĆA! Htio da dohvati loptu sa drveta, pa PAO I POLOMIO KIČMU!

Muškarac (31) pao je sa drveta u beogradskom naselju Rakovica, poslije čega je prevezen s teškim povredama na reanimaciju.

Muškarac je pao sa drveta sinoć u 19:15 sati, te je prevezen vozilom hitne pomoći u Urgentni centar na reanimaciju.
Kako prenosi “RTS”, 31-godišnjak je pao dok je pokušavao dohvatiti loptu.
Muškarac je pao na leđa i udario glavom, dobio je moždano krvarenje, prijelom kičmenog pršljena, lom ruke i distorziju skočnog zgloba. On je sinoć operisan.

Nastavi čitati

Hronika

DRAMA U TESLIĆU! Tuča ispred ugostiteljskog objekta

Dva lica iz Teslića lakše su povrijeđena kada su ih napala tri lica ispred ugostiteljskog objekta, rečeno je Srni u dobojskoj Policijskoj upravi.

U Tesliću su povrijeđena lica A.P. i D.G. iz Teslića, a dva lica koja su bila sa njima nisu povrijeđena.
Napad je prijavljen policiji jutros u 3.05 časova i u toku je rad na rasvjetljavanju detalja ovog događaja.

Nastavi čitati

Aktuelno